gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='haneczka888']Czesc :) Mam na imie Hania i to u mnie przebywal Lucky...:) Ja i moje współlokatorki zostalysmy przedstawione jako bezduszne osoby a tak nie jest naprawde pokochalysmy tego psiaka i wcale nie przestraszylysmy sie jego choroby!!!! Lucky mial u nas zostac tylko jeden weekend ale postanowilysmy przedluzyc jego pobyt u nas dal nam wiele radosci ale nie mamy innego wyjscia jestesmy studentkami i wynajmujemy mieszkanie w legnicy Lucky nie trzyma moczu i nasze mieszkanie zaczyna byc w opłakanym stanie. Własciciel pociagnie nam to z kaucji:( Jak wspomnialam studiujemy rzadko bywamy w domu ja na dodatek pracuje calymi dniami, gdy wracamy do domu cale mieszkanie smierdzi i jest osikane:( Nie jestesmy ani bezmyslne, ani okrutne.Może ktos laskawie postawil by sie w naszej sytuacji niz nas oczerniac. Łatwo jest dawac tylko pieniazki ktore sie ma niz spedzic z tym psiakiem 3 tygodnie 24 godziny na dobe. Wiem ze ja i moje współlokatorki dalysmy z siebie wszystko i byl z nami szczesliwy. Nie przestaszylysmy sie jego choroby bo wiedzialysmy ze jest chory od samego poczatku i nie mamy sobie nic do zarzucenia!!!! Apeluje nastepnym razem o poznanie sytuacji i nie oczernianie kogos!! Mam nadzieje ze nasz Szczesciarz znajdzie dom w ktorym naprawde bedzie szczesliwy!!!:**Proszę Ci..nigdy więcej tak nie pisz bo wyrzadzasz ogromną krzywde dziewczynie, ktora gdyby mogla odalaby serce psom..placi na psa ktory nie jest i nie byk nigdy jej..teraz jest gotowa oplacac DT...nie ma się co czarowac i tzeba sobie napisac jasno..GDYBY NIE JEJ PIENIADZE..I WASZ TYMCZAS BYLBY NIEPOTRZEBNY....nie pisz wiec nigdy wiecej ze latwo jest dawac pieniadze-bo to wcale nie jest latwe..nikt z nas na pieniadzach nie spi..bo jak jtis ma tyke kasy ze na niej spi- to nie "bawi się w dogo" a siedzi na wyspach i popija drinki....Ketunia moze tez moglaby siedziec w barze i się bawic...za ta kase ktora na wielu watkach ofiarowuje z siostra psom-mialaby niezlą zabawe w kazdy wekend...ale nie ma..siedzi na kompie i pomaga jak potrafi- a uwierz ze wcale nie robi mniej od Was....o ile nie wiecej...bo w takim razie ciekawe co ja i wiele innych osob mialbybysmy do roboty tulaj...nie mam kasy..nie mam mozliwosci domowych dla psa..wiec moja obecnosc tu bylaby zbyteczna idac takim tokiem myslenia....emocje wczoraj wziely gore i się nie dzie...dalas godzine na nzabranie psa..mialbyc do niedcdxieli ok 19 okazalo sie ze ma czas do 21....no prosze Cie..jak mialysmy zareagowac???Mysle ze i tak tu bylo cicho jak na takie zachowanie.....wiec nie burz sie, bo nikt nie umniejsza Waszych zaslug...ksdy wie ile dla psa zrobilyscie..ale tez kiedy robi sie źle- normalne chyba jest, ze sie o tym mowi....l Quote
marlenka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='gonia66']Proszę Ci..nigdy więcej tak nie pisz bo wyrzadzasz ogromną krzywde dziewczynie, ktora gdyby mogla odalaby serce psom..placi na psa ktory nie jest i nie byk nigdy jej..teraz jest gotowa oplacac DT...nie ma się co czarowac i tzeba sobie napisac jasno..GDYBY NIE JEJ PIENIADZE..I WASZ TYMCZAS BYLBY NIEPOTRZEBNY....nie pisz wiec nigdy wiecej ze latwo jest dawac pieniadze-bo to wcale nie jest latwe..nikt z nas na pieniadzach nie spi..bo jak jtis ma tyke kasy ze na niej spi- to nie "bawi się w dogo" a siedzi na wyspach i popija drinki....Ketunia moze tez moglaby siedziec w barze i się bawic...za ta kase ktora na wielu watkach ofiarowuje z siostra psom-mialaby niezlą zabawe w kazdy wekend...ale nie ma..siedzi na kompie i pomaga jak potrafi- a uwierz ze wcale nie robi mniej od Was....o ile nie wiecej...bo w takim razie ciekawe co ja i wiele innych osob mialbybysmy do roboty tulaj...nie mam kasy..nie mam mozliwosci domowych dla psa..wiec moja obecnosc tu bylaby zbyteczna idac takim tokiem myslenia....emocje wczoraj wziely gore i się nie dzie...dalas godzine na nzabranie psa..mialbyc do niedcdxieli ok 19 okazalo sie ze ma czas do 21....no prosze Cie..jak mialysmy zareagowac???Mysle ze i tak tu bylo cicho jak na takie zachowanie.....wiec nie burz sie, bo nikt nie umniejsza Waszych zaslug...ksdy wie ile dla psa zrobilyscie..ale tez kiedy robi sie źle- normalne chyba jest, ze sie o tym mowi....l[/QUOTE] Popieram :calus: Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='gonia66']:multi::multi::multi:Kto to jest???No i gdzie pojedzie??To DT Platny???NApisz wiecej szczególów Kasiu...[/QUOTE] Znalazłam Kasię na dogo. Oferuje płatny dt u siebie w domu. 300 zł za miesiąc. Lucky będzie miał do dyspozycji oprócz domku ogród, 2 psiaki, 3 kotki i 2 króliki:) Lucky jedzie tam w niedzielę. Quote
marlenka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ketunia']Znalazłam Kasię na dogo. Oferuje płatny dt u siebie w domu. 300 zł za miesiąc. Lucky będzie miał do dyspozycji oprócz domku ogród, 2 psiaki, 3 kotki i 2 króliki:) Lucky jedzie tam w niedzielę.[/QUOTE] Żeby tylko królikom kuku nie zrobił :evil_lol: dobrze ze będzie miał domowy DT . przynajmniej tyle szcześcia w tym jego podłym dotychcza życiu Quote
terra Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Bardzo się ciesze, że udało się znaleźć dt . Zrobię bazarek, żeby trochę pomóc w płatnościach. Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='terra']Bardzo się ciesze, że udało się znaleźć dt . Zrobię bazarek, żeby trochę pomóc w płatnościach.[/QUOTE] Dziękuję bardzo :loveu: Quote
gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ketunia']Znalazłam Kasię na dogo. Oferuje płatny dt u siebie w domu. 300 zł za miesiąc. Lucky będzie miał do dyspozycji oprócz domku ogród, 2 psiaki, 3 kotki i 2 króliki:) Lucky jedzie tam w niedzielę.[/QUOTE] Ale gdzie ten domek??? Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='gonia66']Ale gdzie ten domek??? W Kobiernicach. Tutaj wątek Kasi http://www.dogomania.pl/forum/f937/domowy-tymczas-172308/ Quote
Lu_Gosiak Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ketunia']W Kobiernicach. Tutaj wątek Kasi http://www.dogomania.pl/forum/f937/domowy-tymczas-172308/ super wiesci, strasznie sie ciesze, ze sie udalo znaleść coś tak szybko:multi::multi: Quote
gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ketunia']W Kobiernicach. Tutaj wątek Kasi http://www.dogomania.pl/forum/f937/domowy-tymczas-172308/ To chyba kawal drogi od Ciebie Kasiu..co????warunki przedstawiaja się fajnie..tylko ta odleglośc jest porazająca....:cool3: Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']super wiesci, strasznie sie ciesze, ze sie udalo znaleść coś tak szybko:multi::multi:[/QUOTE] Sama jestem w szoku :) W razie czego wolne miejsce było jeszcze u Aliny S. Jednak tutaj mam bliżej:) Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Doszły wpłaty od : [B]Bico 50 zł[/B] [B]Bjuta 10 zł[/B] Dziękuję bardzo:loveu: Quote
bico Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja nie mogą być DT ze względu na swoje dwa psy i brak zgody reszty rodziny, wspomagam więc psiaki finansowo - co chwila się mi wytyka - "Łatwo siedzieć, dawać kasę i nic nie robić" - skoro jestem taka "zła", to czemu co dnia znajduję w swojej skrzynce pw ok. 3-5 błagalnych próśb o wsparcie kasą!?:razz: "Łatwo siedzieć, dawać kasę i nic nie robić" - [B]tak[/B], ale tą "kasę", to najpierw też chyba jakoś zarobić trzeba, z [B]nieba sama nie kapie:cool1: [/B] napisałam "tak", ale sens mojej wypowiedzi był inny...skoro "z nieba sama nie kapie", to raczej ciężko się pracuje na każde 1 zł... Quote
gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='bico']Ketuniu, i ja Cię w pełni rozumiem;) Ja nie mogą być DT ze względu na swoje dwa psy i brak zgody reszty rodziny, wspomagam więc psiaki finansowo - co chwila się mi wytyka - "Łatwo siedzieć, dawać kasę i nic nie robić" - skoro jestem taka "zła", to czemu co dnia znajduję w swojej skrzynce pw ok. 3-5 błagalnych próśb o wsparcie kasą!?:razz: [B]"Łatwo siedzieć, dawać kasę i nic nie robić" - tak[/B], ale tą "kasę", to najpierw też chyba jakoś zarobić trzeba, z nieba sama nie kapie:cool1: Cieszę się, że fajny DT dla Luckiego się znalazł:multi::multi::multi:[/QUOTE]Oj...wcale nie tak łatwo...w kazdym razie nie zawsze..kiedy dzieci stoja nad glowa ze chca do kompa, kiedy TZ ci suszy glowe ze przesadzasz, kiedy trzeba rano wstac po kolejnej nieprzespanej nocy(wtedy najciszej i najbezpieczniej siedziec i nikogo nie razi)..wcale nie tak łatwo....:roll::roll::roll::roll:MOje psy nigdy nie zajmowaly mnie az tak bardzo jak to "siedzenie" na dogo....poza tym obowiazkami "psiowymi" mozna sie podzielić:p:p:p Quote
bico Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='bico']Ja nie mogą być DT ze względu na swoje dwa psy i brak zgody reszty rodziny, wspomagam więc psiaki finansowo - co chwila się mi wytyka - "Łatwo siedzieć, dawać kasę i nic nie robić" - skoro jestem taka "zła", to czemu co dnia znajduję w swojej skrzynce pw ok. 3-5 błagalnych próśb o wsparcie kasą!?:razz: "Łatwo siedzieć, dawać kasę i nic nie robić" - [B]tak[/B], ale tą "kasę", to najpierw też chyba jakoś zarobić trzeba, z [B]nieba sama nie kapie:cool1: [/B] napisałam "tak", ale sens mojej wypowiedzi był inny...skoro "z nieba sama nie kapie", to raczej ciężko się pracuje na każde 1 zł...[/QUOTE] cytuje sama siebie, bo chce podkreślić edycję. Quote
terra Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Każdy pomaga jak może i ile może. A umniejszanie czyjejkolwiek pomocy lub , ocenianie' jest w moim odczuciu mówiąc delikatnie niesprawiedliwe i nieeleganckie. Bazarek dla Luckiego: [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13439865#post13439865]Kozaczki i t-shirty na opłacenie dt Luckiego do 15.11. - Dogomania Forum[/url] Zapraszam i proszę o podrzucanie bazarku. Quote
ketunia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='terra']Każdy pomaga jak może i ile może. A umniejszanie czyjejkolwiek pomocy lub , ocenianie' jest w moim odczuciu mówiąc delikatnie niesprawiedliwe i nieeleganckie. Bazarek dla Luckiego: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13439865#post13439865"]Kozaczki i t-shirty na opłacenie dt Luckiego do 15.11. - Dogomania Forum[/URL] Zapraszam i proszę o podrzucanie bazarku.[/QUOTE] Dziękuję:loveu: Quote
ketunia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Pies miał zostać do niedzieli ale przed chwilą dostałam sms'a , czy mogę go jutro zabrać. Ja już nie mam siły. Umówiłam się z Kasią na niedzielę bo w tygodniu nie mogę go zawieźć. .... Edit: Jednak może jeszcze zostać do niedzieli... Quote
elmira Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Strasznie to niepoważne ze strony tych dziewczyn. Nie wierzę, że przez dwa dni pies im mieszkanie zniszczy. Zero empatii. Wyrażam tylko i wyłącznie mój pogląd na całą sprawę. A Tobie ketunia sie nie dziwie, że nie masz siły. Quote
ketunia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 elmira napisał(a):Strasznie to niepoważne ze strony tych dziewczyn. Nie wierzę, że przez dwa dni pies im mieszkanie zniszczy. Zero empatii. Wyrażam tylko i wyłącznie mój pogląd na całą sprawę. A Tobie ketunia sie nie dziwie, że nie masz siły. Sikał dzisiaj dużo w mieszkaniu. Mimo tego, że prawie nie pił. Jutro znowu mu zrobię badania. Zobaczymy co wyniknie. Quote
bico Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ketunia napisał(a):Pies miał zostać do niedzieli ale przed chwilą dostałam sms'a , czy mogę go jutro zabrać. Ja już nie mam siły. Umówiłam się z Kasią na niedzielę bo w tygodniu nie mogę go zawieźć. .... Edit: Jednak może jeszcze zostać do niedzieli... Ketuniu, na prawdę nerwicy można dostać:mdleje: zaraz się znów okaże, że jednak zostać do niedzieli nie może:cool1: Quote
Capri111 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dziewczyny po prostu tez juz nie maja sily...nie spodziewalay sie,ze czeka je az tyle pracy...Caly czas udaja ze nie ma ich w domu,zeby wlasciciel nie przyszedl.Jak przychodzi to nie otwieraja drzwi,a mieszka na przeciwko-widzi,ze swiatlo sie w mieszknaiu swieci.Zeby byla jasnosc Lucky zostaje do niedzieli,w niedziele jedzie do Bielska. Kochana Kasia wlasnie przelala mi na konto 100zl na domek dla Luckyego!!!!!To nasza pierwsza wplata,prosimy o jakiekolwiek srodki finansowe w miare mozliwosci.Kazde 5zl sie przyda,Jutro seria badan,pozniej transport do Bielska i jeszcze oplacenie tymczasu... Kasia DZIEKUJE!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
marlenka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Oj te dziewczyny igrają sobie z ta nasza Ketunią . Przeciez to nie jest jej prywatny pies nie jest sama odpowiedzialna z aLuckiego Quote
Recommended Posts