Daisunia Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 wstawiaj szybciorgiem fotki nefesza nie ociągaj się ;) Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 No juz, juz..... to nie tak szybko obrobic i wstawic online ponad 60 zdjec :roll: :lol: A teraz uwaga, pierwsza historyjka z koniem: Jak tylko pojawil sie KON, trzeba sie mu bylo dobrze przyjrzec: i jeszcze (powarkujac): jak podejdzie za blisko szybko sie ewakuowac: ale skutek osiagniety - KON poszedl dalej :wink: Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Poza tym Liko przynosi mi wstyd, udajac niedopieszczonego psa: domagajac sie pieszczot przez ogrodzenie nawet, jak tylko ktos przechodzi: ps. I tak znalazla dziure, by dostac sie do sasiadow na dzialke :wink: Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Poniewaz jest cudownie goraco i swieci sloneczko, pancia (czyli ja) postanowilam dac troszke ochlody piesiowi i kupilam basenik 8) Najpierw malo powietrza i malo wody: ale szybko sie okazalo, ze nie docenilam sunki :lol: i juz bylo "normalnie" Jak widac, pierwszy basenik okazal sie ciut maly... (znow zla ocena mozliwosci Liko) wiec czem predzej pojawil sie wiekszy: Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 PO zabawach w wodzie Liko wygladala tak: (zyskujac kolejne przezwisko "szczurek") Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Szybko zostalo tez wykryte brakorobstwo z mojej strony - czyli seczki z za dlugo ucietych galazek :wink: Liko dzielnie sie ich pozbywala: pomagajac sobie nawet lapka: i z drugiej strony: Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 A jak juz sie robilo chlodniej, to tylko bieganie jej w glowie: Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Oczywiscie tez zadek krzaczek i dolek pod nim nie uszedl jej uwagi: A ze bylo mokro, po kopaniu wygladala tak: Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Znalazlo sie tez pare fotek ze mna :wink: i moje ulubione: Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Ktokolwiek zaczynal robic cokolwiek, Liko byla natychmiast i dzielnie probowala pomagac. Tak jak na przyklad mi przy robieniu kolejnego skalniaka: udeptujac ziemie sprawdzajac, czy kamyki rowno leza: a po potem zrobilo sie to nudne i tylko chwila zastanowienia, co lepiej gryzc - kamien czy drewienko: ps. Oczywiscie NIE POZWALAM jej gryzc kamieni, a ona sama na szczescie wybiera drewienka :wink: Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Podczas tego tygodnia naszla mnie chwila refleksji - po jaka cholere kupuje jej coraz to nowe zabawki, jak ona i tak znajdzie sobei cos innego..... Quote
bognik Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Fotki SUPER !!!!!!!!!! Liko jest CUDNA !!!!!!! Dokładnie tak samo (szczurek) nazwałam Lharę, kiedy po raz pierwszy wyszła z wody :P Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Poniewaz Liczko to wciaz dziecko, piaskownica nie wyszla z mody: Ciekawe rzeczy znajduja sie tez na zagonkach: Podczas raptownego wbiegniecia do domu "zerwala sie" przeciwowadzia zaslonka w drzwiach wejsciowych - czego Liczko w pierwszej chwili nawet nie zauwazyla. PO chwili jednak okazalo sie, ze byla przypomocowana na sznureczku, ktory mozna zobie zabrac do zabawy :wink: Mozna tez podgladac sasiadow... niestety niezbyt lubianych, stad takie obwarowania i tylko waska szparka dla szpiega.... Plywajace rybki tez nie byly interesujace.... tylko dlaczego zajely jej basenik? :wink: Na dzialce mozna sie tez mierzyc ze swierkiem.... Polezec pod domkiem: Albo bardziej w cieniu.... Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Teraz dwa zdjatka bez opisu, ale Liko ma taka na nich minke, ze nie moglam nie wkleic :D Czas spac..... tylko kto ja wezmie do lozeczka? (Starszej pani lozko poki co za wysokie...) A jak nie, to nie... Liko sama znalazla sobie miejsce do spania. Jak ja to nazywam "buda" - czyli przestrzen pod lozkiem :wink: Jak juz sie uparla, to i kocyk tam dostala.... I na koniec zdjecie mrozace krew w zylach "Szczeki": (po calym dniu jest tak padnieta, ze mozna z nia zrobic spokojnie niemal wszystko :lol: ) Quote
bognik Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Czyli wakacje się udały ??? Po zdjęciach widać, że TAK :wink: Jakie ładne ząbki, idealne do gryzienia :evilgrin: Przed chwilą wróciłam z jeziora, Lhara się wyszalała i wyglądała jak...SZCZUREK :P Pozdrawiam :D Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Ej, to dopiero 1/3 wakacji - przynajmniej dla mnie :lol: Rodzice zostaja do konca sierpnia i pewnie Liko zostanie z nimi troche dluzej.... tydzien z nimi, tydzien ze mna.... A ja pewnie przez kolejne 2 tyg nie pojawie sie w Wawie (nie planuje przynajmniej). Dlatego tyle fotek na raz :wink: Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 bognik napisał(a):Przed chwilą wróciłam z jeziora, A co Ty robilas W jeziorze??? :o :lol: :lol: :lol: Quote
bognik Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 nefesza napisał(a):bognik napisał(a):Przed chwilą wróciłam z jeziora, A co Ty robilas W jeziorze??? :o :lol: :lol: :lol: Yyy...PŁYWAŁAM ??? :megagrin: Quote
bognik Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 nefesza napisał(a):Ej, to dopiero 1/3 wakacji - przynajmniej dla mnie :lol: Rodzice zostaja do konca sierpnia i pewnie Liko zostanie z nimi troche dluzej.... tydzien z nimi, tydzien ze mna.... A ja pewnie przez kolejne 2 tyg nie pojawie sie w Wawie (nie planuje przynajmniej). Dlatego tyle fotek na raz :wink: No to wakacje masz SUPER (Liko też :P ). Ja pod koniec lipca jadę nad morze i mam zamiar wziąść Lharkę, potem może do rodzinki do Niemiec, ale to ponad 800km, więc Lhary w tym roku nie wezmę, bo narazie nie lubi za bardzo jeździć (przyzwyczai się, mam nadzieję:)). A Liko lubi jeździć czy nie ??? :wink: Quote
anetta Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 :loveu: :multi: ale wyjechane fotyyyyyyyyyyy :ylsuper: :ylsuper: Zdjecie I klasa http://img202.imageshack.us/img202/1665/bieg17gj.jpg Nie ladnie podgladac sasiadow :evilbat: http://img235.imageshack.us/img235/1882/podgladacz6lx.jpg Jak ona siedzi :lol: :lol: :lol: :lol: http://img235.imageshack.us/img235/1493/swierk1go.jpg boska Liko :angel: http://img235.imageshack.us/img235/7681/leze27jj.jpg :loveu: Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Jezdzic nie za bardzo - wciaz strasznie sie slini na dluzszych trasach... (znaczy na dzialke - ok. 30 km). Na szczescie nie wymiotuje! :D Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 anetta napisał(a):Nie ladnie podgladac sasiadow :evilbat: Mi to mowisz???? Jej to powiedz :wink: Quote
Alfik Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Nefesza, fotki prześliczne :angel: A maleństwo chyba trochę urosŁo :o :D Cudna jak zawsze :lilangel: Quote
Recommended Posts