terra Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Na konto ketunia, przelałam 26 zł. z bazarku za t-shirt od Hund. Bardzo dziękuję za udział w bazarku:loveu: A co tam nowego u słodziaka? Obiecane zdjęcia będą? Quote
ketunia Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Dziękuję bardzo :) Jutro będę dzwoniła Kasi:) Pomęczę Ją o nowe fotki Quote
kasiainat Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 http://img268.imageshack.us/img268/5841/p1080840.jpg http://img22.imageshack.us/img22/8373/p1080841.jpg http://img109.imageshack.us/img109/772/p1080843o.jpg http://img260.imageshack.us/img260/5020/p1080844.jpg http://img257.imageshack.us/img257/4439/p1080846n.jpg Quote
Ingrid44 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Lucky jest naprawde lucky. Serce sie raduje jak go teraz widze. Quote
ketunia Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Mam nowe foteczki Luckiego:) Wstawię wieczorkiem. Quote
marlenka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jaki ładny piesio , całkiem nie ten sam :) Quote
ketunia Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Lucky pozdrawia wszystkie Cioteczki :loveu: Quote
terra Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Całkiem, całkiem okrąglutki się zrobił Lucky. A jakich kumpli ma do zabawy, to wielki atut, że słodziak toleruje koty. Quote
magda z. Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 jak misiek fajniutki z niego. Ketunia śliczny ten Twój synek:) Quote
ketunia Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 terra napisał(a):Całkiem, całkiem okrąglutki się zrobił Lucky. A jakich kumpli ma do zabawy, to wielki atut, że słodziak toleruje koty. Lucky toleruje i kocha wszystkich ludzi i wszystkie zwierzątka :) Teresko doszło od Ciebie 26 zł z bazarku. Dziękuję bardzo :) Nie wiem czy wcześniej pisałam. (Dogo mi nadal szwankuje). Quote
Bjuta Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ależ tłuścioszek! Lucki, opiekuj się tam Grandziem! Quote
bico Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 jak się Lucky zaokrąglił:loveu::multi: i jaki zadowolony:loveu: a jak tam jego wątroba i nerki? oby już tylko zdrowiał! Quote
ketunia Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 bico napisał(a):jak się Lucky zaokrąglił:loveu::multi: i jaki zadowolony:loveu: a jak tam jego wątroba i nerki? oby już tylko zdrowiał! Poprawił się chłopaczek :) Mniej już pije jednak nadal zdarza mu się posikiwać. Niestety kilka razy zdarzyło mu się bezwiednie zrobić koopkę. Moja weterynarz mówiła mi, że Lucky ma chyba jakieś problemy neurologiczne. Miał prawdopodobnie jakiś uraz (miednica). Możemy się tylko domyślać przez kogo :( Jak skończy puszkę leku dla nerkowców (nie pamiętam dokładnej nazwy chyba pektina) to Kasia mu zrobi badania krwi, moczu i usg. Quote
bico Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ketunia napisał(a):Poprawił się chłopaczek :) Mniej już pije jednak nadal zdarza mu się posikiwać. Niestety kilka razy zdarzyło mu się bezwiednie zrobić koopkę. Moja weterynarz mówiła mi, że Lucky ma chyba jakieś problemy neurologiczne. Miał prawdopodobnie jakiś uraz (miednica). Możemy się tylko domyślać przez kogo :( Jak skończy puszkę leku dla nerkowców (nie pamiętam dokładnej nazwy chyba pektina) to Kasia mu zrobi badania krwi, moczu i usg. też tak myślę, że to może być coś neurologicznego:( i także wiem przez kogo ten problem mógł powstać:angryy: musimy wobec tego zaczekać na wyniki tych badań, są bardzo ważne...:roll: Quote
kasiainat Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Bjuta napisał(a):Ależ tłuścioszek! Lucki, opiekuj się tam Grandziem! Lucky dużo grubszy na tych zdjęciach niż w rzeczywistości ale apetyt mu bardzo dopisuje także przybiera na wadze:-) Już od 6 rano buszuje w poszukiwaniu jedzenia :-) Dalej goni i szczeka na wszystko co pojawi się w pobliżu miski, nie ważne czy micha jest jego czy kota. Z Grandem w zasadzie się mijają, w końcu dwaj jajeczni chłopcy :-) ketunia napisał(a):Poprawił się chłopaczek :) Mniej już pije jednak nadal zdarza mu się posikiwać. Niestety kilka razy zdarzyło mu się bezwiednie zrobić koopkę. Moja weterynarz mówiła mi, że Lucky ma chyba jakieś problemy neurologiczne. Miał prawdopodobnie jakiś uraz (miednica). Możemy się tylko domyślać przez kogo :(. Te problemy z Qpą zdarzają się czasmi podczas snu, na leżąco Luckuś nie czuje po prostu potrzeby. Podczas spaceru załatwia się normalnie, podnosi ogon. A poza tym bardzo się zadomowił, duzo śpi ale potrafi też godzinami obgryzać wielkie kości wołowe moich psów. Staramy się dużo spacerować, żeby mięśnie się odbudowały . Chciałam wstawić fotki ale aparat się rozładował a ładowarka została w domu:-( Quote
lolka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ketuniu napisz mi proszę czy dostałaś Betcikowe? Quote
ketunia Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 230,75 zł ? Zastanawiałam się właśnie czy to spadek po Betusiu. Taką kwotę dostałam. Dziękuję bardzo :) Quote
lolka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ketunia napisał(a):230,75 zł ? Zastanawiałam się właśnie czy to spadek po Betusiu. Taką kwotę dostałam. Dziękuję bardzo :) Ketuniu to ja Tobie dziękuje...właściwie to Ty dałaś nam kopa aby jak najszybciej wyciągać ze schroniska Bethusia i wiekszośc pienięzków poszło właśnie od Ciebie....tak, że niskie pokłony za pomoc Quote
terra Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Co tam nowego u Luckiego? Jak się miewa nasz kawaler? Quote
Recommended Posts