Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

U Luckiego wszystko w porządku. Tylko ta pogoda dokucza mu troszkę. Łapki mu sztywnieją.
Chcę mu zakupić kubraczek. Buciki tez bym mu kupiła jednak nie wiem czy będzie chciał w nich chodzić.

Doszło od Bjutki dla Luckiego 20 zł

Dziękuję bardzo:)

Posted

[quote name='ketunia']U Luckiego wszystko w porządku. Tylko ta pogoda dokucza mu troszkę. Łapki mu sztywnieją.
Chcę mu zakupić kubraczek. Buciki tez bym mu kupiła jednak nie wiem czy będzie chciał w nich chodzić.

Taka pogoda nie sprzyja starszym chorym pieskom, kubraczek bardzo sie przyda a do butow musi sie przyzwyczaic.
Na poczatku to tak smiesznie w nich chodza a po jakims czasie nawet nie wiedza ze maja.
Byc moze ze uda ci sie znalezc kubraczek z nogawkami na tylnie nogi -to jest najlepsze bo chroni biodra i kolanka.
Widzialam gdzies reklame w gazecie. Tali pikowany skafander z nogawkami.
Zycze zdrowka dla Luckiego.

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawiałam z Kasią kilka dni temu. Chłopak szaleje jak szczeniak;)
Byli na górkach i Lucky jak zobaczył, że Kasia z synkiem zjeżdzają z górki zaczął ich gonić.
Mój Synuś kochany.
Musze pomęczyć Kasię o nowe fotki:)

Posted

koniecznie! też czekm z niecierpliwością na nowe zdjęcia.

ketunia napisał(a):
Rozmawiałam z Kasią kilka dni temu. Chłopak szaleje jak szczeniak;)
Byli na górkach i Lucky jak zobaczył, że Kasia z synkiem zjeżdzają z górki zaczął ich gonić.
Mój Synuś kochany.
Musze pomęczyć Kasię o nowe fotki:)

Posted

No to wklejam nowe fotki:cool3:
Luckuś czuje się całkiem dobrze, nie mrozi u nas tak bardzo także całkiem nieźle chodzi.

Dalej broni miski ale nie przeszkadzają mu już koty:loveu:

A ponieważ stado jest coraz większe nie zawsze zmieści się na jednym kocyku:shake:

Ale co tam, w grupie cieplej nawet bez posłania:diabloti:

Posted

Ale pięknie to wszystko wygląda ?? Kasiu jak Ty to robisz ze stado sie nie zjada na wzajem ??? Chetnie skorzystam z rad , u mnie się dwie sunie niby kochają ale czasami jak ise złapią to kurcze lepiej nie podchodzic z gołą ręką

Posted

Uwielbiam te zdjęcia, są rewelacyjne, Kasiu masz niesamowity dom - to widać od razu po zwierzakach i ich pozach, naprawdę pełen podziw. Lucky miał ogromne szczęscie, że do Ciebie trafił, w takim towarzystwie chorować nie wypada;)