Divi Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 No widze, że sie troszkę ruszyło Miszko kochana już nie długo :) Quote
Nikus Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Divi']No widze, że sie troszkę ruszyło Miszko kochan już nie długo :)[/QUOTE] no jak ma się nie ruszyć....jak gdzie nie wejdę na wątek to jest ORPHA z Miszką:diabloti:;) Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 no co ja tylko dbam o swoich podopiecznych :evil_lol: Quote
mpati123 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Hehe...! Ale mam nadzieję że nie tylko o swoich :P:P:P Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 tramp w ds, to moge swoja deklaracje przerzucić dla miszy. nie histeryzujmy tak z tą karmą, jak się je obiad gotowany, to mozna rano i chappi dziabnąć i nic sie nie stanie, jak rany.... a my to co, jemy codziennie zbilansowane jedzenie z certyfikowanych ekologicznych wytwórni :evil_lol:? Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ja tam je co mi w zeby wpadnie :diabloti: Quote
Agmarek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='orpha']ja tam je co mi w zeby wpadnie :diabloti:[/QUOTE] Proszę Cię Orpha, bo Ty mi sie naprawdę zaczniesz po nocach śnić :cool1: Dziękujemy Nikus :loveu: Dziękujemy SBD :loveu: Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dobra to ja sie ujawnie , i niech to bedzie jako zapowiedz happy endu dla Miszki ... co niektorym juz na pw pisalam :diabloti: , Agmarek tylko nie padnij w ciąży jestem i SBD sie kurde upiecze ta Kadarka :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 szatan nie tezet :evil_lol: gratulejszyns... kadraka zatem poczeka, aż przestaniesz karmic, czyli jakies półtora roku mocy będzie nabierać. albo może bazarek zrobić? "ta kadarka, co to jej orpha nie wypije, bo jest w ciąży" :evil_lol: Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='sleepingbyday']szatan nie tezet :evil_lol: gratulejszyns... kadraka zatem poczeka, aż przestaniesz karmic, czyli jakies półtora roku mocy będzie nabierać. albo może bazarek zrobić? "ta kadarka, co to jej orpha nie wypije, bo jest w ciąży" :evil_lol:[/QUOTE] no uparl sie :evil_lol: , dobrze chcial to bedzie mial zajecie :evil_lol: jego wybór hehehe to lepiej licytacje zrob :diabloti: a nie bazarek Quote
kosu32 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='mpati123']Hmm... Miszka ma też wątek na forum SZANSY: http://www.pomocgoldenom**********/goldenopodobne,33/miszka-z-celestynowa,2898.html#49948 I jeszcze inny banerek...: Kod: [ url=http://www.pomocgoldenom**********/goldenopodobne,33/miszka-z-celestynowa,2898.html#49948][ img]http://img194.imageshack.us/img194/6307/309671.gif Heh... Mam nadzieję że jej się poszczęści...! O jak miło że ktoś pamięta o Miszce :lol: Bardzo dziękujemy :multi: Szkoda tylko że baner nie jest podlinkowany i podane linki nie działają :shake: Quote
kosu32 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='L/Olka']i ja dołączam do Miszki. Trzymam kciuki. Trzeba ją stamtąd zabrać...[/QUOTE] Im nas więcej na wątku - tym lepiej :razz: - dziękujemy :lol: Wątek "żyje" a z nim nadzieja że Miszka już wkrótce trafi na DT - z pomocą tylu ciotek ... Quote
kosu32 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='mru']i ja jestem na razie w sumie mogę tylko wrzucić sobie jej banerek :roll: Mru Jak miło że z nami jesteś ;) Proszę bardzo częstować się banerkiem Miszki i rozleklamowywać naszą piękność :loveu: Quote
kosu32 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='L/Olka']i ja dołączam do Miszki. Trzymam kciuki. Trzeba ją stamtąd zabrać...[/QUOTE] Witamy na wątku Miszki !!! Im nas więcej - tym lepiej :multi: Quote
kosu32 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Nikus']no to się melduję:lol: skoro Tramp już w domu to 10 zł wędruje na stałe do Miszki:razz: Nie ma lepszego tymczasu niż Orpha daje. Wątek przebrnę później...wyślijcie mi na PW nr konta..:lol:[/QUOTE] Dziękujemy !!! :loveu: PW podeślę później ;) Quote
kosu32 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='sleepingbyday']tramp w ds, to moge swoja deklaracje przerzucić dla miszy. nie histeryzujmy tak z tą karmą, jak się je obiad gotowany, to mozna rano i chappi dziabnąć i nic sie nie stanie, jak rany.... a my to co, jemy codziennie zbilansowane jedzenie z certyfikowanych ekologicznych wytwórni :evil_lol:?[/QUOTE] Weekend nadchodzi a z nim nadzieja !!! Dziękujemy za kolejne deklaracje i za odwiedziny na wątku naszego rudzielca :loveu: Quote
Sylwia K Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='orpha']Dobra to ja sie ujawnie , i niech to bedzie jako zapowiedz happy endu dla Miszki ... co niektorym juz na pw pisalam :diabloti: , Agmarek tylko nie padnij w ciąży jestem i SBD sie kurde upiecze ta Kadarka :evil_lol: Ojej, Orpha gratulacje! Rośnie nam kolejny malusi dogomaniaczek:p W off topikach jest wątek dla przyszłych mam i teraźniejszych:cool3: PS: W niedzielę przyjadę, tylko daj znać o której mniej więcej będziecie. Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 no no ruszamy troszke do przodu :) , oblecialam pare watkow z offem :evil_lol: Sylwia pewnie jakos kole 12 :) Quote
ZUZANNA11 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-konajace-zwierzeta-na-ulicach-drastyczne-zdjecia-172267/ HORROR! :roll: Quote
kosu32 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Skończyłam przeglądać wątek Miszki i sytuacja wygląda następująco: Deklaracje: - Deklaracji miesięcznych mamy na 90 pln - Deklaracji jednorazowych na 20 pln ----------------------------------------- Łącznie 110 pln 240 - 110 = 130 W związku z tym dalej szukamy brakujących 130 pln Bazarki: Są 4 osoby które zadeklarowały bazarki na rzecz Miszki: - Rudzia-Bianca (cudowne karty świąteczne - Jej własnego wykonania ) - Gos (przepiękne akwarele Tej mistrzyni pędzla i ołówka) - lilk a (w Jej wykonaniu oszałamiające kolorem sianka choinkowo- wigilijne), wiem bo już o jedno z nich walczę :cool3: - Divi (nie wiemy na chwilę co, ale zapewne coś powalającego na kolana) Są też osoby które chcą przekazać na Miszkę swoje deklaracje z tytułu psiaków które wspomagały do tej pory, a już znalazły domy, bądź po prostu z potrzeby serca :lol: Wszystkim serdecznie dziękujemy i prosimy o dalszą pomoc. Nadal brakuje nam kasy - 130 pln P.S. Numer konta porozsyłam na pv - jak uda nam się dozbierać brakującą kwotę. Quote
Bjuta Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Dostałam kretyńskie pytanie na allegro " gdzie mieszkasz" Raczej chodzi o Miszkę niż o mnie... Quote
orpha Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 echh przepraszam , ale nie pojechalam dzisiaj do Miszki obudzilam sie z zawalonym gardlem , katarem po pas i stanem pogdoraczkowym , do tego okrutnie zmeczona -pewnie emocje dnia wczorajszego ( odwozilam do poznania swoja tymczasowiczke i odbieralam kolejnego schroniskowego haszczaka ) sie odezwaly :shake:. Moja ciaza tez mi postanowila dzisiaj o sobie przypomniec ,bo niedosc ze meczy mnie przeziebienie to jeszcze mam takie mdlosci ze masakra ,ledwo na girach stoje .... kurcze a chcialam jej sprobowac te szelki dzisiaj zalozyc i odpchlic :placz: Quote
Recommended Posts