Divi Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dziękuje bardzo za obecnośc :loveu: potrzebne są deklaracje, jednorazowe wpłaty, ale również rozsyłanie pw. im więcej nas tym większa szansa na wydostanie Rudzielca ze schroniska. Quote
orpha Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Miszka ma juz u mnie DT zaklepane , chcialbym ja zabrac w przyszly week Quote
Divi Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='orpha']Miszka ma juz u mnie DT zaklepane , chcialbym ja zabrac w przyszly week[/QUOTE] wiem wiem, dziękuje pieknie, ale żeby była u Ciebie potrzebna jest kaska, a co z transportem ? Quote
orpha Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 transport to najmniejszy problem , po pierwsze do Celestynowa blisko a po drugie Kosu pomoze w akcji transportu :). Dziewczyny kase dobrze by bylo organizowac , ale jak na dzien przyjazdu nie bedzie calej sumy to przeciez wiadomo ze nie powiem " nie , nie biore Miszki" trza bedzie jakos na biezaco improwizowac , jakos damy rade ,grunt zeby ja stamtad jak najszybciej zabrac , im dluzej siedzi w schronie tym gorzej dla niej Quote
Agmarek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [QUOTE][B]orpha[/B] Agmarek hehe no pobieram o 24 w nocy wlasnymi zębami :evil_lol::eviltong: Moze jakies pw po ludziach porozsylac ? Że co? Że o 24 krew pobierasz??? :eek: Przestań bo mi się będziesz po nocach śniła :-( [/QUOTE][quote name='orpha']grunt zeby ja stamtad jak najszybciej zabrac , im dluzej siedzi w schronie tym gorzej dla niej[/QUOTE] To fakt :-( [B]POMÓŻMY MISZCE ! ! ![/B] Quote
lilk_a Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 jak skończę bazarek dla Szarika pomyślę o bazarku dla Miszki i jeszcze jednej suni z mojego podpisu .... mam na myśli takie sianko foliowe kolorowe , jakby lameta na choinkę tylko w krótszych kawałkach ... no inne , ale można to porównać do lamety , jest czerwone , niebieskie , złote , irysek ...muszę to odkopać i zobaczyć kolory ...mam tego trochę .... porobię porcje i wystawię w przyszłym tygodniu ...może trochę za wcześnie na świąteczne zakupy ale co tam :) Quote
Divi Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='lilk_a']jak skończę bazarek dla Szarika pomyślę o bazarku dla Miszki i jeszcze jednej suni z mojego podpisu .... mam na myśli takie sianko foliowe kolorowe , jakby lameta na choinkę tylko w krótszych kawałkach ... no inne , ale można to porównać do lamety , jest czerwone , niebieskie , złote , irysek ...muszę to odkopać i zobaczyć kolory ...mam tego trochę .... porobię porcje i wystawię w przyszłym tygodniu ...może trochę za wcześnie na świąteczne zakupy ale co tam :)[/QUOTE] Dziękuje pięknie :loveu:Rudzielec też na pewno jest zadowolony. Quote
kosu32 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='lilk_a']jak skończę bazarek dla Szarika pomyślę o bazarku dla Miszki i jeszcze jednej suni z mojego podpisu .... mam na myśli takie sianko foliowe kolorowe , jakby lameta na choinkę tylko w krótszych kawałkach ... no inne , ale można to porównać do lamety , jest czerwone , niebieskie , złote , irysek ...muszę to odkopać i zobaczyć kolory ...mam tego trochę .... porobię porcje i wystawię w przyszłym tygodniu ...może trochę za wcześnie na świąteczne zakupy ale co tam :)[/QUOTE] Dziękujemy pięknie że jesteś na wątku Miszki i starasz się jej pomóc. Widzę że z Miszki powoli robi się "bazarkowa" kobitka ;) Quote
kosu32 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Nadal brakuje nam 160 PLN na DT dla Miszki. Kto ją wspomoże choć małą wpłatą? Prosimy o pomoc w uzbieraniu deklaracji. DT to dla niej szansa na nowe życie. Quote
kosu32 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Podniosę Miszkę przed południem. Potrzebujemy deklaracji !!! Quote
lilk_a Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 zapraszam na bazarek dla Miszki :loveu: Świąteczny - dla smutasków Szurki i Miszki do 15 XI godz.22.00 - Dogomania Forum Quote
Agmarek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='lilk_a']zapraszam na bazarek dla Miszki :loveu: Świąteczny - dla smutasków Szurki i Miszki do 15 XI godz.22.00 - Dogomania Forum Lilk_a kochana jesteś :loveu: ZAPRASZAMY!!! :multi: Quote
Kinia1984 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 poprosze nr konta miszki na pm bo chcialam wplacic moja deklaracje:) Quote
kosu32 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Kinia1984']poprosze nr konta miszki na pm bo chcialam wplacic moja deklaracje:)[/QUOTE] Zaraz podeślę na private - dziękujemy serdecznie Tylko zastanawiam się czy już mam zbierać pieniądze, czy dopiero jak jak uzbieramy całość ??? Quote
kosu32 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='lilk_a']zapraszam na bazarek dla Miszki :loveu: Świąteczny - dla smutasków Szurki i Miszki do 15 XI godz.22.00 - Dogomania Forum Dziękujemy pięknie i zapraszamy wszystkich !!! Quote
Magnesiatko Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Poproszę o PW z nr konta, jednorazowo przeleję 20 PLN więcej niestety nie jestem w stanie :( Zadeklarować stale niestety na dzień dzisiejszy też nie mogę. Ale w razie "W" piszcie na PW. Jak będę w stanie, pomogę. Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Kurcze dziewczyny jakos bedziemy sobie radzic , nie ma wyjscia Miszke trzeba stamtad zabrac i juz. Porozsylalam troche watek , moze ktos sie u nas jeszcze pojawi Quote
L/Olka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 i ja dołączam do Miszki. Trzymam kciuki. Trzeba ją stamtąd zabrać... Quote
eliza_sk Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Warszawianki, może będziecie mogły pomóc ??? Dziś rano na BEMOWIE ul. Hery zwiał nam psiak wczoraj tam wyadoptowany. Każda pomoc mile widziana - POMÓŻCIE, proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/remek-sznaucer-mix-wyadoptow-29-10-uciekl-wawa-bemowo-ul-hery-pomocyyyyyyyy-143531/ Quote
mpati123 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Hmm... Miszka ma też wątek na forum SZANSY: http://www.pomocgoldenom**********/goldenopodobne,33/miszka-z-celestynowa,2898.html#49948 I jeszcze inny banerek...: Kod: [ url=http://www.pomocgoldenom**********/goldenopodobne,33/miszka-z-celestynowa,2898.html#49948][ img]http://img194.imageshack.us/img194/6307/309671.gif Heh... Mam nadzieję że jej się poszczęści...! Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 napewno sie poszczesci , to cudna sunia jest tylko trzeba pomoc jej sie otworzyc :) , obiecuje ze o to zadbam Quote
mru Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 i ja jestem na razie w sumie mogę tylko wrzucić sobie jej banerek :roll: Quote
Nikus Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 no to się melduję:lol: skoro Tramp już w domu to 10 zł wędruje na stałe do Miszki:razz: Nie ma lepszego tymczasu niż Orpha daje. Wątek przebrnę później...wyślijcie mi na PW nr konta..:lol: Quote
Recommended Posts