kosu32 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 idusiek napisał(a):dziwne, mieliśmy identycznego psa w Ostrowi i ludzie sie mało nie pozabijali, zeby go adoptować... ona ma allegro? Ma jakieś ładne zdjęcia? A czy uważasz że te są brzydkie? Miszka pięknie "pozowała" w schroniskowych warunkach. I tak byłam szczęśliwa że mała dała się obfocić mimo swojego wycofania. Quote
Divi Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No to super :) Rudzielec musi wiedzieć, że chodzą po tym świecie dobre istotki którym mozna zaufać i nie musi sie ich bać :). Trzymam mocno kciuki za nią. Quote
Divi Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 kosu32 napisał(a):A czy uważasz że te są brzydkie? Miszka pięknie "pozowała" w schroniskowych warunkach. I tak byłam szczęśliwa że mała dała się obfocić mimo swojego wycofania. Moim zdaniem zdjęcia są super, mała modelka :loveu: Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 cudenko z niej a te futro mmmm powala :) a jak bedzie sie jej jeszcze ryjek usmiechal to wogole bedzie jak sloneczko wiosenne Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 kosu32 - faktycznie Misza - to imię męskie ... Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 obraczus87 napisał(a):kosu32 - faktycznie Misza - to imię męskie ... oj tam szczegół :evil_lol: Quote
idusiek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 nie mówię, ze brzydkie- moze powinnam napisać, że większe i inne ;). Bartuś znalazł dom w tydzień - tego samego życzę Miszce. Quote
Divi Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 idusiek napisał(a):nie mówię, ze brzydkie- moze powinnam napisać, że większe i inne ;). Bartuś znalazł dom w tydzień - tego samego życzę Miszce. Mordka tak sama jak u naszego rudzielca tylko uszka Bartuś ma krutsze :) Quote
kosu32 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 obraczus87 napisał(a):kosu32 - faktycznie Misza - to imię męskie ... Dziewczyny To Miszka a nie Misza (patrz na tytuł wątku ) Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Wiem, wiem... ale ktoś może pomyśleć, że to zdrobnienie od "Misza"... ale ja juz sie przyzwyczaiłam do imiona "Miszka " :loveu: kosu32- Miszka jest w boksie nr 21 tak?? Postaram się jutro do Niej zajrzeć :) Quote
kosu32 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 idusiek napisał(a):nie mówię, ze brzydkie- moze powinnam napisać, że większe i inne ;). Bartuś znalazł dom w tydzień - tego samego życzę Miszce. Bartuś rzeczywiście urokliwy facio :cool3: (przypomina mi Rudego - od którego zaczeła się cała historia z Dogo). Nasza Miszka jest taka smutna bo trochę wycofana ... Jak bardziej przekona się do człowieka i otworzy sie na niego z pewnością pychol będzie wyglądał inaczej no i obiecuję wtedy portrety samego rozświetlonego pychola z dużym przybliżeniem ;) Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 zajrzyj ,zajrzyj i szepnij jej ze jeszcze troche i bedzie doopke u mnie grzala Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 kosu32 napisał(a):Bartuś rzeczywiście urokliwy facio :cool3: (przypomina mi Rudego - od którego zaczeła się cała historia z Dogo). Nasza Miszka jest taka smutna bo trochę wycofana ... Jak bardziej przekona się do człowieka i otworzy sie na niego z pewnością pychol będzie wyglądał inaczej no i obiecuję wtedy portrety samego rozświetlonego pychola z dużym przybliżeniem ;) no kurde wlasnie , ja musze jakiegos etatowego fotografa zatrudnic bo moj jedyny aparat to ten w komorce :cool1: Quote
kosu32 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Dziewczyny - sorki - ale ja już czasem nie ogarniam. Nie siedzę przez cały czas na Dogo bo jestem chora. Co wejdę, to jakieś nowe wieści - super wieści !!! Poprzeglądam teraz wątek Miszki i podopisuję trochę od siebie. Quote
kosu32 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 orpha napisał(a):u mnie pozna nie dosc ze ludzi to jeszcze caly zwierzyniec :cool3: Kurczaki - gdyby wyszło z tym DT, byłoby super !!! Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 o nie Kosu bez kurczakow , tego to juz bym chyba nie ogarnęła :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 kosu - z DT u orphy wyjdzie na pewno :) Tylko kasiorki trzeba szukac... Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 obraczus87 napisał(a):kosu - z DT u orphy wyjdzie na pewno :) Tylko kasiorki trzeba szukac... wyjdzie wyjdzie ,ale te kurczaki naprawde upychajcie gdzie indziej :eviltong: Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 orpha napisał(a):wyjdzie wyjdzie ,ale te kurczaki naprawde upychajcie gdzie indziej :eviltong: ja sie nie podejme kurczaków :diabloti: Quote
kosu32 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 obraczus87 napisał(a)::lol:Mamy dla Miszki DT domowy, gdzie należycie sie Nią koleżanka orpha zajmie. Zobaczycie, że pies będzie nie do poznania..sama Miszka będzie się prosić o głaski i miazianko :loveu: z powodów oczywistych, DT u orphy będzie płatny, koszt miesięczny z karmą to 310 zł. Orhpa za jakies dwa-trzy tygodnie mogłaby zabrać do siebie Miszkę. Musimy w ciągu tego czasu zebrać deklaracje... Divi, miejsce u Ani trzymaj, na w razie czegoś. kosu32- fajnie by było gdyby Miszka w ciagu tego czasu zaczęła podchodzić do Ciebie, podczas wizyt w Celestynowie. Jak już zbierzemy deklaracje, to ja mogę zbierać kasę. Chyba, że ktoś z Was będzie chętny, to wtedy nie ma żadnego problemu :loveu: Co do wizyt w Celestynowie, ja na razie jestem wyłączona z powodu choroby (niestety antybiotyk). Nie wiem kiedy teraz uda mi się ją odwiedzić - planowałam drugi weekend listopada z tytułu zbiórki na rzecz celestynowiaków. Zobaczę czy wyrwę się tydzień wcześniej ... 7/8-go listopada-z pewnością dam znać. Zadzwoniłam do schroniska i poprosiłam by jedna z Pań z personelu starała się poświęcić więcej czasu Miszce. Mówiłam że szukam dla niej dt lub hotelu. Od razu dostałam info że ona jest taka nieufna, bojaźliwa, wycofana. Dlatego jej trzeba pomóc - a na to potrzeba czasu i indywidualnej pracy z psem. Ja w takim układzie rozsyłam wątek Miszki po znajomych, z prośbą o wsparcie finansowe. Wieczorem popatrzę jak wyglądają "resztki" moich finansów i zobaczę w jakim stopniu będę mogła pomagać naszej rudowłosej piękności. Quote
Magnesiatko Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 obraczus87 napisał(a):Magnesiatko - super :) wpłaty jednorazowe też sa potrzebne :) jak już ustalimy na 100% kto będzie zbierac kasiorkę to wtedy wyslesz :) Pewnie tylko proszę się upomnieć na PW ;) Ja zakręcona jestem, mam kilka deklaracji i boję się, żeby mi nie umknęło :oops: idusiek napisał(a):dziwne, mieliśmy identycznego psa w Ostrowi i ludzie sie mało nie pozabijali, zeby go adoptować... ona ma allegro? Ma jakieś ładne zdjęcia? Mnie tam zdjęcia Miszki się podobają. Szczególnie to: Quote
Agmarek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A mnie się imię bardzo podoba i nie kojarzy z facetem, bo tylko kobietka może mieć taką fajną mordeczkę jak Miszka :eviltong: Orpha i love you i wszyscy Cię tu pewnie i love you za to co robisz. Ja oczywiście pomogę w utrzymaniu Miszki, tylko mam pytanie. Czy cena którą podała obraczus87 jest jeszcze do negocjacji, czy to już postanowione? :roll: Wydaje mi się że ciężko będzie uzbierać taką sumę :oops: tym bardziej że Miszka zostanie u Ciebie pewnie trochę dłużej żebyś mogła ją ułożyć (:mad:) i przystosować do życia w rodzinie :diabloti: Quote
Agata69 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Widzę ruch u Miszki, to dobrze. A tymczasem zapraszam do obejrzenia mojego tymczasu, może ktoś miałby jakiś super domek? Quote
Recommended Posts