Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

roleczka napisał(a):
Kochani , jesli mam adoptować Miszkę to naturalnie powinna ona juz przejsc na moje utrzymanie, myslę że jak Miszka będzie jeszcze czegos potrzebowac to Orpha da mi znać. Te pieniążki z bazarku powinny już iśc na jakiegoś pieska w potrzebie.... Miszka od tych 2 tygodni ma juz dużo osób kochajacych i dbajacych o nią i npewno bedzie juz szcześliwa i zadbana.

OOO!!! Widzę że klamka już zapadła!:crazyeye: ROLECZKO gratuluję dobrego wyboru :multi:
Ja stąd spadam, bo mnie dogo :angryy: Przeczekam aż się uspokoi, bo mnie też ciągle wywala, albo (dla odmiany) nie chce zalogować :-(

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='roleczka']Kochani , jesli mam adoptować Miszkę to naturalnie powinna ona juz przejsc na moje utrzymanie, myslę że jak Miszka będzie jeszcze czegos potrzebowac to Orpha da mi znać. Te pieniążki z bazarku powinny już iśc na jakiegoś pieska w potrzebie.... Miszka od tych 2 tygodni ma juz dużo osób kochajacych i dbajacych o nią i npewno bedzie juz szcześliwa i zadbana.

[FONT=Tahoma]QUOTE=roleczka;13534150]Kochani , jesli mam adoptować Miszkę to naturalnie powinna ona juz przejsc na moje utrzymanie, myslę że jak Miszka będzie jeszcze czegos potrzebowac to Orpha da mi znać. Te pieniążki z bazarku powinny już iśc na jakiegoś pieska w potrzebie.... Miszka od tych 2 tygodni ma juz dużo osób kochajacych i dbajacych o nią i npewno bedzie juz szcześliwa i zadbana.[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Roleczko[/FONT][FONT=Tahoma] - ku woli wyjaśnienia ...[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Pieniądze z „miszkowych bazarków” zostaną przekazane na jakąś inną psią bidę po uzgodnieniu z wszystkimi osobami biorącymi udział w danym bazarku oraz ich pomysłodawcami, którzy przekazali na te bazarki fanty. Podobnie wygląda sytuacja związana z deklaracjami finansowymi - stałymi. [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Tego typu sprawy załatwia się po wyadpotowaniu psiaka na którego cel były zbierane fundusze. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Tu wszystko jest jasne i klarowne - rozpiska o wpłatach wraz z wyliczeniami znajduje się na pierwszej stronie miszkowego wątku.[/FONT]

Posted

[FONT=Tahoma]QUOTE=roleczka;13534150]Kochani , jesli mam adoptować Miszkę to naturalnie powinna ona juz przejsc na moje utrzymanie, myslę że jak Miszka będzie jeszcze czegos potrzebowac to Orpha da mi znać. Te pieniążki z bazarku powinny już iśc na jakiegoś pieska w potrzebie.... Miszka od tych 2 tygodni ma juz dużo osób kochajacych i dbajacych o nią i npewno bedzie juz szcześliwa i zadbana.[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Roleczko[/FONT][FONT=Tahoma] - ku woli wyjaśnienia ...[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Pieniądze z „miszkowych bazarków” zostaną przekazane na jakąś inną psią bidę po uzgodnieniu z wszystkimi osobami biorącymi udział w danym bazarku oraz ich pomysłodawcami, którzy przekazali na te bazarki fanty. Podobnie wygląda sytuacja związana z deklaracjami finansowymi - stałymi. [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Tego typu sprawy załatwia się po wyadpotowaniu psiaka na którego cel były zbierane fundusze. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Tu wszystko jest jasne i klarowne - rozpiska o wpłatach wraz z wyliczeniami znajduje się na pierwszej stronie miszkowego wątku.[/FONT]

Posted

Nokus spoko u mnie jest na czysto :) , Kosu przelala mi pieniazki i dopoki nie bedzie podpisana umowa i Miszka bedzie juz u Roleczki to wtedy dopiero postanowimy na kogo i gdzie pojda pieniadze. Tak zazwyczaj to dziala i mysle ,ze to dobra forma. Póki co deklaracje niech obowiazuja , to tez po to zeby nie zapeszyc nie to zebym przesadna byla , ale tfu tfu tak na wszelki wypadek.
Chociaz moja sugestia na przyszlosc jest taka , ze jak bedzie jakas kaska z Miszki to zeby przekazac ja na kundelkowa skarbonke , uwazam ze Obraczus bardzo rozsadnie tam dysponuje pieniazkami i przelewa je tam gdzie sytuacja naprawde wymaga pilnej pomocy.
Ale to oczywiscie tylko sygestia do rozpatrzenia przez reszte gremium

Posted

:diabloti:

roleczka napisał(a):
no to super. to w takim razie wszystko załatwimy potem. Mogłam się domyślić że już macie wszystko obcykane.... ile lat juz tak tu sobie siedzicie?

Roleczko niektórzy od zarania dziejów Ja od roku :eviltong: Niedługo z Szansunią będziemy miały rocznicę i nawet chciałam sprawdzić kiedy dokładnie, ale dogo...:mad:

Posted

Agmarek napisał(a):
będziemy miały rocznicę i nawet chciałam sprawdzić kiedy dokładnie, ale dogo...:mad:

ta... ja też chciałam sprawdzić ;-)

ale dobrze, że chociaż mnie na trochę dogo do Miszki wpuściło, bo już traciłam nadzieję...

Posted

roleczka napisał(a):
Kochani , jesli mam adoptować Miszkę to naturalnie powinna ona juz przejsc na moje utrzymanie, myslę że jak Miszka będzie jeszcze czegos potrzebowac to Orpha da mi znać. Te pieniążki z bazarku powinny już iśc na jakiegoś pieska w potrzebie.... Miszka od tych 2 tygodni ma juz dużo osób kochajacych i dbajacych o nią i npewno bedzie juz szcześliwa i zadbana.

tzn co ? nie przelewać na Miszkę pieniędzy z bazarku jak mi wszyscy wpłacą ?
edit:
no dobra już doczytałam ...mam wpłacić a wy to sobie jakoś rozdysponujecie na inne psiaki ;)

Posted

moi mili..... jest tak...
bylam dzisiaj z Miszka u Roleczki i..... Miszka juz tam zostala czyli jednym slowem jest w swoim nowym domku ....
Decyzja nagla , ale wyglada na to ze sluszna i ze to byl ten moment , Miszka miala okazje poznac i Roleczke i Tomka , byla tez u n9ichw domu , dzisiaj zachowywala sie tam swobodnie i bezstresowo to byl jeden powod , drugi taki moze bardziej egoistyczny - ulzylam sobie , bo tak bym odwlekala moment oddania jej a tak szybka decyzja i klamka zapadla.
Miszka doskonale poradzila sobie z nowa sytuacja , pewnie kochana sunia wiedziala , ze tak ma byc ......ech jak ja nie lubie takich momentow :(((( , nie wiem czemu wydaje mi sie ze pies zostal przeze mnie oszukany - zabralan ze schronu , wydmuchalam , wyhuhalam , pozowlilam zaufac a tu nagle sruuu zostawiam ja ot tak..:(( ; wiem ze bedzie jej dobrze , bedzie miala jak u pana boga za piecem , ale zawsze jest tak ciezko sie rozstac :((((((((

Posted

Hej ale nie martw się, na pewno dobrze jej będzie:) pewnie też bym sie czuła smutna na Twoim miejscu, dletego wiem że nie nadawałabym się na dt. Nie umiałabym się rozstać. Robisz super robotę Orpha:)

Posted

oska1983 napisał(a):
Hej ale nie martw się, na pewno dobrze jej będzie:) pewnie też bym sie czuła smutna na Twoim miejscu, dletego wiem że nie nadawałabym się na dt. Nie umiałabym się rozstać. Robisz super robotę Orpha:)

oska wiem że bedzie jej dobrze , jakbym tego nie wiedziala to za nic bym jej u Roleczki nie zostawila .....ech widzisz caly czas mi sie zdawalo , że za ktoryms psem wpadne w rutyne i nie będe tak przeżywać , ale kurcze za kazdym razem jest to samo

Posted

i na pewno ją poodwiedzasz czasem :):):)

ha .... i jakbym wiedziała że banerek mam już ściągnąć .... zrobiłam to w nocy .... intuicja jakaś czy co ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

oska1983 napisał(a):

oska wiem że bedzie jej dobrze , jakbym tego nie wiedziala to za nic bym jej u Roleczki nie zostawila .....ech widzisz caly czas mi sie zdawalo , że za ktoryms psem wpadne w rutyne i nie będe tak przeżywać , ale kurcze za kazdym razem jest to samo

Posted

lilk_a napisał(a):
i na pewno ją poodwiedzasz czasem :):):)

ha .... i jakbym wiedziała że banerek mam już ściągnąć .... zrobiłam to w nocy .... intuisja jakaś czy co ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pewnie . ze poodwiedzam , ale nie moge tak odrazu , musze jej dac czas zeby sie u Roleczki zadomowila , tak to bym jej namieszala w glowie

Posted

Livka tym razem znow huski , tylko jeszcze nie wiem ktory albo Ares( ten co mu ogon odgryziono) z tego schronu co Benka Pati - ale on to ewentualnie dopiero wtedy jak rana bedzie podleczona bo w obecnej sytuacji nie wiem czy podolam fizycznie i psychicznie miec pod opieka psa wymagajacego leczenia ,druga opcja to haszczak ze schroniska w oska wiem że bedzie jej dobrze , jakbym tego nie wiedziala to za nic bym jej u Roleczki nie zostawila .....ech widzisz caly czas mi sie zdawalo , że za ktoryms psem wpadne w rutyne i nie będe tak przeżywać , ale kurcze za kazdym razem jest to samo oska wiem że bedzie jej dobrze , jakbym tego nie wiedziala to za nic bym jej u Roleczki nie zostawila .....ech widzisz caly czas mi sie zdawalo , że za ktoryms psem wpadne w rutyne i nie będe tak przeżywać , ale kurcze za kazdym razem jest to samo Lodzi

Posted

kuuuuuurdeee skopiowala mi sie poprzednia wypowiedz w srodku tej a nie moge zeedytowac .....
i emotek tez nie moge wstawiac ....i znow szlag mnie zaczyna trafiac

Livka koncowka wypowiedzi to : albo haszczak ze schroniska w Łodzi