Ekiana Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ale tu cichutko :) A ja dopiero dziś w końcu przeczytałam cały watek Luckiego. To się chłopak nacierpiał strasznie. Zaglądając tu raz po raz nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo sytuacja była ciężka. Ale ciesze się, że nowy domek tymczasowy jest taki wspaniały. A jak teraz się czuje nasz maluszek? A swoją drogą to bardzo drogie to badanie histopatologiczne, aż w szoku nadal pozostaję. To jakieś specjalne? A czemu po angielsku, było gdzieś wysyłane? Quote
kasiainat Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Ekiana']Ale tu cichutko :) A jak teraz się czuje nasz maluszek? Lucky czuje się różnie niestety, bardzo ciężko mu wstać - dopiero wymasowanie nóżek troszkę pomaga :-) dzisiaj jedziemy na kontrolę jak troszkę się ochłodzi bo jest gorąco i nie chce męczyć psiaka w samochodzie. Najprawdopodobniej Lucky dostanie steryd . Oprócz tego psiaczek dostaje od kilku dni GELACAN fAST i cidzienie gotuje mu galaretkę z kurzych łapek:cool3: [quote name='Ekiana']A swoją drogą to bardzo drogie to badanie histopatologiczne, aż w szoku nadal pozostaję. To jakieś specjalne? A czemu po angielsku, było gdzieś wysyłane? Klinka, w której Lucky jest prowadzony korzysta z lab w niemczech http://www.idexx.de/ niestety badanie te są drogie ale bardzo szybko są wyniki. Quote
Ingrid44 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Biedny Dziadzio , szkoda ze ma problemy z nozkami bo teraz to dopiero moglby sobie pobiegac . Quote
ketunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Mam nadzieję, że jednak lek zadziała i to tylko przesilenie. Koszt leku 195 zł Doszłą wpłata od Bjutki 5 zł. Dziękuję bardzo:):):) Quote
ketunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Lucky niestety musi dostawać lek ze sterydem. Na szczęście od kilku dni jest poprawa. Potrafi sam się podnieść. Wcześniej musiała mu w tym pomagać Kasia. Mam nadzieję, że teraz już bedzie tylko lepiej. Quote
magda z. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 bidoczek z niego. Super, że trafił pod opiekę Kasi, bo przynajmniej teraz ma spokojne życie. Quote
ketunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='magda z.']bidoczek z niego. Super, że trafił pod opiekę Kasi, bo przynajmniej teraz ma spokojne życie.[/QUOTE] To prawda. U Kasi ma jak w raju:) Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wesolych Swiat Lucky :):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2280017669468&ob=1&cont=1 Quote
ketunia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Luckiemu wrócił apetyt. Uff. Łapki w dużo lepszym stanie. Chociaż kiedy robi się szaro i mokro to Luckiemu gorzej się chodzi. Jednak synuś przyjmuje lek na stawy i mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej. Muszę Kasię pomęczyć o nowe fotki.:) Quote
magda z. Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 fotki koniecznie, razem z pozostałą ekipą, bo sa wszystkie niesamowite:) Dobrze, ze pogoda idzie ku cieplejszym klimatom, to na pewno poprawi kondycję psiulka Quote
Ingrid44 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Trzymaj sie Psinko, wiosna idzie -bedzie lepiej :) Quote
kasiainat Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Dawno nas nie było, nadrabiamy zaległości :-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us u Luckiego wszystko w porządku, więcej tych lepszych dni kiedy dobrze chodzi :-) Apetyt mu dopisuje :-) Lucki unika słonka, woli odpoczywać w chłodniejszym domu. I zrobił się zazdrosny, szczeka na mnie gdy zajmuję się innymi zwierzakami :-) typowy dziadziuś z niego jest, strofuje szalejącą młodzież ( mamy dwie nowe domowniczki :9-miesięczną Molly i 3-miesięczną bordożkę Abi:-) ). Quote
ketunia Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Dziękuję za fotki Kasieńko :) Ponton mu zamówiłam i coś na kleszcze też. Niebawem przesyłka powinna być u Ciebie. O Molly wiem ale skąd to cudne maleństwo u Ciebie? :) Quote
kasiainat Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ketunia napisał(a):Dziękuję za fotki Kasieńko :) Ponton mu zamówiłam i coś na kleszcze też. Niebawem przesyłka powinna być u Ciebie. O Molly wiem ale skąd to cudne maleństwo u Ciebie? :) Dziękujemy :lol: !!! Maleństwo dostałam w prezencie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdyby nie to , że gryzie i szczeka to nadal nie mogłabym w to uwierzyć :crazyeye:;) Quote
ketunia Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 kasiaprzystał napisał(a):Dziękujemy :lol: !!! Maleństwo dostałam w prezencie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdyby nie to , że gryzie i szczeka to nadal nie mogłabym w to uwierzyć :crazyeye:;) To teraz u Was musi być bardzo wesoło :) Jak tam Synuś ? Pewnie przeszczęśliwy :) Quote
magda z. Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 piękny psiak, ale on ma fajnie. Na starość jesczze porządzić się może i domagać uwagi:) Widac po nim, że jest spokojny i wypoczęty, a ponton taki do spania wielki:) Quote
kasiainat Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ketunia napisał(a):To teraz u Was musi być bardzo wesoło :) Jak tam Synuś ? Pewnie przeszczęśliwy :) Mój synek upatrzył sobie Molly;) to jest teraz jego piesek:lol: Quote
ketunia Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 kasiaprzystał napisał(a):Mój synek upatrzył sobie Molly;) to jest teraz jego piesek:lol: A jak tam Lucky na nowe towarzystwo? Molly mu podpasowała? A jak z maluszkiem? Quote
kasiainat Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='ketunia']A jak tam Lucky na nowe towarzystwo? Molly mu podpasowała? A jak z maluszkiem?[/QUOTE Luckiemu chyba wszystko jedno kto jest w stadzie:-) byleby daleko od niego i ode mnie w domu :-) Zazdrośnik :-) Ale na spacerkach chętnie chodzi przy dziewczynach, tylko ciężko mu za nimi nadążyć. Quote
ketunia Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='kasiaprzystał'][quote name='ketunia']A jak tam Lucky na nowe towarzystwo? Molly mu podpasowała? A jak z maluszkiem?[/QUOTE Luckiemu chyba wszystko jedno kto jest w stadzie:-) byleby daleko od niego i ode mnie w domu :-) Zazdrośnik :-) Ale na spacerkach chętnie chodzi przy dziewczynach, tylko ciężko mu za nimi nadążyć. Zrobił się z niego "Pan i Władca";) Kasieńko przyjdą do Ciebie dwie przesyłki. Jedna z frontlinem a druga z legowiskiem i przysmakami. Kupił mu posłanie z kodury-nieprzemakalnego materiału. Zobaczymy jak się sprawdzi. Jeśli nie zda rezultatu to daj mi znać:) Pozdrowionka dla Całej Rodzinki:) Quote
kasiainat Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ketunia napisał(a):[quote name='kasiaprzystał'] Zrobił się z niego "Pan i Władca";) Kasieńko przyjdą do Ciebie dwie przesyłki. Jedna z frontlinem a druga z legowiskiem i przysmakami. Kupił mu posłanie z kodury-nieprzemakalnego materiału. Zobaczymy jak się sprawdzi. Jeśli nie zda rezultatu to daj mi znać:) Pozdrowionka dla Całej Rodzinki:) super, dziękujemy bardzo :-) Quote
magda z. Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 to ja się nie dziwię, ze on tak się czuje, jak ma taki wypasik:) Ma chłopak taką opiekę i Ketunię w komplecie. Quote
Ingrid44 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Lucky dobrze wyglada, szkoda ze nozki juz nie chca go nosic. Ponton WSPANIALY . Lucky bedzie teraz siedzial na swoim tronie jak Krol :) Quote
Recommended Posts