Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda z. napisał(a):
superowo wygląda:loveu: biedaczek pewnie nie miał psiego dzieciństwa i teraz nadrabia, ale trafił w dobre ręce:p

Lepiej trafic nie mógł ten mój synuś:loveu:

Posted

ketunia napisał(a):
Lepiej trafic nie mógł ten mój synuś:loveu:

Absolutnie,Ciebie sobie wybral(nie wierze w przypadki losowe)i bedzie mial wreszcie normalne zycie. Roznica ogromna w porownaniu z dniem kiedy go znalazlas a teraz. Sliczny twoj synus Ketuniu. Niech zdrowieje jak najszybciej i cieszy sie zyciem.:lol:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Absolutnie,Ciebie sobie wybral(nie wierze w przypadki losowe)i bedzie mial wreszcie normalne zycie. Roznica ogromna w porownaniu z dniem kiedy go znalazlas a teraz. Sliczny twoj synus Ketuniu. Niech zdrowieje jak najszybciej i cieszy sie zyciem.:lol:

Byłam dzisiaj u mojej znajomej Pani weterynarz. I tak po cichutku się łudzimy, że może jednak to tylko wątroba i nerki dojdą do siebie. Jak rozmaiwiałam z Kasią to mówiła mi, że Lucky juz tyle nie sika. Jednak nadal dużo pije. Przy wątrobie tez pies dużo pije i sika.
Łudzę się, że może jednak..:)
Wierzę, że będzie dobrze.

Posted

[quote name='Bjuta']Ketuniu, we wtorek kończy się allegro. Może napisałabyś nowy tekst? Z przewagą tego co "teraz", bo allegro powstało na gorąco jak Lucki został odebrany i tylko z dopiskiem jak jest teraz.

LUCKY podzieli się szczęściem! / psy / psy (805449373) - Aukcje internetowe Allegro

Bjutko, zastanawiałyśmy się z Asią co robić dalej. Stwierdziłyśmy, że przez jakiś czas nie będziemy mu szukały domku. Dobrze mu u Kasi. Niech dojdzie do siebie.
W końcu poczuł co to miłość i troska.
Dziękuję bardzo Bjutko:loveu:

Posted

ketunia napisał(a):
Bjutko, zastanawiałyśmy się z Asią co robić dalej. Stwierdziłyśmy, że przez jakiś czas nie będziemy mu szukały domku. Dobrze mu u Kasi. Niech dojdzie do siebie.
W końcu poczuł co to miłość i troska.
Dziękuję bardzo Bjutko:loveu:

To bardzo rozsądne! Zatem pozwolę allegro wygasnąć i czekam na cynk - kiedy wznowić - jakby co! ;)

Posted

Och dziewczyny,ostatnio taka zalatana jestem,ze nawet na dogo nie mialam czasu wejsc a tu nowe fotunie Szczesciarza:):):)Kochany grubasek sie z niego zrobil:)jak sie patrzy na niego to sie lezka w oku kreci:)Kochany...:)

Posted

Capri111 napisał(a):
Och dziewczyny,ostatnio taka zalatana jestem,ze nawet na dogo nie mialam czasu wejsc a tu nowe fotunie Szczesciarza:):):)Kochany grubasek sie z niego zrobil:)jak sie patrzy na niego to sie lezka w oku kreci:)Kochany...:)

prawda ??? Tylko tydzień a on i przytył i nie sika w domu i prawie sam biega . I to tylko tydzień :crazyeye:

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Kasią.
Chwali tego mojego synusia.
Dużo spaceruje, nawet próbuje biagać za psiakami Kasi.
Nie sika już w nocy:)
Nawet szczekał:loveu: jak mu koty próbowały z miski wyjadać.

Kochana psinka. Domek u Kasi mu służy.:loveu:

Posted

ketunia napisał(a):
Rozmawiałam dzisiaj z Kasią.
Chwali tego mojego synusia.
Dużo spaceruje, nawet próbuje biagać za psiakami Kasi.
Nie sika już w nocy:)
Nawet szczekał:loveu: jak mu koty próbowały z miski wyjadać.

Kochana psinka. Domek u Kasi mu służy.:loveu:

I ja się nie dziwie że mu służy dobrze ze dziewczyny go oddały , przynajmniej ma szanse na godne życie .

Posted

Doszła Twoja wpłata Kaczadupko:) 20 zł
Dziękuję :)

Przytył nam psiakczek. Ma się dobrze. :)
Praktycznie codziennie rozmawiam z Kasią przez telefon i mam najświeższe wieści.
Kasia zrobiła mu wczoraj nowe fotki ale przez niedziałające dogo nie mogła wstawić.