Jump to content
Dogomania

ciągle gryziony Brucio - 13 lat i chore serduszko :( MA DOMEK !!! :))

Recommended Posts

Posted

Mureczko i jak, wiadomo juz coś? :)
Przepraszam, że umowy nie wysłałam, ale zupełnie nie miałam czasu w schronisku, a tam mam ją na kompie. Odezwę się jeszcze na PW w sprawie formalności... a teraz niecierpliwie czekam na wieści :)

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BRUCIO JUŻ W DOMKU!!!!! :loveu:

Bardzo mili ludzie, domek z ogrodem, jest ogrodzenie, Brucio od razu opylił całą miskę jedzonka :lol: wszystko już na niego czekało: miseczki, kocyk itd.
TZ twierdzi, że Brucio naprawdę super trafił, wszyscy tam go (tzn Brucia nie TZa :lol:) oczekiwali z niecierpliwością. Fuksło się dziadeczkowi, że ho ho! :multi:

P.Mariola obiecała porobić zdjęcia i przesłać mi na maila, tak na początek. Jak zobaczyła ile ludzi jest zaangażowanych w pomoc Bruciowi to aż się jej ciepło na sercu zrobiło i na pewno nie pozostawi nas bez informaji o tym jak się Brucio miewa.

Posted

O matko jedyna, co za wiadomość. Ja, jak zwykle, ostatnia się dowiaduję! Dobrze mi tak - za rzadko zaglądałam do Brucia.

Bruteczku-słodziaszku, tak się cieszę! Ale domek ci się trafił! Pozazdrościć! Niech ci się cieplutko w nim żyje.
A dla domku wielkie dzięki

Posted

Murka napisał(a):
BRUCIO JUŻ W DOMKU!!!!! :loveu:

Bardzo mili ludzie, domek z ogrodem, jest ogrodzenie, Brucio od razu opylił całą miskę jedzonka :lol: wszystko już na niego czekało: miseczki, kocyk itd.
TZ twierdzi, że Brucio naprawdę super trafił, wszyscy tam go (tzn Brucia nie TZa :lol:) oczekiwali z niecierpliwością. Fuksło się dziadeczkowi, że ho ho! :multi:

P.Mariola obiecała porobić zdjęcia i przesłać mi na maila, tak na początek. Jak zobaczyła ile ludzi jest zaangażowanych w pomoc Bruciowi to aż się jej ciepło na sercu zrobiło i na pewno nie pozostawi nas bez informaji o tym jak się Brucio miewa.

aaaaaaaaaaaa HURRRAAAAAAA :laola: cudowne wieści!!!!!!!! CUDOWNE!!!!!

Bruteczku SZCZĘŚCIA i zdrówka!!!!!! :laola:

Posted

Wspaniale,że się udało . Mam nadzieję,że będziemy dostawać wiadomości od Brucia.
I tym razem jechał razem z moją podopieczną . Oboje jechali do DS .

Posted

Ale tak na wszelki, wszelki (puk, puk, puk) wypadek poczekamy ze 2 tygodnie z rozdysponowaniem majątku Brucia, dobrze? Oczywiście na maj już proszę nie wpłacać - napiszę w tej sprawie PW do wszystkich.
Murko, ile Ci wisimy za transport?

Opowiadam historię Brucia wszystkim w pracy! Bardzo się ludzie cieszą!!!

Jak Hania? Nie tęskni za Bjuciem?

Posted

Ale nowina..........ale nowina:):)
Normalnie padam ze szczescia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Bruciu....Ty juz wiesz co:eviltong::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

agata51 napisał(a):
O matko jedyna, co za wiadomość. Ja, jak zwykle, ostatnia się dowiaduję! Dobrze mi tak - za rzadko zaglądałam do Brucia.

Bruteczku-słodziaszku, tak się cieszę! Ale domek ci się trafił! Pozazdrościć! Niech ci się cieplutko w nim żyje.
A dla domku wielkie dzięki

Taaaaaaaaaaaaa...ostatnia;)
Są "lepsiejsi" w te klockii;):p
Ale masz rację, jak się nie zagląda(albo zagląda za rzadko), to sie tak ma;)
Ale co tam- lepiej poźno, niż wcale:)
Jestm pod ogromnym wrazeniem:):)

Posted

Ależ fantastyczna wiadomość. Słodki Brucio ma nowy, cudowny dom. Jesteście wielcy. Zawsze mówię, że gdyby było więcej takich ludzi jak Wy, świat byłby o wiele piękniejszy..

Posted

Brutus_L napisał(a):
Ależ fantastyczna wiadomość. Słodki Brucio ma nowy, cudowny dom. Jesteście wielcy. Zawsze mówię, że gdyby było więcej takich ludzi jak Wy, świat byłby o wiele piękniejszy..

Nie pisz "Wy", bo sam przelałeś okrągłą stówkę dla Brutusa w bardzo decydującym momencie! ;) :loveu:

Niesamowita jest ta historia - naprawdę - powiem Wam, że jak do choroby serca doszła padaczka, to wznawiałam Brutkowi allegro - jedynie z poczucia obowiązku :oops: Jednak trzeba mieć więcej wiary! :lol:

Posted

Bjuta:loveu: normalnie bym Cię wyściskała gdybym mogła... Po tak podłym dniu, taką wiadomość mi podsyłasz:multi: Aż chce się żyć... Wstyd mi tylko żesama tu nie zaglądnęłam:oops:

Brucio:loveu: zdrówka i szczęścia:multi:

Posted

Dzwoniła p.Mariola i nie było końca achów i ochów na Bruciem, pragnie wszystkim podziękować za pomoc dla niego. To nie jest jej zaginiony Buli, ale pokochali go od pierwszego momentu.

Są z niego baaardzo zadowoleni, zwłaszcza synek p.Marioli, który już wczoraj wisiał w oknie i na bramie i nie mógł się doczekac przyjazdu pieska, aż w końcu padł ze zmęczenia i poszedł spać. Rano pierwsze co zrobił po otworzeniu oczu to biegał po mieszkaniu i pytał gdzie jest Brucio :) I znalazł go: przykrytego kocykiem na swoim posłaniu. Chodzą razem do ogrodu :)
Brucio podobno całkiem żwawo sobie chodzi i wyciąga się jak długi na posłaniu (wczoraj spał zwinięty w kłębek), poobwąchiwał całe mieszkanie, zapoznał się z każdym, potrafi już wyczaić gdy ktoś coś je i żebrać :cool3:

TZ mówił, że Brucio od razu poczuł się w swoim domu pewnie (u nas na początku był bardzo osowiały i spokojniutki), wyczuł chyba, że to już JEGO DOM :lol:

P.Mariola nie może się doczekać aż Brucio znów obrośnie futrem, uwielbia czesać i pielęgnować psią szatę.

Obiecała przesłać zdjęcia jak tylko Brucio troszkę się z nimi zapozna. Na pewno też będzie się oddzywać. Jest pod ogromnym wrażeniem działania dogomanii ;)

Posted

jakie wzruszające informacje o Brutku :)
Psiaki to chyba wyczuwają, który domek na prawdę na nie czeka i który już je kocha pomimo, że były widziane tylko na odległość...

Posted

Murka napisał(a):
Dzwoniła p.Mariola i nie było końca achów i ochów na Bruciem, pragnie wszystkim podziękować za pomoc dla niego. To nie jest jej zaginiony Buli, ale pokochali go od pierwszego momentu.

Są z niego baaardzo zadowoleni, zwłaszcza synek p.Marioli, który już wczoraj wisiał w oknie i na bramie i nie mógł się doczekac przyjazdu pieska, aż w końcu padł ze zmęczenia i poszedł spać. Rano pierwsze co zrobił po otworzeniu oczu to biegał po mieszkaniu i pytał gdzie jest Brucio :) I znalazł go: przykrytego kocykiem na swoim posłaniu. Chodzą razem do ogrodu :)
Brucio podobno całkiem żwawo sobie chodzi i wyciąga się jak długi na posłaniu (wczoraj spał zwinięty w kłębek), poobwąchiwał całe mieszkanie, zapoznał się z każdym, potrafi już wyczaić gdy ktoś coś je i żebrać :cool3:

TZ mówił, że Brucio od razu poczuł się w swoim domu pewnie (u nas na początku był bardzo osowiały i spokojniutki), wyczuł chyba, że to już JEGO DOM :lol:

P.Mariola nie może się doczekać aż Brucio znów obrośnie futrem, uwielbia czesać i pielęgnować psią szatę.

Obiecała przesłać zdjęcia jak tylko Brucio troszkę się z nimi zapozna. Na pewno też będzie się oddzywać. Jest pod ogromnym wrażeniem działania dogomanii ;)

Mogłabym to czytać na okrągło...