elmira Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Powodzenia Mały. Tylko trzymam kciuki. Nie potrafię ci pomóc. Quote
Ingrid44 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ketunia napisał(a):Jutro będę dzwoniła do Kasi. Ona ma problem z netem więc rzadko jest na dogo. Leczymy wątrobę. Na nerki dostaje specjalny proszek. Myślę, że jeszcze kilka dni i wszystko się zacznie normować. Jak zostanie podleczony zajmiemy się jego ząbkiem. Powolutku Lucky dojdzie do siebie. Jest pod najlepsza opieka pod sloncem. Tyle lat bez jedzenia i w zimnie zrobilo swoje . Na szczescie teraz ma Ketunie. Zycze zeby wyzdrowial jak najszybciej. Quote
terra Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Zdrowiej piesku, tyle jeszcze masz do zobaczenia i przeżycia. Quote
ketunia Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z Kasią. Psinka kochana. Opuchlizna z dziąsełka zeszła:) Chetnie je gotowane jedzonko. Karmy nawet nie chce dotknąć:) Jaki hrabia się zrobił:) Chrupki w ząbki kłują;) Chodzi za domownikami krok w krok. Domaga sie głaskania i przytulania:) Kasia zauważyła, że sztywnieją mu tylne łapki więc potanowiłysmy, że bedzie miał podawany preparat na stawy. Mój mały lekoman;) Kasia obiecała w czwartek fotki i nowe wiadomości o Luckim.:) Quote
terra Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jaki wysoki jest Lucky? Te kłopoty z nogami to wynik stania latami na chłodzie i o głodzie? Biedny psiak:-( Ketunia, na bazarku na razie posucha, więc przeleję te 75 zł. co się uzbierało. Poproszę dane do przelewu na pw. Quote
ketunia Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 terra napisał(a):Jaki wysoki jest Lucky? Te kłopoty z nogami to wynik stania latami na chłodzie i o głodzie? Biedny psiak:-( Ketunia, na bazarku na razie posucha, więc przeleję te 75 zł. co się uzbierało. Poproszę dane do przelewu na pw. Teresko dziękuję:loveu: Lucky sięga do kolana. Pewnie tak. Lata zaniedbania zrobiły swoje:( Quote
marlenka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Coś tu bardzo cichutko :shake: Ketunia niech Kasia wymizia go od wszystkich ciotek :loveu::loveu::loveu: Quote
terra Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Na konto ketunia dla Luckiego przelałam 76 zł. z bazarku. Na tą kwotę złożyły się wpłaty od: Divi, 50 zł. dorixx, 25,90 zł. ========== razem: 75,90 zł. Serdecznie dziękuję za udział w moim bazarku i pomoc Luckiemu:loveu: Quote
ketunia Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='terra']Na konto ketunia dla Luckiego przelałam 76 zł. z bazarku. Na tą kwotę złożyły się wpłaty od: Divi, 50 zł. dorixx, 25,90 zł. ========== razem: 75,90 zł. Serdecznie dziękuję za udział w moim bazarku i pomoc Luckiemu:loveu: Dziękuję Teresko:loveu: Quote
terra Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nie ma za co dziękować. Cieszę się ,że mogę chociaż tak pomóc.:oops: Quote
ketunia Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Ingrid44 napisał(a):Jak sie czuje Lucky ? Rozmawiałam z Kasią wczoraj. Lucky już się powoli przyzwyczaja do domowników. Kasia mówiła, że jest kochanym psiakiem. Obiecała jutro wstawić fotki i przekazać nam najświeższe wiadomości:) Quote
Ingrid44 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ketunia napisał(a):Rozmawiałam z Kasią wczoraj. Lucky już się powoli przyzwyczaja do domowników. Kasia mówiła, że jest kochanym psiakiem. Obiecała jutro wstawić fotki i przekazać nam najświeższe wiadomości:) Ciesze sie ze Lucky ma sie lepiej ,nie moge doczekac sie zdjec.:lol: Quote
ketunia Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Ingrid44 napisał(a):Ciesze sie ze Lucky ma sie lepiej ,nie moge doczekac sie zdjec.:lol: Ja też nie mogę sie doczekać. Stęskniłam się już za nim:) Quote
kaczadupka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 dopiero przebrnelam przez lawine postow o calej historii Lucky'ego, historia niesamowita! zajrzalam do 'skarbonki', moge wplacic dwie dyszki jedynie na tego Szczesciarza.. pooprosze o nr. konta. czekam na najswiezsze wiesci i strasznie ale to strasznie mu kibicuję.. Quote
terra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Idziemy Lucky na wirtualny spacerek, może ktoś cię wypatrzy i zabierze do domku. Quote
kasiainat Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A my właśnie zbieramy się z Luckym na rzeczywisty spacerek bo w końcu przestało padać:lol: zabieram też aparat żebyście sobie mogli pooglądać kochanego staruszka:loveu: Quote
ketunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 kasiaprzystał napisał(a):A my właśnie zbieramy się z Luckym na rzeczywisty spacerek bo w końcu przestało padać:lol: zabieram też aparat żebyście sobie mogli pooglądać kochanego staruszka:loveu: Kasiu czekamy z niecierpliwością :loveu: Quote
kasiainat Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No to zaczynamy; tylne nóżki nadal są słabe, czasami sie plączą albo sztywnieją i wtedy musimy psiakowi pomóc podnieść się albo go przenieść Lucky próbuje złapać towarzyszy :-) Dzisiaj minie tydzień jak Lucky jest u nas. Napewno to wiecie ale powtórze, że Lucky to bardzo kochany psiaczek. Bardzo lgnie do ludzi, cały czas by się tylko przytulał. Słodki staruszek. Po spacerze biegnie od razu do miski z jedzeniem - apetyt mu dopisuje. Jedzonka pilnuje - szczeka na koty i psy jak mu podchodzą do miski. W środę Lucky brał prysznic ale bardzo tego nie lubi - wyje wtedy żalośnie :-( ogólnie nie lubi wody. Na spacerach po lesie muszę go przenosić przez najmniejszy strumyczek. Zaczyna już machać ogonkiem na nasz widok i czasami nawet się bawi jak go zaczepiam - delikatnie udaje że chce mnie ugryżć i cofa się tyłkiem jak szczeniak :-))) pozdrawiamy Quote
ketunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Kasiu podmieniłaś psa:loveu: Fotki rewelacyjne:) Lucky przytył:multi: Dziękuję:loveu: Quote
Bjuta Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Foteczki dodane do allegro Widać różnicę, prawda? Quote
kaLOlina Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: swietnie wyglada, niech szybko zdrowieje!! Quote
kasiainat Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No wydaje mi się, że troszkę przytył - na zdjęciach jakiś grubszy wyszedł niż w rzeczywistości jest:lol: Quote
terra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Oooo, zdjęcia Luckiego:loveu: Przytył troszkę i na pewno z dnia na dzień będzie lepiej bo ma apetyt i odzyskał chęć do życia. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Quote
Recommended Posts