Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kosu a czy Ty tez nie mozesz emotek wstawiac ? bo ja ni hu hu i szlag mnie trafia ,narazie pudluje ale jak juz trafi to huk az tam u siebie uslyszysz

Posted

Witaj w klubie :)

Ja tylko sama umiem sobie uśmiechniętą buźkę pierdyknąć przy użyciu klawiatury, a o ikonkach, sronkach i innych bajerach - zapomnij ... szkoda czasu i nerów, może to wszystko wkrótce się unormuje. Dłuższe posty i prywatne wiadomości piszę sobie w oddzielnym folderze, a później kopiuję i wklejam. Już mnie tak kilka razy wywaliło, więc poszłam na sposób.

Posted

explorer czy jak kto sie tam pisze ? o to chodzi ,bo ja to sie nie znam ;p
Kosu Roleczka do mnie dzwonila i pytala o sikanie Miszki ,bo sie niepokoila ze ona raz na kazdymm spacerze , ale Miszka tak ma u mnie tez po razie odwalila ,zreszta moja Jadzia tez zawsze po razie , wysika wszystko za jednym podejsciem i ma w nosie , tylko Niya chodzi i znaczy bo przeta ona ma caly Grochow w posiadaniu i musi :d.
Roleczka mowila , ze przez te dwa dni jak Tomka nie bylo to sie Miszka rozhulala , ale jak Tomek sie pojawil to sie ponoc w try miga zabrala do pokoju-pracowni i ani sie stamtad ruszy

Posted

Niewiem co przegapiłam, ale przez weekend tyle nabazgroliłyście że nie zdążyłam wczoraj tego przeczytać jak mnie dogo wywaliło :shake:

Wiecie co? Tak mi przyszło do głowy że niektóre psy (szczególnie po przejściach) tak mają że boją się facetów. Moja Szansa jak jest tylko z nami to łazi po całej chałupie, kładzie się pod nogami, albo nas zaczepia, a jak tylko TZ z pracy wróci, to zwiewa do siebie :roll:
Ani jej nie bije i nie krzyczy, a ona mimo to się go boi. Rano np. TZ z nią wychodzi na spacer i nie protestuje, ale jak ja jestem w domu i on chce z nią wyjść, to ni diabła! Na siłę ją trza wypchnąć za drzwi :cool1:

Posted

Moja Didka tak samo nie lubi facetów, chociaż mojego chłopaka kocha, nie tak jak mnie bo na moim punkcie to ma świra :) . Ale tylko jego na innych szczeka chowa się i porafi złapać za nogawke.

Posted

O rety to ten mój sie załamie jak to przeczyta bo cały czas ma nadzieje że Miszka go pokocha , że bedą razem joggingować rano i że bedzie ja zabierał ze soba do biura a to że sie chowa przed nim do pracowni to sobie zinterpretował tak, że Miszka po prostu zawsze marzyła o własnym pokoju........ no i teraz ma cała pracownie dla siebie i z niej nie wyłazi...

Posted

Dokładnie. Nikus ma rację, chociaż ja niezbyt często przytakuję facetom :evil_lol: Ważne że Tomek chce się zaprzyjaźnić z Miszeczką. Mój TZ niestety chyba troszkę boi się Szansy, poza tym niema dla niej czasu. Dla mnie zresztą też nie :evil_lol: Tylko Kosu ma dla mnie zawsze czas :diabloti:
Zobacz na Dzidkę Divi. Ona kocha jej TZ-a choć nie lubi mężczyzn (aż mi się ciśnie jakiś życiowy komentarz na klawiaturę ;) w typie: bo im to nie można zaufać) Mój TZ akurat nie wie jak postępować z psami, a jego męska duma nie pozwala mu zapytać :cool1:

Posted

Aha. I jeszcze chciałabym coś dodać. Wiem że to niewychowawcze, ale na zdobycie zaufania zazwyczaj mają duuuży wpływ smakołyki. Tomku! Facet = dobre żarcie :evil_lol:

Posted

roleczka napisał(a):
A, to dobre. Tomek teraz odkurza , a Miszka w strachu. Chciał nawet na mnie zwalic odkurzanie żeby sie bardziej nie narazić Miszeńce.....

eee spoko ona sie wcale odkurzacza nie boi , ale zestaw Tomek + odkurzacz to juz pewnie co innego :D

Mysle,ze powolutku ,pomalutku z czasem przestanie sie bac i Tomka , najlepiej bedzie jak da jej olew i strzeli malego ignorka , ona baba jest zacznie ja taka sytuacja intrygowac , a Miszka jest baaardzooo ciekawska wiec na bank sie zainteresuje o co to wogole chodzi

Posted

Miszka dzisiaj rano skradła parówkę ze stołu i była tym tak zachwycona, ale tak zachwycona , że pobiegła do mnie do łazienki , cała w podskokach mi o tym powiedzieć i najwyraźniej oczekiwała pochwały....co było robić. Juz 5 dzień jest u nas , no i sama nie wiem , pewne rzeczy sie wyraźnie poprawiaja a inne jakby stoja w miejscu.TZ jest wciąz dla niej złem, a ja troszke lepszym złem.