ketunia Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Teraz musimy zająć się guzem. Zaczął się powiększać.. Quote
ketunia Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Najprawdopodobniej w czwartek Lucky będzie miał zabieg usuwania guza z łapki. Cioteczki trzymajcie kciuki. Serdecznie zapraszam na bazarek Luckiego:) http://www.dogomania.pl/threads/178481-Misie-z-akcji-TVN-kosmetyki-bizuteria-ciuchy-i-inne-gadzety-Dla-Luckiego-Do-6-02 Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Trzymam kciuki za Luckiego od samego poczatku. Napewno wszystko bedzie dobrze.:lol: Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Trzymam kciuki za Luckiego od samego poczatku. :lol: Napewno wszystko bedzie dobrze. Quote
feliksik Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 poczekajcie, bo chyba cośomjnęłam, czy Lucky jest w DS, bo widzę, że jest w innym dziale, a tytuł jest nadal o DT Quote
Bjuta Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Lucy jest na tymczasie. A kciuki trzymamy za operację. Quote
feliksik Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 to czemu jest w dziale - ma nowy dom? to jest mylące, jeżeli szukacie mu DS to może przenieście wątek na adopcje, bo tu go nikt nie wypatrzy. No.... chyba...., że DT stara się o DS..... (co jest zawsze największą nadzieją) Quote
ketunia Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Nie wiem dlaczego przeniesiono wątek Luckiego do tego działu. Psiak jest w dt i już w nim pozostanie. Dopiero tam sie otworzył i jest naprawdę szczęśliwy. Dlatego postanowiłyśmy razem z siostrą, że zostanie tam na dożycie. Zabieg przeniesiony na jutro. Kasia nam się rozchorowała. Quote
magda z. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ketunia Ty Luckiemu z nieba spadłaś. Oby zabieg się udał i Kasia nam wyzdrowiała:) Quote
Bjuta Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='ketunia']Nie wiem dlaczego przeniesiono wątek Luckiego do tego działu. Psiak jest w dt i już w nim pozostanie. Dopiero tam sie otworzył i jest naprawdę szczęśliwy. Dlatego postanowiłyśmy razem z siostrą, że zostanie tam na dożycie. Zabieg przeniesiony na jutro. Kasia nam się rozchorowała.[/QUOTE] Święte dziewczyny!!!! Quote
ketunia Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Musi się udać. Innej opcji nie zakładam.:) Quote
terra Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Oj, ja teraz rzadko bywam na dogo a tu takie wieści. Lucky ma dom, najlepszy z możliwych. Jesteście najwspanialsze Dziewczyny. Kasiu zdrowia życzę, a za Luckiego trzymam mocno kciuki. Quote
Maupa4 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='ketunia']Nie wiem dlaczego przeniesiono wątek Luckiego do tego działu. Psiak jest w dt i już w nim pozostanie. Dopiero tam sie otworzył i jest naprawdę szczęśliwy. Dlatego postanowiłyśmy razem z siostrą, że zostanie tam na dożycie. Witam. To jeszcze raz i po kolei. ;) Jeżeli pies jest w DT i już zostaje w nim to rozumiem że DT przekształca się w DS. W takim wypadku wątek przenosimy do działu "już w nowym domu" czyli tu gdzie teraz jest. Jeżeli DT nadal pozostaje tylko DT to NADAL szukamy psu domu. W takim wypadku zaraz wątek przeniosę do działu "do adopcji". Innej możliwości nie ma. Pozdrawiam. Quote
ketunia Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Maupa4']Witam. To jeszcze raz i po kolei. ;) Jeżeli pies jest w DT i już zostaje w nim to rozumiem że DT przekształca się w DS. W takim wypadku wątek przenosimy do działu "już w nowym domu" czyli tu gdzie teraz jest. Jeżeli DT nadal pozostaje tylko DT to NADAL szukamy psu domu. W takim wypadku zaraz wątek przeniosę do działu "do adopcji". Innej możliwości nie ma. Pozdrawiam. Dziękuję za informacje. Lucky zostaje w dt na stałe więc nie ma potrzeby przenoszenia wątku. :) Pozdrawiam Quote
Ingrid44 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 To wspaniale , Lucky bedzie mial piekna emeryture . Ketuniu,jestescie CUDOWNE. Sledze watek od samego poczatku i wciaz serce mi sie kraje jak sobie przypomne w jakim stanie go znalazlas . Quote
ketunia Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Miał chłopak szczęście, że został zauważony. Jednak ile jest takich, które tyle szczęścia nie mają... :( Nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ludzie to bezlitosne potwory. Quote
Ingrid44 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='ketunia']Miał chłopak szczęście, że został zauważony. Jednak ile jest takich, które tyle szczęścia nie mają... :( Nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ludzie to bezlitosne potwory.[/QUOTE] Kazdy uratownay psiak to Duze Zwyciestwo z tymi potworami. Quote
magda z. Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Ingrid44']Kazdy uratownay psiak to Duze Zwyciestwo z tymi potworami.[/QUOTE] nic więcej do dodania, nie pomożemy wszystkim, ale pomagając tym wybranym rozsiewamy też info o tym co robimy i coraz częściej więcej osób tez się na to decyduje. A Lucky to szczęściarz w pełnym wydaniu, czekamy na info jak zabieg i samopoczucie psiaka. Quote
ketunia Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Wiem, że nie wszystkim uda się pomóc... Chociaż tak bardzo byśmy chciały. LUCKY już na stole. Denerwuję się trochę i czekam z niecierpliwością na telefon od Kasi. Wycinek z nóżki zostanie pobrany i zbadany. Kurcze czas mi się tak dłuży... Quote
marlenka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='ketunia']Wiem, że nie wszystkim uda się pomóc... Chociaż tak bardzo byśmy chciały. LUCKY już na stole. Denerwuję się trochę i czekam z niecierpliwością na telefon od Kasi. Wycinek z nóżki zostanie pobrany i zbadany. Kurcze czas mi się tak dłuży...[/QUOTE] Ketunia daj znać smsem chociaż jak juz będzie po ....... Quote
ketunia Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Lucky jest już po zabiegu. Powoli wybudza się. Za godzinę Kasia odbiera go z lecznicy. Psiak czuje sie dobrze. Wieczorem zadzwonię do Kasi i dowiem się szczegółow. Quote
Recommended Posts