magda z. Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 superowo wygląda:loveu: biedaczek pewnie nie miał psiego dzieciństwa i teraz nadrabia, ale trafił w dobre ręce:p Quote
ketunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 magda z. napisał(a):superowo wygląda:loveu: biedaczek pewnie nie miał psiego dzieciństwa i teraz nadrabia, ale trafił w dobre ręce:p Lepiej trafic nie mógł ten mój synuś:loveu: Quote
Ingrid44 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ketunia napisał(a):Lepiej trafic nie mógł ten mój synuś:loveu: Absolutnie,Ciebie sobie wybral(nie wierze w przypadki losowe)i bedzie mial wreszcie normalne zycie. Roznica ogromna w porownaniu z dniem kiedy go znalazlas a teraz. Sliczny twoj synus Ketuniu. Niech zdrowieje jak najszybciej i cieszy sie zyciem.:lol: Quote
ketunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Ingrid44 napisał(a):Absolutnie,Ciebie sobie wybral(nie wierze w przypadki losowe)i bedzie mial wreszcie normalne zycie. Roznica ogromna w porownaniu z dniem kiedy go znalazlas a teraz. Sliczny twoj synus Ketuniu. Niech zdrowieje jak najszybciej i cieszy sie zyciem.:lol: Byłam dzisiaj u mojej znajomej Pani weterynarz. I tak po cichutku się łudzimy, że może jednak to tylko wątroba i nerki dojdą do siebie. Jak rozmaiwiałam z Kasią to mówiła mi, że Lucky juz tyle nie sika. Jednak nadal dużo pije. Przy wątrobie tez pies dużo pije i sika. Łudzę się, że może jednak..:) Wierzę, że będzie dobrze. Quote
Ingrid44 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze. Napewno bedzie ! a nawet jesli watroba troche niedomaga czy nerki to przy pomocy lekarstw moze jeszcze normalnie cieszyc sie zyciem przez wiele lat. Quote
terra Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Lucky idziemy na spacerek, może ktoś zajrzy do wątku i ciebie przygarnie. Quote
Bjuta Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ketuniu, we wtorek kończy się allegro. Może napisałabyś nowy tekst? Z przewagą tego co "teraz", bo allegro powstało na gorąco jak Lucki został odebrany i tylko z dopiskiem jak jest teraz. LUCKY podzieli się szczęściem! / psy / psy (805449373) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ketunia Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Bjuta']Ketuniu, we wtorek kończy się allegro. Może napisałabyś nowy tekst? Z przewagą tego co "teraz", bo allegro powstało na gorąco jak Lucki został odebrany i tylko z dopiskiem jak jest teraz. LUCKY podzieli się szczęściem! / psy / psy (805449373) - Aukcje internetowe Allegro Bjutko, zastanawiałyśmy się z Asią co robić dalej. Stwierdziłyśmy, że przez jakiś czas nie będziemy mu szukały domku. Dobrze mu u Kasi. Niech dojdzie do siebie. W końcu poczuł co to miłość i troska. Dziękuję bardzo Bjutko:loveu: Quote
Bjuta Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ketunia napisał(a):Bjutko, zastanawiałyśmy się z Asią co robić dalej. Stwierdziłyśmy, że przez jakiś czas nie będziemy mu szukały domku. Dobrze mu u Kasi. Niech dojdzie do siebie. W końcu poczuł co to miłość i troska. Dziękuję bardzo Bjutko:loveu: To bardzo rozsądne! Zatem pozwolę allegro wygasnąć i czekam na cynk - kiedy wznowić - jakby co! ;) Quote
ketunia Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Bjuta napisał(a):To bardzo rozsądne! Zatem pozwolę allegro wygasnąć i czekam na cynk - kiedy wznowić - jakby co! ;) dziękuję, dam Ci znać:) Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 oby szybko doszedł do siebie :) jak ktoś jeszcze nie oddał głosu to proszę na ulv zagłosować;) http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/ Quote
Capri111 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Och dziewczyny,ostatnio taka zalatana jestem,ze nawet na dogo nie mialam czasu wejsc a tu nowe fotunie Szczesciarza:):):)Kochany grubasek sie z niego zrobil:)jak sie patrzy na niego to sie lezka w oku kreci:)Kochany...:) Quote
marlenka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Capri111 napisał(a):Och dziewczyny,ostatnio taka zalatana jestem,ze nawet na dogo nie mialam czasu wejsc a tu nowe fotunie Szczesciarza:):):)Kochany grubasek sie z niego zrobil:)jak sie patrzy na niego to sie lezka w oku kreci:)Kochany...:) prawda ??? Tylko tydzień a on i przytył i nie sika w domu i prawie sam biega . I to tylko tydzień :crazyeye: Quote
ketunia Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z Kasią. Chwali tego mojego synusia. Dużo spaceruje, nawet próbuje biagać za psiakami Kasi. Nie sika już w nocy:) Nawet szczekał:loveu: jak mu koty próbowały z miski wyjadać. Kochana psinka. Domek u Kasi mu służy.:loveu: Quote
marlenka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ketunia napisał(a):Rozmawiałam dzisiaj z Kasią. Chwali tego mojego synusia. Dużo spaceruje, nawet próbuje biagać za psiakami Kasi. Nie sika już w nocy:) Nawet szczekał:loveu: jak mu koty próbowały z miski wyjadać. Kochana psinka. Domek u Kasi mu służy.:loveu: I ja się nie dziwie że mu służy dobrze ze dziewczyny go oddały , przynajmniej ma szanse na godne życie . Quote
kizimizi Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dziewczyny pomóżcie zabrać 3 bidy z zagrożeniem depresji i znaleść domki dla "rasowych" cudeniek, które w schronie nie maja szansy na normalne adopcje: schroniskowe ślicznoty czekaja na dom - Dogomania Forum http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszki-ze-schronu-umieraja-niekochane-zapomniane-173698/ Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Podniosę bo tu cichutko. Lucky do góry. Quote
kaczadupka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Przytył! i z tymi łapkami tylnimi jakby lepiej, co? Super, ciesze sie! Quote
marlenka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ketuniu wybacz ale muszę wstawić off http://www.dogomania.pl/threads/173243-MA-oda-suczka-z-GrA-jca-caA-e-A-ycie-bezdomna-teraz-grozi-jej-A-mierAE?p=13530510#post13530510 sunia zginie albo zostanie zabita jeśli nikt jej nie pomoże . Ratujmy ją Quote
terra Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Lucky, pilnuj miski przed kociastymi, bo ty musisz się teraz dobrze odżywiać Quote
ketunia Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Doszła Twoja wpłata Kaczadupko:) 20 zł Dziękuję :) Przytył nam psiakczek. Ma się dobrze. :) Praktycznie codziennie rozmawiam z Kasią przez telefon i mam najświeższe wieści. Kasia zrobiła mu wczoraj nowe fotki ale przez niedziałające dogo nie mogła wstawić. Quote
marlenka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Czekamy na nowe zdjęcia Luckiego . Kasiu opiekunkow psiaka - ciotki na zdjęcia czekają :) Quote
terra Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Zanim człowiek pozna dogo od nowa, trochę czasu upłynie:oops: Quote
Bjuta Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Lucky! Dajesz kotu wyjadać? :crazyeye: Taki pies na schwał? Quote
Recommended Posts