Alfik Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Nie podpiszemy wniosku urlopowego jeżeli nie będzie zdjęć :D Quote
nefesza Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 Eeeeetam, wniosek juz dawno podpisany :D I nawet "zgodny z planem urlopow" :lol: I ile zdjec bedzie PO!!!!!!!! Quote
Alfik Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Wrzuć coś, żeby można byŁo przetrzymać ten czas bez Was :( Quote
nefesza Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 I jak tu nie ulec??? :wink: Na pocieszenie powiem, ze 9 bedziemy w domku (na szczepieniu) - wiec i foteczek najswiezszych pare pewnie wstawie :D Na razie z ostatniego pobytu jeszcze: W konwaliach jak w buszu :lol: Nauka chodzenia na smyczy cd: Wziasc ta szyszeczke, nie wziasc..... I zdjecie rozdzierajace serce.... Ostrzegam, ze tylko chwilowy stan, gdy pancia wyszla za ogrodzenie, a dziecku jeszcze nie wolno.... Teraz wytrzymacie? :wink: Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='nefesza']Nauka chodzenia na smyczy cd: Ha ha, jak ona patrzy :lol: Quote
anetta Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 :iloveyou: moja dzidzia :iloveyou: :lilangel: W piaskownicy jak prawdziwe dziecko sie zachowuje :lol: :lol: :lol: Quote
nefesza Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 Alfik napisał(a):Nie wiem czy ja wytrzymam :( No do 9 lipca... tydzien tylko :D Badz dzielna duza dziewczynka :wink: Quote
nefesza Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 Ufff nie wyjechalabym spokojnie majac Cie na sumieniu :wink: Quote
Alfik Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 nefesza napisał(a):Ufff nie wyjechalabym spokojnie majac Cie na sumieniu :wink: Ale jak wrócisz 9, to odezwij się koniecznie :wink: Udanego urlopiku i nie zgub przypadkiem mojej ulubienicy :lol: Bo jak się gdzieś wmiesza w pluszaki, to trudno będzie odróżnić :lol: Quote
nefesza Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 adda napisał(a):To rób fotki na tych wywczasach :D O to mozesz byc spokojna :D Ja sie powaznie zastanawiam, czy drugiej karty nie dokupic - ale z takiej ogromniastej :wink: Quote
Daisunia Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 i gdzie jakieś nowe Fotki Liko ?? ;):) szybciorgiem zrob chociaz jedna fotke maluchowi ;)) Quote
bognik Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Już nie moge się doczekać zdjęć Liko z wakacji !!! :P Quote
agabass Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='adda'][quote name='nefesza']Nauka chodzenia na smyczy cd: Ha ha, jak ona patrzy :lol: maleństwo mówi "chyba żartujesz, że pójdę jak będziesz mnie ciągnąć" Quote
Marca_Besi Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 bognik napisał(a):Już nie moge się doczekać zdjęć Liko z wakacji !!! :P Ja też. :D Lhasa są takie słodkie i śliczne! Quote
bognik Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='nefesza'] I zdjecie rozdzierajace serce.... Ostrzegam, ze tylko chwilowy stan, gdy pancia wyszla za ogrodzenie, a dziecku jeszcze nie wolno.... Teraz wytrzymacie? :wink: Jejku, jak ona smutno patrzy...jak moja Lhara gdy gdzieś bez niej wychodzę (chociaż prawie zawsze biore ją ze sobą wszędzie :P ) Quote
Alfik Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mam nadzieję, że Nefesza dotrzyma sŁowa i 9 lipca wstawi nam coś z wakacji :wink: Quote
Daisunia Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Alfik napisał(a):Mam nadzieję, że Nefesza dotrzyma sŁowa i 9 lipca wstawi nam coś z wakacji :wink: ja też mam taką nadzieje ;) :lol: 8) :D Quote
bognik Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Daisunia napisał(a):Alfik napisał(a):Mam nadzieję, że Nefesza dotrzyma sŁowa i 9 lipca wstawi nam coś z wakacji :wink: ja też mam taką nadzieje ;) :lol: 8) :D I ja też mam taką nadzieję, nie moge się już doczekać !!! :P Quote
seko Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ja tez nie moge sie doczekac....wole wieksze psy, ale ten jest szczegolnie uroczy... :) no ale 9 to juz jutro :D Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 No to jestem :) Tak jak obiecalam :D Liko lobuzuje straaaaasznie co postaram sie za chwilke pokazac na fotkach (tylko czemu z tym tyle roboty? :wink: ). Acha! Dziekuje za glosy na galerie Liczki :D Powiekszyla sie ilosc zwrotow, na ktore reaguje - od wszystkich odmian imienia: Liczko, Likunia, Likonka poprzez mile - Misiu, Pluszaku, Niunia, Ksiezniczka; az do Cholero, Kundlu, Diable, Zolzo :lol: Quote
bognik Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 No to wstawiaj czym prędzej fotki... :D Jakie zwroty, heh. Sama podobnych używam (tych z dołu jak mnie Lharka zezłości :evilbat: ) Ale i tak jest KOCHANA !!! :wink: Quote
Recommended Posts