magda z. Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 ale foty:loveu::loveu::loveu: piekne, a jaka miłość w stadzie:loveu: Quote
Ingrid44 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Niech Lucky wypoczywa ile sie da-nalezy mu sie. Fotki niesamowite-szczegolnie ten maluszek wsrod giganow. Zdaje sie ze on talk lubi jak go grzeja ze wszystkich stron. Quote
ketunia Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Kasiu super fotki :) Jak wyniki? Pozdrawiamy Quote
terra Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ale sobie śliniak zrobił z suni poduszkę :) Jakie wyniki ma Lucky? Quote
Onaa Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Przepraszam za offa, ale pomocy potrzebuje starszy miły psiaczek z wykręconą głową, za chwile ma iść na boksy ogólne, a tam ma marne szanse !: http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-ze-skrAE-conAE-gA-owAE-moA-e-nie-przeA-yAE-do-Nowego-Roku-PomA-A-my-Mu?p=13752823 Quote
ketunia Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 U Luckiego wszystko w porządku. Tylko ta pogoda dokucza mu troszkę. Łapki mu sztywnieją. Chcę mu zakupić kubraczek. Buciki tez bym mu kupiła jednak nie wiem czy będzie chciał w nich chodzić. Doszło od Bjutki dla Luckiego 20 zł Dziękuję bardzo:) Quote
terra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dobrze, że Lucki czuje się nieźle. Biedaczek, a teraz znowu idą mrozy. Quote
Ingrid44 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='ketunia']U Luckiego wszystko w porządku. Tylko ta pogoda dokucza mu troszkę. Łapki mu sztywnieją. Chcę mu zakupić kubraczek. Buciki tez bym mu kupiła jednak nie wiem czy będzie chciał w nich chodzić. Taka pogoda nie sprzyja starszym chorym pieskom, kubraczek bardzo sie przyda a do butow musi sie przyzwyczaic. Na poczatku to tak smiesznie w nich chodza a po jakims czasie nawet nie wiedza ze maja. Byc moze ze uda ci sie znalezc kubraczek z nogawkami na tylnie nogi -to jest najlepsze bo chroni biodra i kolanka. Widzialam gdzies reklame w gazecie. Tali pikowany skafander z nogawkami. Zycze zdrowka dla Luckiego. Quote
ketunia Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 To byłby świetny pomysł. Ingrid posłałam Ci pw. Zapraszam na nowy bazarek dla Luckiego :) http://www.dogomania.pl/threads/176649-Mega-bazarek-noworoczny-Ciuchy-kosmetyki-gadA-ety-od-ketuni-Do-16-01-10-ZAPRASZAM?p=13794184#post13794184 Quote
ketunia Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Rozmawiałam z Kasią kilka dni temu. Chłopak szaleje jak szczeniak;) Byli na górkach i Lucky jak zobaczył, że Kasia z synkiem zjeżdzają z górki zaczął ich gonić. Mój Synuś kochany. Musze pomęczyć Kasię o nowe fotki:) Quote
Ingrid44 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 To wspaniale wiesci, Ogromnie sie ciesze ze juz jest lepiej. :) Czekamy na fotki :) Quote
kaczadupka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 koniecznie! też czekm z niecierpliwością na nowe zdjęcia. ketunia napisał(a):Rozmawiałam z Kasią kilka dni temu. Chłopak szaleje jak szczeniak;) Byli na górkach i Lucky jak zobaczył, że Kasia z synkiem zjeżdzają z górki zaczął ich gonić. Mój Synuś kochany. Musze pomęczyć Kasię o nowe fotki:) Quote
kasiainat Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 No to wklejam nowe fotki:cool3: Luckuś czuje się całkiem dobrze, nie mrozi u nas tak bardzo także całkiem nieźle chodzi. Dalej broni miski ale nie przeszkadzają mu już koty:loveu: A ponieważ stado jest coraz większe nie zawsze zmieści się na jednym kocyku:shake: Ale co tam, w grupie cieplej nawet bez posłania:diabloti: Quote
marlenka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ale pięknie to wszystko wygląda ?? Kasiu jak Ty to robisz ze stado sie nie zjada na wzajem ??? Chetnie skorzystam z rad , u mnie się dwie sunie niby kochają ale czasami jak ise złapią to kurcze lepiej nie podchodzic z gołą ręką Quote
magda z. Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Uwielbiam te zdjęcia, są rewelacyjne, Kasiu masz niesamowity dom - to widać od razu po zwierzakach i ich pozach, naprawdę pełen podziw. Lucky miał ogromne szczęscie, że do Ciebie trafił, w takim towarzystwie chorować nie wypada;) Quote
ketunia Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Kasieńko zdjęcia są rewelacyjne. :) Czy już wiadomo kiedy usuwania guzka? Quote
terra Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Kapitalne zdjęcie: psio - kocia przyjaźń :) Quote
Bjuta Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Kocie zdjątka są super! Ale to też jest słodkie - jaka ciężka dupcia! Dobrze się jadło to się teraz ciężko podnieść! Quote
ketunia Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Niestety przez te urazy i mrozy Luckiemu cieżko się podnieść. Quote
Bjuta Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 A ja myślałam, że mu się tak przytyło, że zadku mu się nie chce dźwigać... Wygląda już na zdrowego psa! Quote
Lu_Gosiak Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 matko!!! dawno nie widzialam tak kapitalnego zdjecia:):) Quote
Ingrid44 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Wspaniale zdjecia. Lucky wyglada taki zadowolony. Dobrze mu u Kasi :) Quote
Recommended Posts