Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje bardzo za obecnośc :loveu: potrzebne są deklaracje, jednorazowe wpłaty, ale również rozsyłanie pw. im więcej nas tym większa szansa na wydostanie Rudzielca ze schroniska.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orpha']Miszka ma juz u mnie DT zaklepane , chcialbym ja zabrac w przyszly week[/QUOTE]

wiem wiem, dziękuje pieknie, ale żeby była u Ciebie potrzebna jest kaska, a co z transportem ?

Posted

transport to najmniejszy problem , po pierwsze do Celestynowa blisko a po drugie Kosu pomoze w akcji transportu :). Dziewczyny kase dobrze by bylo organizowac , ale jak na dzien przyjazdu nie bedzie calej sumy to przeciez wiadomo ze nie powiem " nie , nie biore Miszki" trza bedzie jakos na biezaco improwizowac , jakos damy rade ,grunt zeby ja stamtad jak najszybciej zabrac , im dluzej siedzi w schronie tym gorzej dla niej

Posted

[QUOTE][B]orpha[/B] Agmarek hehe no pobieram o 24 w nocy wlasnymi zębami :evil_lol::eviltong:

Moze jakies pw po ludziach porozsylac ?

Że co? Że o 24 krew pobierasz??? :eek: Przestań bo mi się będziesz po nocach śniła :-(

[/QUOTE][quote name='orpha']grunt zeby ja stamtad jak najszybciej zabrac , im dluzej siedzi w schronie tym gorzej dla niej[/QUOTE]

To fakt :-( [B]POMÓŻMY MISZCE ! ! ![/B]

Posted

jak skończę bazarek dla Szarika pomyślę o bazarku dla Miszki i jeszcze jednej suni z mojego podpisu .... mam na myśli takie sianko foliowe kolorowe , jakby lameta na choinkę tylko w krótszych kawałkach ... no inne , ale można to porównać do lamety , jest czerwone , niebieskie , złote , irysek ...muszę to odkopać i zobaczyć kolory ...mam tego trochę .... porobię porcje i wystawię w przyszłym tygodniu ...może trochę za wcześnie na świąteczne zakupy ale co tam :)

Posted

[quote name='lilk_a']jak skończę bazarek dla Szarika pomyślę o bazarku dla Miszki i jeszcze jednej suni z mojego podpisu .... mam na myśli takie sianko foliowe kolorowe , jakby lameta na choinkę tylko w krótszych kawałkach ... no inne , ale można to porównać do lamety , jest czerwone , niebieskie , złote , irysek ...muszę to odkopać i zobaczyć kolory ...mam tego trochę .... porobię porcje i wystawię w przyszłym tygodniu ...może trochę za wcześnie na świąteczne zakupy ale co tam :)[/QUOTE]

Dziękuje pięknie :loveu:Rudzielec też na pewno jest zadowolony.

Posted

[quote name='lilk_a']jak skończę bazarek dla Szarika pomyślę o bazarku dla Miszki i jeszcze jednej suni z mojego podpisu .... mam na myśli takie sianko foliowe kolorowe , jakby lameta na choinkę tylko w krótszych kawałkach ... no inne , ale można to porównać do lamety , jest czerwone , niebieskie , złote , irysek ...muszę to odkopać i zobaczyć kolory ...mam tego trochę .... porobię porcje i wystawię w przyszłym tygodniu ...może trochę za wcześnie na świąteczne zakupy ale co tam :)[/QUOTE]

Dziękujemy pięknie że jesteś na wątku Miszki i starasz się jej pomóc. Widzę że z Miszki powoli robi się "bazarkowa" kobitka ;)

Posted

Nadal brakuje nam 160 PLN na DT dla Miszki.
Kto ją wspomoże choć małą wpłatą?
Prosimy o pomoc w uzbieraniu deklaracji.
DT to dla niej szansa na nowe życie.

Posted

[quote name='Kinia1984']poprosze nr konta miszki na pm bo chcialam wplacic moja deklaracje:)[/QUOTE]

Zaraz podeślę na private - dziękujemy serdecznie

Tylko zastanawiam się czy już mam zbierać pieniądze, czy dopiero jak jak uzbieramy całość ???

Posted

Poproszę o PW z nr konta, jednorazowo przeleję 20 PLN więcej niestety nie jestem w stanie :(

Zadeklarować stale niestety na dzień dzisiejszy też nie mogę. Ale w razie "W" piszcie na PW. Jak będę w stanie, pomogę.

Posted

Kurcze dziewczyny jakos bedziemy sobie radzic , nie ma wyjscia Miszke trzeba stamtad zabrac i juz. Porozsylalam troche watek , moze ktos sie u nas jeszcze pojawi

Posted

no to się melduję:lol: skoro Tramp już w domu to 10 zł wędruje na stałe do Miszki:razz: Nie ma lepszego tymczasu niż Orpha daje. Wątek przebrnę później...wyślijcie mi na PW nr konta..:lol: