kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 A tutaj Niya - chyba... Nie odstępowała stołu na krok - nie Ona jedna :evil_lol: Przedstawiam Stefana - naszego psychologa :loveu: A tu ponownie Niya - wywala jęzor na widok butelki wina :diabloti: Quote
Agmarek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 A kogo tak wino sponiewierało?:crazyeye: Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Lady - wyluzowana "laseczka" :razz: I ponownie Orphowa piękność ... :loveu: A tu nasza Miszeńka kochana. Siedzi ciuchutko, patrzy i się zastanawia "i co ja robię tu ???" :cool1: Quote
Belula Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 to nie wino, to miłość do Miszki.... A tu Miszka wychodzi na spacerek, asystuje Setka :) Quote
Agmarek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Belula napisał(a):to nie wino, to miłość do Miszki.... A kto tak ją kocha? :evil_lol: Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Podchody do Miszki - "przez żołądek do serca". Smakołykom nie było końca. Roleczka ze swoim narzeczonym pamiętali o wszystkich Orhowych czworonogach i nie tylko. :lol: Miszka obserwująca rozwój wydarzeń. Z lewej ktoś się zbliża - znów ze smakołykami.:crazyeye: I kto mi powie że Miszka nie jest piękna - hę ???:razz: Quote
Divi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jakie kochane zoo, a rudzielec widać, że szczęśliwy jak nic. Oczka się świecą z radości :loveu: Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Uchole stoją, ciągle ktoś coś mówi, chodzi tu i tam a Miszeńka choć cicha, wszystko bacznie obserwuje :roll: Małe kizianko w wykonaniu roleczki :cool3: A tutaj chwilę po tym jak Miszka podjadała pączka z dłoni roleczki ;) Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Tak Miszka reaguje na swoje imię. Uszole stoją na baczność - cudne są - jak cała Ona !!! :multi: A tutaj boczkiem, boczkiem ... :razz: Małe wyciąganko - ktoś przyniósł szyneczkę - mniam. U dołu zdjęcia Setka nazwywana omyłkowo Złotówką ;) Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Orpha zachęcająca Miszkę do krótkiego spacerku po chacie :p A tu ponownie Stefan - tym razem zamyślony ... :cool1: I Niya bacznie obserwująca swoją Panią i Miszkę :crazyeye: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 O jakie piękności . Wizyta się chyba byla udała :p Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Przedstawiam Wam Jadźkę która woła z pod stołu "JEŚĆ" !!! :diabloti: A tu dla odmiany Niya nad stołem, z jęzorem wywalonym z pychola na widok przepysznych pączków.:cool1: A tu przejęto mój aparat by pokazać w jakiej zgodzie żyje Orphowe stadko :p Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Kuszenia Miszki smakołykami ciąg dalszy. Zobaczcie jaką Ona ma cudowną szyję :razz: Ale minka - fajna psinka :p Jemy z rączki. Tutaj swoich sił próbował narzeczony roleczki. Bardzo dobrze mu to wychodziło :cool3: Quote
Magnesiatko Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ale fajna wesoła gromadka :) A Miszka jest naprawdę PRZEPIĘKNA!! :loveu: Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Hmmm - znów coś smacznego :eviltong: Nie ja już nie mogę więcej zjeść, bo przytyję !!! Mruczała po cichu Miszka :oops: No i ponownie małe kizianko :lol: Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 A tutaj Jadźka bacznie obserwująca Miszkę i Jej gości.:-o Miszeńka jest bardzo zainteresowana tym, co przyniosła Orpha :crazyeye: Szyneczka - a niech Cię !!! Chyba podskoczę i zwinę ten smakowity kąsek :lol: Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Do biegu, gotowi, start !!! :multi: No to lecimy na mały obchód po domku ;) Nie mogę na to patrzeć - stanowczo NIE !!! Zamykam oczy o właśnie TAK !!! :evil_lol: Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Ja chcę spać ... :-o No i część towarzystwa padła ... :evil_lol: A tu roleczkę wzieło na pogaduchy z Miszką :lol: Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 A tu cała seria fotek na których roleczka mówi Miszce jaka Ona jest piękna :loveu: jaka delikatna ;) jaka subtelna :p i jaka KOCHANA :loveu: Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Miszka na chwilę przed "atakiem objęć" Orphy :mad: A tu śliczności prezentuje swoją spowalającą szyję :cool3: (na pierwszym planie ponownie psycholog Stefan) I nasza piękność - dostoja w kolejnej odsłonie :loveu: Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Miszka musiała zmienić chwilowo miejsce leżakowania - bo jedna ciotka zajeła Jej legowisko :evil_lol: Sałatka była tak pyszna, że psy wylizywały salaterki do dna ;) Oj ta nasza Miszka kochana - piękna z Niej niunia :lol: Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Podczas kiedy jedni zajadali sałateczkę popijając winkiem, inni postanowili wybrać się z Miszką na krótki spacer ;) Łatwo nie było ale roleczka nie dawała za wyrganą :razz: A tu już droga powrotna - wchodzimy powolutku do Orphowego lokum :lol: O matko jedyna - a kto tam tak na mnie spogląda i woła ??? Tak - to Orpha !!!:loveu: Quote
kosu32 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 I na tym koniec zdjęć na dzień dzisiejszy :loveu: Mam nadzieję że wszyscy są zadowoleni - bo ja bardzo :lol: Quote
oska1983 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Piękna piękna :D Metoda "na pączka" zawsze sie sprawdza. Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 miszka jest przeurocza, o wiele sczczuplejsza, niż wygląda na leżąco. i słodziutka, delikatna. agmarek, to ja sie tak ubzdryngoliłam :evil_lol:, rozumiem, że chciałas wiedziec, kto ma taką piękna pupę :cool3:? Quote
Recommended Posts