marlenka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ketunia jak pwiedziałam pójdziesz żywcem do nieba :loveu::loveu: Quote
ketunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Pliszka']Wybiła godzina 0 :-( Dobrze, że znalazł się drugi domek...[/QUOTE] Może zostać do jutra:cool3: Lucky prawdopodobnie pojedzie do hoteliku. Jednak mieszkałby w boksie, na zewnątrz. Sama nie wiem czy to nie będzie dla niego gwóźdź do trumny. Te jego nerki.. Quote
ketunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='marlenka']Ketunia jak pwiedziałam pójdziesz żywcem do nieba :loveu::loveu:[/QUOTE] Marlenka, my obie spłoniemy w piekle:diabloti::lol: Quote
Capri111 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Widze,ze zrobila sie mala zadyma na watku Lucky'ego takze postaram sie wszystko wyjasnic "od podszewki"... Dziewczyny zgodzily sie na dom TYMCZASOWY,fakt faktem mial to byc tymczas dopoty,dopoki nie znajdzie sie DS...wiem jak wygladal ich dzien od kiedy Lucky byl u nich-chodzily nie wyspane (Lucky zalatwial sie w nocy,potrafil zrobic siku na sofe,torebki itd),pomimo tego nie skarzyly sie. Tak mijaly dni,a one poswiecaly mu kazda wolna chwile,w nadzieji,ze to co on robi sie niedlugo skonczy...Hania-jedna z tych tak czy inaczej kochanych dziewczyn namowila swoja babcie,zeby go wziela do siebie.Babcia sie zgodzila,ma juz pieska, ale wiadomo-wziela by go dopiero po wyleczeniu (jest to babcia,ktora nie ma tyle werwy,zeby w razie potrzeby znosic go ze schodow,sprzatac co chwile po nim itd). Jak sie okazalo,ze Lucky jest chory-DS stanal pod wielkim znakiem zapytania.Dziewczyny mialy juz coraz mniej sily do opieki nad Luckym,nie wiem moze przechodza taki okres,depresja jesienna,chwilowe zdenerwowanie,decyzja podjeta pod wplywem emocji.... Ale stalo sie inaczej-to,czego dziewczyny i ja zreszta tez obawialysmy sie najbardziej-dlugo zbywany i niewidziany wlasciciel mieszkania,ktore dziewczyny de facto WYNAJMUJA przyszedl i doznal szoku.Dziewczyn nie bylo przez godzine w domu a Lucky zdazyl sie w kilku miejscach pozalatwiac-tu kupa,tam siku...Wlasciciel powiedzial,ze pies do 22 ma zniknac,bo jak nie to nie odda dziewczynom kaucji.Stad tez takie zaieszanie w sprawie Lucky'ego.Dziewczynom jest szkoda,ze stalo sie to akurat w takim momencie i juz teraz ale wyjscia nie ma. Udalo i sie jedynie je przekonac,zeby zostal do jutra. W tej sprawie postawily sie wlascicielowi i zgodzily sie na jeszcze jedna noc. Mysle,ze napisalam wszystko co najwazniejsze i nikt nie bedzie mial watpliwosci dlaczego Lucky nie moze juz ta zostac...Nawet jezeli babcia Hani wzielaby go do siebie po wyleczeniu-chociaz czesciowym to i tak nie mamy gdzie go do tego czasu przetrzymac...echhhh Quote
elzunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Właśnie znalazłam na nk wontek psinki kurcze przez bezmyślność jakichś pseudo właścicieli tyle cierpień czworonogów szlak mnie trafia jak widzę coś takiego Quote
ketunia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='elzunia']Właśnie znalazłam na nk wontek psinki kurcze przez bezmyślność jakichś pseudo właścicieli tyle cierpień czworonogów szlak mnie trafia jak widzę coś takiego[/QUOTE] Ręce opadają..:angryy: Quote
bico Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='ketunia'] Lucky prawdopodobnie pojedzie do hoteliku. Jednak mieszkałby w boksie, na zewnątrz. Sama nie wiem czy to nie będzie dla niego gwóźdź do trumny. Te jego nerki..[/QUOTE] ketuniu, ja jakoś myślałam, ze ten nowy DT, to domowy jest:oops:...Lucky będzie tam w kojcu? Dla jego nerek to...:shake: ale dobrze, że w ogóle jakiś DT nowy się znalazł. Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='bico']ketuniu, ja jakoś myślałam, ze ten nowy DT, to domowy jest:oops:...Lucky będzie tam w kojcu? Dla jego nerek to...:shake: ale dobrze, że w ogóle jakiś DT nowy się znalazł.[/QUOTE] Ja nadal szukam. Zobaczymy może coś znajdę w domu. Quote
terra Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Wstawiłam psiaka tutaj: DT płatny - dla 1 psa - Warszawa - Strona 2 - Dogomania Forum Quote
feliksik Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Aga Czarkowianka']Przyjmę tego psiaka jak będzie taka potrzeba(i napewno się nie wycofam,ani żadna krzywda mu się nie stanie)[/QUOTE] a to jest hotelik, czy propozycja DT domowego, bo się pogubiłam Quote
haneczka888 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Czesc :) Mam na imie Hania i to u mnie przebywal Lucky...:) Ja i moje współlokatorki zostalysmy przedstawione jako bezduszne osoby a tak nie jest naprawde pokochalysmy tego psiaka i wcale nie przestraszylysmy sie jego choroby!!!! Lucky mial u nas zostac tylko jeden weekend ale postanowilysmy przedluzyc jego pobyt u nas dal nam wiele radosci ale nie mamy innego wyjscia jestesmy studentkami i wynajmujemy mieszkanie w legnicy Lucky nie trzyma moczu i nasze mieszkanie zaczyna byc w opłakanym stanie. Własciciel pociagnie nam to z kaucji:( Jak wspomnialam studiujemy rzadko bywamy w domu ja na dodatek pracuje calymi dniami, gdy wracamy do domu cale mieszkanie smierdzi i jest osikane:( Nie jestesmy ani bezmyslne, ani okrutne.Może ktos laskawie postawil by sie w naszej sytuacji niz nas oczerniac. Łatwo jest dawac tylko pieniazki ktore sie ma niz spedzic z tym psiakiem 3 tygodnie 24 godziny na dobe. Wiem ze ja i moje współlokatorki dalysmy z siebie wszystko i byl z nami szczesliwy. Nie przestaszylysmy sie jego choroby bo wiedzialysmy ze jest chory od samego poczatku i nie mamy sobie nic do zarzucenia!!!! Apeluje nastepnym razem o poznanie sytuacji i nie oczernianie kogos!! Mam nadzieje ze nasz Szczesciarz znajdzie dom w ktorym naprawde bedzie szczesliwy!!!:** Quote
lolka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ketuniu co z psiakiem......dostał już eksmisję? Quote
obraczus87 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Przepraszam za OT, ale potrzebna kasa na budę, osoba któa robi soliden budy.... Mój Pan umarł, karmi mnie rodzina, ale NIE MAM BUDY I MI ZIMNO!!! POMOCY!!!! - Dogomania Forum Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='feliksik']a to jest hotelik, czy propozycja DT domowego, bo się pogubiłam[/QUOTE] To hotelik Quote
haneczka888 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nie nie dostal zadnej eksmisji! jeszcze jest u nas!!! Nie robcie z nas jakis bezdusznych i okrutnych osob!! Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='haneczka888']Czesc :) Mam na imie Hania i to u mnie przebywal Lucky...:) Ja i moje współlokatorki zostalysmy przedstawione jako bezduszne osoby a tak nie jest naprawde pokochalysmy tego psiaka i wcale nie przestraszylysmy sie jego choroby!!!! Lucky mial u nas zostac tylko jeden weekend ale postanowilysmy przedluzyc jego pobyt u nas dal nam wiele radosci ale nie mamy innego wyjscia jestesmy studentkami i wynajmujemy mieszkanie w legnicy Lucky nie trzyma moczu i nasze mieszkanie zaczyna byc w opłakanym stanie. Własciciel pociagnie nam to z kaucji:( Jak wspomnialam studiujemy rzadko bywamy w domu ja na dodatek pracuje calymi dniami, gdy wracamy do domu cale mieszkanie smierdzi i jest osikane:( Nie jestesmy ani bezmyslne, ani okrutne.Może ktos laskawie postawil by sie w naszej sytuacji niz nas oczerniac. Łatwo jest dawac tylko pieniazki ktore sie ma niz spedzic z tym psiakiem 3 tygodnie 24 godziny na dobe. Wiem ze ja i moje współlokatorki dalysmy z siebie wszystko i byl z nami szczesliwy. Nie przestaszylysmy sie jego choroby bo wiedzialysmy ze jest chory od samego poczatku i nie mamy sobie nic do zarzucenia!!!! Apeluje nastepnym razem o poznanie sytuacji i nie oczernianie kogos!! Mam nadzieje ze nasz Szczesciarz znajdzie dom w ktorym naprawde bedzie szczesliwy!!!:**[/QUOTE] Haniu, jesteśmy Wam wdzięczne, że miałyście Luckiego jednak postaw sie w naszej sytuacji. Dajesz mi godzinę ( wieczór) aby ulokować psa. Emocje Wszystkich na dogo wzięły górą. Gdyby nie moje pieniądze Luckiego pewnie już by nie było. Poza tym gdyby nie pieniądze Lucky nie mógłby iść do innego dt i trzeba byłoby go uśpić. W schronisku nikt by takiego psa nie trzymał. Więc nie zarzucaj mi proszę, że dałam tylko pieniądze. Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='terra']Wstawiłam psiaka tutaj: DT płatny - dla 1 psa - Warszawa - Strona 2 - Dogomania Forum Dziękuję Terra Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='lolka']Ketuniu co z psiakiem......dostał już eksmisję?[/QUOTE] dzisiaj go Capri111 zabiera. Quote
marlenka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ketunia co dalej z Luckim ??? Masz dla niego jakiś tymczas czy zabierasz go do siebie póki coś się nie znajdzie ??? Quote
Capri111 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jest tymczas platny w Bielsku Bialej!!!:):):) Quote
Capri111 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 W miare mozliwosci prosimy o datki na karme i oplacenie tymczasu,kazda zlotowka sie liczy!! Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='marlenka']Ketunia co dalej z Luckim ??? Masz dla niego jakiś tymczas czy zabierasz go do siebie póki coś się nie znajdzie ???[/QUOTE] Znalazłam mu tymaczas u Kasiprzystał. Lucky będzie w domku z ogródkiem. W niedziele wyjazd. Jejku jaka jestem szczęśliwa:multi::multi::multi: Quote
gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ketunia']Znalazłam mu tymaczas u Kasiprzystał. Lucky będzie w domku z ogródkiem. W niedziele wyjazd. Jejku jaka jestem szczęśliwa:multi::multi::multi:[/QUOTE] :multi::multi::multi:Kto to jest???No i gdzie pojedzie??To DT Platny???NApisz wiecej szczególów Kasiu... Quote
Recommended Posts