Capri111 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 gallegro jejku,wrzucialas mi do serca tyle nadzieji!!!!!!!!Lucky tez bedzie piekny!!!!!!!! Quote
gallegro Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Capri111']gallegro jejku,wrzucialas mi do serca tyle nadzieji!!!!!!!!Lucky tez bedzie piekny!!!!!!!! Jeśli już to wrzuciłeś ;). Nie przejmuj się, nie Ty pierwsza i pewnie nie ostatnia :razz: Przy okazji podrzuciłem wątek ;). Quote
Pliszka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Miał Lakuś dużo szczęścia! :loveu: Jak się miewa? Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrówka! Quote
ketunia Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Lucky już powoli nabiera sił. Mamy nadzieję, że będzie mógł zostać u Dziewczyn dłużej. Jutro kolejna wizyta u weta. Zapraszam na bazarek dla Luckiego:multi: http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-bazarek-ciuchy-buty-kosmetyki-na-luckiego-graffiego-do-31-10-a-149176/ Quote
Bjuta Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='ketunia']Jak podlinkować banerek? Najpierw zapamiętujesz (kopiujesz) adres strony do której banerek się ma odnosić potem podświetlasz banerek (w sensie zaznaczasz) i klikasz na ikonkę z kulą ziemską i ogniwem - nie wiem czy się tu wklei, ale próbuję: (nazywa się "insert link" jest poniżej ikonek cofnij, powtórz w "odpowiedz na temat" ) wyskakuje ci okienko w które wklejasz adres strony do której banerek się ma odnosić i gotowe. Quote
ketunia Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Bjuta']Najpierw zapamiętujesz (kopiujesz) adres strony do której banerek się ma odnosić potem podświetlasz banerek (w sensie zaznaczasz) i klikasz na ikonkę z kulą ziemską i ogniwem - nie wiem czy się tu wklei, ale próbuję: (nazywa się "insert link" jest poniżej ikonek cofnij, powtórz w "odpowiedz na temat" ) wyskakuje ci okienko w które wklejasz adres strony do której banerek się ma odnosić i gotowe. Dziekuję Ci bradzo Kochana Cioteczko :loveu: Quote
Capri111 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Lucky dzisiejszej nocy byl juz duzo bardziej grzeczny:)))Tylko,ze wychodzil na dwor co 1,5godz:P Zaraz jade z Ketunia go odwiedzic i wymiziac.Dzis bedziemy tez wiedzialy co z dalszym tymczasem....... Quote
Capri111 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Oto najnowsze zdjecia Szczesciarza:))) Quote
Capri111 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Lucky ma tymczas!!!!!!!!!!!!:):):):):):*:*:*Kochane dziewczyny zgodzily sie,zeby zostal u nich do czasu znalezienia mu DS!!!Zakochaly sie w nim noooo......:):):) Quote
elmira Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 To super, że biedak ma się gdzie podziac :) To piekny pies, pomimo wyniszczenia. A czy on caly czas ciagnie ten tyl? Quote
ketunia Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Capri111']Wesolek:) Beatko czułam, że Dziewczyny go nie oddadzą.:multi::multi::multi: Jak ja się cieszę. Jaki uśmiech:loveu::loveu::loveu: Miód na serce.. Quote
ketunia Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 To mój pierwszy w życiu banerek. Jak coś nie tak to dajcie znać. Quote
Ingrid44 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Agnieszkal2 opowiedziala mi ta straszna historie przez telefon. Powiem tylko tyle: Jestescie WSPANIALE ! Mam nadzieje ze ten zwyrodnialec poniesie jakies konsekwencje. :mad: Ciesze sie ze bidulka znalazla DT. Quote
ketunia Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Ingrid44 napisał(a):Agnieszkal2 opowiedziala mi ta straszna historie przez telefon. Powiem tylko tyle: Jestescie WSPANIALE ! Mam nadzieje ze ten zwyrodnialec poniesie jakies konsekwencje. :mad: Ciesze sie ze bidulka znalazla DT. Nie podarujemy mu tego. :angryy: Musimy też sprawdzić czy kolejnego psiaka nie uwiązał. Quote
Ingrid44 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Koniecznie trzeba sprawdzic co on robi z tym drugim psiakiem. Moze wkrotce bedzie to samo. Co za koszmar :placz: . Na takich ludzi to tylko mala matalowa kulka. :angryy: Quote
ketunia Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Ingrid44 napisał(a):Koniecznie trzeba sprawdzic co on robi z tym drugim psiakiem. Moze wkrotce bedzie to samo. Co za koszmar :placz: . Na takich ludzi to tylko mala matalowa kulka. :angryy: Niby ten drugi jest w domu. Ale wiesz jak to jest. Na zewnatrz ok a w środku. Tylko dziwi mnie skąd taki menel ma zadbanego labka? Quote
Ingrid44 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Nie wydaje mi sie zeby menel dbal o cokolwiek. Pewnie ukradl i czeka na nagrode od wlascicieli. Albo cos w tym rodzaju. Bardzo to podejrzane. Nie ma to calkiem sensu ze jesen pies zadbany,odzywiony a drugi umierajacy z glodu na podworku. Menel cos kombinuje.:mad: Quote
ketunia Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Wiesz to było bardzo dziwne. Koleżanka go znalazła po dyskloteką o 3 nad ranem. Niedaleko miejsca zamieszkania tego pijaka. Wzięła psiaka do domu. Niedaleko tej dyskoteki jest hipermarket. Poszła rano sprawdzić czy nie wisi jakieś ogłosznie. Okazało się, że jest. Opis się zgadzał. Zamiast telefonu była informacja żeby psa odwieźć pod wskazany adres. Pojechała. Otworzyłą Jej jakaś baba. Więc ona się pyta czy to Pani zaginał piesek. Babka w ogóle nie wiedziałą o co chodzi. z opisu Beaty jakaś dziwna była. Jakby chora psychicznie. Zawołała jakąś dziewczynę i pyta: "Czy to ten?" Tamta odpowiedziała : "ten". Zabrała psa. Pies nie cieszył się na jej widok jednak nie był też przestraszony. Sąsiad też pijaczyna powiedział, że pies się sąsiadowi zgubił jak o 2 w nocy szedl z nim po wódkę na cpn. Dziwna sprawa bo jak byliśmy tam z policją to facet wypierał się że ma drugiego psa. Chociaz było słychac jak szczeka w domu. Jutro tam podjadę i sprawdzę. zastanawia mnie to , że jeden pies zadbany ( chociaż strasznie śmierdzący) a drugi zagłodzony. Wydalił kamienie. z głodu jej jadł:placz: Quote
GoskaGoska Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 bardzo się cieszę, ze piesek dostał szansę :multi::loveu: a 2 psiaka pewnie, ze trzeba sprawdzić, bo dziwne jakieś to jest bardzo Quote
Recommended Posts