nefesza Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Tia aniolek.... szczegolnie jak za nogawki lapie, albo zlosliwoe podszczypuje podczas czesania :evil: Jak ja za gzrebien - Liko obrabia szczotke i na odwrot. A jak jej sie znudzi to.. cap za udo :evil: Mowie nie gryz - a ona spojrzy w oczy i jeszcze nie odwrociwszy wzroku cap ponownie.... wredziuch maly. A co do fotek - to zaluje tylko, ze nie mialam ich nad stawem - podczas pierwszej plywackiej w pelni wyprawy - to byl cudaczny widok!!! Chudy szczurek i puszysta glowa, dwa razy wieksza od psa :lol: Quote
nefesza Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 [quote name='anetta']:bigcry: no nie moge, jaka ona przepiekna :bigcry: :angel: :angel: :angel: http://img188.imageshack.us/img188/2272/sjesta24ij.jpg :iloveyou: Ekstra foty :ylsuper: :megagrin: Masz racje, najpiekniejsza jest jak spi! :lol: [quote name='anetta'] czyl co, na kiedy sie umawiamy? 8) Zaaaaa tydzien? Ja juz po urlopie prawie, ale rodzice beda do konca sierpnia na dzialce... no i Liko tak na zmiane - tydzien z nimi (tam ma fajnie) tydzien ze mna (zeby mnie nie zapomniala :wink: ) Quote
anetta Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 super 8) juz sie nie moge doczekac :biggrina: Jak ja za gzrebien - Liko obrabia szczotke i na odwrot. A jak jej sie znudzi to.. cap za udo Mowie nie gryz - a ona spojrzy w oczy i jeszcze nie odwrociwszy wzroku cap ponownie.... wredziuch maly. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
nefesza Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 anetta, wlasciwie jakiego Ty masz piesa??? W podtekscie pytam o rozmiar i charakter bo Liko.... boi sie jeszcze obcych psow, tych co bardziej napastliwych tym bardziej :( Quote
anetta Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 :lol: jamniczke ktora na pewno nie bedzi esie chciala bawic z Liko :lol: :lol: A tak wogole to ja myslalam ze sama bede :roll: :lol: :lol: No chyba ze sie umowimy po mojej stronie :lol: na pola mokotowskie, bo pewnie na Bielany nie przyjedziesz :wink: A teraz mam jeszcze po opieka cardigana po kastracji :P On to na pewno by sie pobawil z Liko :angel: Quote
bognik Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Nefesza: zobacz co dla Ciebie i Liko zrobiłam :P : http://img351.imageshack.us/img351/5166/likophotomix9ec.jpg Pozdrawiam :) Quote
bognik Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Proszę bardzo, to w tym programie PhotoMix opisanym na forum w Galerii :D Quote
nefesza Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 anetta napisał(a)::lol: jamniczke ktora na pewno nie bedzi esie chciala bawic z Liko :lol: :lol: To dobrze czy zle? anetta napisał(a): A tak wogole to ja myslalam ze sama bede :roll: :lol: :lol: No chyba ze sie umowimy po mojej stronie :lol: na pola mokotowskie, bo pewnie na Bielany nie przyjedziesz :wink: Moze lepiej z piesem? Chyba, ze liczysz na prowadzanie Liczki :wink: Na pola moze i sie wybiore, ale to kaaawal drogi... cholercia.... coz, do metra tez sie musi przyzwyczaic :wink: anetta napisał(a): A teraz mam jeszcze po opieka cardigana po kastracji :P On to na pewno by sie pobawil z Liko :angel: Biedny piesek!!! :wink: A jak dlugo bedziesz go miala? Nie wiem, jak bedzie ze spacerkami w tygodniu - pracuje do 17, zanim dojade do domu, wezme mala i z powrotem na pola (mijam je w drodze do pracy) - to jakas 19 bedzie... najwczesniej - jak nie kaza mi akurat zostac dluzej.... :cry: Za to do konca sierpnia raczej na weekendy wybywam... Quote
nefesza Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Chyba, ze o jakiejs 18 umowimy sie gdzies na Brodnie (trafisz? :lol: ) Quote
nefesza Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Oj rosnie!!! :wallbash: zapomnialam ja zwazyc, a przed chwila bylam u rodzicow.... moja kuchenna waga juz dawno nie wystarcza :lol: Quote
Justi0022 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 nefesza napisał(a):Oj rosnie!!! :wallbash: zapomnialam ja zwazyc, a przed chwila bylam u rodzicow.... moja kuchenna waga juz dawno nie wystarcza :lol: To się wchodzi z psem a potem samemu i patrzy na różnicę :lol: a jakbym leosie ważyła? :roll: do weta co chwila nie chce mi się latać a rosną jak burza :lol: Quote
nefesza Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Wiesz, ja tam wole na wage w ogole nie wchodzic :lol: :lol: :lol: Quote
Justi0022 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 nefesza napisał(a):Wiesz, ja tam wole na wage w ogole nie wchodzic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dlatego mój TZ piechy waży :lol: Quote
anetta Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 nefesza napisał(a):To dobrze czy zle? Dla Liko zle bo nie bedzie sie miala z kim pobawic ;) nefresza napisał(a):Moze lepiej z piesem? Chyba, ze liczysz na prowadzanie Liczki :wink: Na pola moze i sie wybiore, ale to kaaawal drogi... cholercia.... coz, do metra tez sie musi przyzwyczaic :wink: No...chcialam ja troszke poprowadzic :oops: A w metrze to na Liko raczki i fru... jedziesz :) nefresza napisał(a):Biedny piesek!!! :wink: A jak dlugo bedziesz go miala? Nie wiem, jak bedzie ze spacerkami w tygodniu - pracuje do 17, zanim dojade do domu, wezme mala i z powrotem na pola (mijam je w drodze do pracy) - to jakas 19 bedzie... najwczesniej - jak nie kaza mi akurat zostac dluzej.... :cry: Za to do konca sierpnia raczej na weekendy wybywam... Iii tam, nawet nie zauwazyl ze cos stracil :P :wink: Bedzie u mnie do srody, w srode ma zdjecie szwow i pojedzie wtedy jzu do swojego domku. No to nieciekawie troszke masz z ta praca. Ale to nic :)) Ja wiem tylko gdzie na Brudnie jest ten park niedaleko Cmentarza :lol: :lol: :lol: Moze tam? :lol: BTW. jak ten park sie nazywa? Quote
nefesza Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 Na Brodnie jest tylko jeden park - potocznie zwany brodnowskim albo - na mapach - brodzienskim (tylko skad sie to wzielo???) No to przyszly tydzien... ja poki co dzisiaj sie z mala pozegnalam i ten tydzien spedza z dziadkami :D i juz za nia tesknie.... :( Quote
nefesza Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 Justi0022 napisał(a):nefesza napisał(a):Wiesz, ja tam wole na wage w ogole nie wchodzic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dlatego mój TZ piechy waży :lol: To mi go wypozycz na wazenie :lol: :lol: :lol: ja samotna matka :lol: :lol: :lol: Quote
Justi0022 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 nefesza napisał(a):Justi0022 napisał(a):nefesza napisał(a):Wiesz, ja tam wole na wage w ogole nie wchodzic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dlatego mój TZ piechy waży :lol: To mi go wypozycz na wazenie :lol: :lol: :lol: ja samotna matka :lol: :lol: :lol: :cunao: Quote
nefesza Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 oczywiscie wspomnianym dzickiem jest Liko :wink: Quote
nefesza Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 A Liczko na wakacjach i zobacze ja dopiero jutro.. nie ma ani fotek, ani piesia..... i teesknie.... :( No to moze wstawie (niektorym znana juz) metamorfoze Liko od czasu, jak jest u mnie. pierwszy weekend pierwszy tydzien drugi tydzien trzeci tydzien i pozniejsze, w podobnych odstepach czasu.... Quote
bognik Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Liko jaka już dużaaaa, ŚLICZNA !!!!!!! :wink: A tata patrzył na cyfrówki i już niedługo będę mieć aparacik :P Quote
Justi0022 Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 A kiedy ona będzie mieć takie długie futro jak rodzice? Quote
Recommended Posts