Agmarek Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 roleczka napisał(a):Kochani , jesli mam adoptować Miszkę to naturalnie powinna ona juz przejsc na moje utrzymanie, myslę że jak Miszka będzie jeszcze czegos potrzebowac to Orpha da mi znać. Te pieniążki z bazarku powinny już iśc na jakiegoś pieska w potrzebie.... Miszka od tych 2 tygodni ma juz dużo osób kochajacych i dbajacych o nią i npewno bedzie juz szcześliwa i zadbana. OOO!!! Widzę że klamka już zapadła!:crazyeye: ROLECZKO gratuluję dobrego wyboru :multi: Ja stąd spadam, bo mnie dogo :angryy: Przeczekam aż się uspokoi, bo mnie też ciągle wywala, albo (dla odmiany) nie chce zalogować :-( Quote
Nikus Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 kosu...to jak z deklaracjami? bo i tak chyba nie wszystko zapłacone u Orphy? Quote
kosu32 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='roleczka']Kochani , jesli mam adoptować Miszkę to naturalnie powinna ona juz przejsc na moje utrzymanie, myslę że jak Miszka będzie jeszcze czegos potrzebowac to Orpha da mi znać. Te pieniążki z bazarku powinny już iśc na jakiegoś pieska w potrzebie.... Miszka od tych 2 tygodni ma juz dużo osób kochajacych i dbajacych o nią i npewno bedzie juz szcześliwa i zadbana. [FONT=Tahoma]QUOTE=roleczka;13534150]Kochani , jesli mam adoptować Miszkę to naturalnie powinna ona juz przejsc na moje utrzymanie, myslę że jak Miszka będzie jeszcze czegos potrzebowac to Orpha da mi znać. Te pieniążki z bazarku powinny już iśc na jakiegoś pieska w potrzebie.... Miszka od tych 2 tygodni ma juz dużo osób kochajacych i dbajacych o nią i npewno bedzie juz szcześliwa i zadbana.[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Roleczko[/FONT][FONT=Tahoma] - ku woli wyjaśnienia ...[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Pieniądze z „miszkowych bazarków” zostaną przekazane na jakąś inną psią bidę po uzgodnieniu z wszystkimi osobami biorącymi udział w danym bazarku oraz ich pomysłodawcami, którzy przekazali na te bazarki fanty. Podobnie wygląda sytuacja związana z deklaracjami finansowymi - stałymi. [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Tego typu sprawy załatwia się po wyadpotowaniu psiaka na którego cel były zbierane fundusze. [/FONT] [FONT=Tahoma]Tu wszystko jest jasne i klarowne - rozpiska o wpłatach wraz z wyliczeniami znajduje się na pierwszej stronie miszkowego wątku.[/FONT] Quote
kosu32 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [FONT=Tahoma]QUOTE=roleczka;13534150]Kochani , jesli mam adoptować Miszkę to naturalnie powinna ona juz przejsc na moje utrzymanie, myslę że jak Miszka będzie jeszcze czegos potrzebowac to Orpha da mi znać. Te pieniążki z bazarku powinny już iśc na jakiegoś pieska w potrzebie.... Miszka od tych 2 tygodni ma juz dużo osób kochajacych i dbajacych o nią i npewno bedzie juz szcześliwa i zadbana.[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Roleczko[/FONT][FONT=Tahoma] - ku woli wyjaśnienia ...[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Pieniądze z „miszkowych bazarków” zostaną przekazane na jakąś inną psią bidę po uzgodnieniu z wszystkimi osobami biorącymi udział w danym bazarku oraz ich pomysłodawcami, którzy przekazali na te bazarki fanty. Podobnie wygląda sytuacja związana z deklaracjami finansowymi - stałymi. [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Tego typu sprawy załatwia się po wyadpotowaniu psiaka na którego cel były zbierane fundusze. [/FONT] [FONT=Tahoma]Tu wszystko jest jasne i klarowne - rozpiska o wpłatach wraz z wyliczeniami znajduje się na pierwszej stronie miszkowego wątku.[/FONT] Quote
orpha Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nokus spoko u mnie jest na czysto :) , Kosu przelala mi pieniazki i dopoki nie bedzie podpisana umowa i Miszka bedzie juz u Roleczki to wtedy dopiero postanowimy na kogo i gdzie pojda pieniadze. Tak zazwyczaj to dziala i mysle ,ze to dobra forma. Póki co deklaracje niech obowiazuja , to tez po to zeby nie zapeszyc nie to zebym przesadna byla , ale tfu tfu tak na wszelki wypadek. Chociaz moja sugestia na przyszlosc jest taka , ze jak bedzie jakas kaska z Miszki to zeby przekazac ja na kundelkowa skarbonke , uwazam ze Obraczus bardzo rozsadnie tam dysponuje pieniazkami i przelewa je tam gdzie sytuacja naprawde wymaga pilnej pomocy. Ale to oczywiscie tylko sygestia do rozpatrzenia przez reszte gremium Quote
Nikus Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ok ok...też myślę,że tak będzie najlepiej:):):):) Quote
roleczka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 no to super. to w takim razie wszystko załatwimy potem. Mogłam się domyślić że już macie wszystko obcykane.... ile lat juz tak tu sobie siedzicie? Quote
Agmarek Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 :diabloti:roleczka napisał(a):no to super. to w takim razie wszystko załatwimy potem. Mogłam się domyślić że już macie wszystko obcykane.... ile lat juz tak tu sobie siedzicie? Roleczko niektórzy od zarania dziejów Ja od roku :eviltong: Niedługo z Szansunią będziemy miały rocznicę i nawet chciałam sprawdzić kiedy dokładnie, ale dogo...:mad: Quote
L/Olka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Agmarek napisał(a): będziemy miały rocznicę i nawet chciałam sprawdzić kiedy dokładnie, ale dogo...:mad: ta... ja też chciałam sprawdzić ;-) ale dobrze, że chociaż mnie na trochę dogo do Miszki wpuściło, bo już traciłam nadzieję... Quote
orpha Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Agmarek przewidujesz jakies huczne obchody ?? ;p Quote
lilk_a Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 roleczka napisał(a):Kochani , jesli mam adoptować Miszkę to naturalnie powinna ona juz przejsc na moje utrzymanie, myslę że jak Miszka będzie jeszcze czegos potrzebowac to Orpha da mi znać. Te pieniążki z bazarku powinny już iśc na jakiegoś pieska w potrzebie.... Miszka od tych 2 tygodni ma juz dużo osób kochajacych i dbajacych o nią i npewno bedzie juz szcześliwa i zadbana. tzn co ? nie przelewać na Miszkę pieniędzy z bazarku jak mi wszyscy wpłacą ? edit: no dobra już doczytałam ...mam wpłacić a wy to sobie jakoś rozdysponujecie na inne psiaki ;) Quote
orpha Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 mozecie tu zajrzec ? potrzebna pomoc i to wcale niekoniecznie w postaci kasy http://www.dogomania.pl/threads/173765-TARNA-W-4-psiaki-koA-i-rodzina-potrzebujAE-pomocy-bieda-aA-piszczy Quote
orpha Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 moi mili..... jest tak... bylam dzisiaj z Miszka u Roleczki i..... Miszka juz tam zostala czyli jednym slowem jest w swoim nowym domku .... Decyzja nagla , ale wyglada na to ze sluszna i ze to byl ten moment , Miszka miala okazje poznac i Roleczke i Tomka , byla tez u n9ichw domu , dzisiaj zachowywala sie tam swobodnie i bezstresowo to byl jeden powod , drugi taki moze bardziej egoistyczny - ulzylam sobie , bo tak bym odwlekala moment oddania jej a tak szybka decyzja i klamka zapadla. Miszka doskonale poradzila sobie z nowa sytuacja , pewnie kochana sunia wiedziala , ze tak ma byc ......ech jak ja nie lubie takich momentow :(((( , nie wiem czemu wydaje mi sie ze pies zostal przeze mnie oszukany - zabralan ze schronu , wydmuchalam , wyhuhalam , pozowlilam zaufac a tu nagle sruuu zostawiam ja ot tak..:(( ; wiem ze bedzie jej dobrze , bedzie miala jak u pana boga za piecem , ale zawsze jest tak ciezko sie rozstac :(((((((( Quote
oska1983 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Hej ale nie martw się, na pewno dobrze jej będzie:) pewnie też bym sie czuła smutna na Twoim miejscu, dletego wiem że nie nadawałabym się na dt. Nie umiałabym się rozstać. Robisz super robotę Orpha:) Quote
orpha Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 oska1983 napisał(a):Hej ale nie martw się, na pewno dobrze jej będzie:) pewnie też bym sie czuła smutna na Twoim miejscu, dletego wiem że nie nadawałabym się na dt. Nie umiałabym się rozstać. Robisz super robotę Orpha:) oska wiem że bedzie jej dobrze , jakbym tego nie wiedziala to za nic bym jej u Roleczki nie zostawila .....ech widzisz caly czas mi sie zdawalo , że za ktoryms psem wpadne w rutyne i nie będe tak przeżywać , ale kurcze za kazdym razem jest to samo Quote
lilk_a Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 i na pewno ją poodwiedzasz czasem :):):) ha .... i jakbym wiedziała że banerek mam już ściągnąć .... zrobiłam to w nocy .... intuicja jakaś czy co ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
orpha Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 oska1983 napisał(a):Hej ale nie martw się, na pewno dobrze jej będzie:) pewnie też bym sie czuła smutna na Twoim miejscu, dletego wiem że nie nadawałabym się na dt. Nie umiałabym się rozstać. Robisz super robotę Orpha:) oska wiem że bedzie jej dobrze , jakbym tego nie wiedziala to za nic bym jej u Roleczki nie zostawila .....ech widzisz caly czas mi sie zdawalo , że za ktoryms psem wpadne w rutyne i nie będe tak przeżywać , ale kurcze za kazdym razem jest to samo Quote
orpha Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 lilk_a napisał(a):i na pewno ją poodwiedzasz czasem :):):) ha .... i jakbym wiedziała że banerek mam już ściągnąć .... zrobiłam to w nocy .... intuisja jakaś czy co ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pewnie . ze poodwiedzam , ale nie moge tak odrazu , musze jej dac czas zeby sie u Roleczki zadomowila , tak to bym jej namieszala w glowie Quote
Livka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Brawo Orpha to była akcja ekspresowa :) Który psiak następny ? ;) Quote
orpha Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Livka tym razem znow huski , tylko jeszcze nie wiem ktory albo Ares( ten co mu ogon odgryziono) z tego schronu co Benka Pati - ale on to ewentualnie dopiero wtedy jak rana bedzie podleczona bo w obecnej sytuacji nie wiem czy podolam fizycznie i psychicznie miec pod opieka psa wymagajacego leczenia ,druga opcja to haszczak ze schroniska w oska wiem że bedzie jej dobrze , jakbym tego nie wiedziala to za nic bym jej u Roleczki nie zostawila .....ech widzisz caly czas mi sie zdawalo , że za ktoryms psem wpadne w rutyne i nie będe tak przeżywać , ale kurcze za kazdym razem jest to samo oska wiem że bedzie jej dobrze , jakbym tego nie wiedziala to za nic bym jej u Roleczki nie zostawila .....ech widzisz caly czas mi sie zdawalo , że za ktoryms psem wpadne w rutyne i nie będe tak przeżywać , ale kurcze za kazdym razem jest to samo Lodzi Quote
orpha Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 kuuuuuurdeee skopiowala mi sie poprzednia wypowiedz w srodku tej a nie moge zeedytowac ..... i emotek tez nie moge wstawiac ....i znow szlag mnie zaczyna trafiac Livka koncowka wypowiedzi to : albo haszczak ze schroniska w Łodzi Quote
Livka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ok rozumiem czasem umiem czytać między wierszami (hi hi );) Masakra z tym haszczakiem z odgryzionym ogonem :( Quote
Monika z Katowic Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wspaniała, radosna wiadomość! Miszka ma domek! Buziaki, Miszuniu!!!! Brawo Orpha! Quote
Nikus Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Orpha....kiedyś założysz hotelik dla psiaków i to bedzie najlepszy hotelik na świecie....ja w to wierzę...:) Quote
Recommended Posts