nefesza Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Aaale fajne zdjecie :D Liko tez sie juz wspina, na razie nieporadnie, ale akrobatka z niej bedzie ze hej! Nie myslisz, ze maja to po tatusiu? Jowik ciagle sie wspinal :) Quote
Daisunia Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='bognik']Ani nikt z moich znajomych, ani nikt z mojej rodziny nie wiedział, jak wygląda lhasa apso.Musiałam im pokazać zdjęcia, powiedzieć o charakterze. Dużo moich znajomych ma lub lubi psy duże, więc na taką malutką, kudłatą kulkę na zdjęciu (przed kupnem Lhary) patrzyli trochę krzywo. Teraz jak mam Lharę, znajomi nie mogą napatrzeć się na nią !!! MAŁY PIESEK, WIELKI DUCHEM !!!!! :wink: Lhara kocha stać na 2 łapach. Zawsze jak skądś wrócę, to ona tak się cieszy, że szybko na 2 łapy i skacze z radości :D SWIETNE ZDJĘCIE ! :) Quote
nefesza Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 W domciu miejsca niewiele, ale wyganiac sie tez mozna :D Chociazby za pileczka albo za fredzelkami mozna tez poszarpac pluszowego psa a potem posiedze i odetchne ale jeszcze rozejrze sie, czy czegos znow mi nie rzuci :wink: No i tak jeszcze raz, i jeszcze..... :lol: Quote
anetta Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Bosh!!!!!!!!! Jaki pluszak niesamowity :angel: :iloveyou: http://img90.echo.cx/img90/5215/jezyczek5he.jpg Juz ja kocham :oops: Zabiore Ci ja :lol: O i mieszkasz w Wawce, nie bede miec daleko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
nefesza Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 anetta napisał(a): Juz ja kocham :oops: Zabiore Ci ja :lol: Nie oddam! Nie oddam!!!!!!! Chociaz jak zaczyna przesadzac w gryzieniu, to ja strasze, ze ja oddam i jeszcze doplace :wink: :lol: I ciekawe, dlaczego nie robi to na niej wrazenia :lol: Ale jak tez Wawa, to na wspolne spacerki i owszem :D Dam ci ja poprowadzic na smyczy :lol: Quote
Daisunia Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 piekny maluszek ! :D wiecej wiecej zdjęc ! ;)) Quote
Daisunia Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 nefesza napisał(a):anetta napisał(a): Juz ja kocham :oops: Zabiore Ci ja :lol: Nie oddam! Nie oddam!!!!!!! Chociaz jak zaczyna przesadzac w gryzieniu, to ja strasze, ze ja oddam i jeszcze doplace :wink: :lol: I ciekawe, dlaczego nie robi to na niej wrazenia :lol: Ale jak tez Wawa, to na wspolne spacerki i owszem :D Dam ci ja poprowadzic na smyczy :lol: Nefeszko.. pod awantarkiem masz : Warszawa Quote
nefesza Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Daisunia napisał(a): Nefeszko.. pod awantarkiem masz : Warszawa no przeciez wiem :wink: sama wstawilam :D Quote
bognik Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 nefesza napisał(a):Aaale fajne zdjecie :D Liko tez sie juz wspina, na razie nieporadnie, ale akrobatka z niej bedzie ze hej! Nie myslisz, ze maja to po tatusiu? Jowik ciagle sie wspinal :) TAK, napewno po tatusiu. Jak my przyjechaliśmy, to p.Ewy jeszcze nie było, ale za chwilkę przyszła i Jowo strasznie szalał z radości (tak jak Lhara) i wspinał się !!! Liko za niedługo nabierze więcej równowagi, tak jak Lharka :wink: Daisunia - WIELKIE DZIĘKI :wink: Quote
Agga Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ale śliczności....niech zdrowo sie chowa.... :angel: Quote
anetta Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ale jak tez Wawa, to na wspolne spacerki i owszem Dam ci ja poprowadzic na smyczy :D :B-fly: :iloveyou: bardzo chetnie. A jaka dzielnica? 8) Quote
anetta Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Cholercia, strasznie daleko bo ja Bielany :( No w koncu ale wakacje nadchodza nie :P Quote
nefesza Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 No kurcze jakie daleko? Przez Wisle tylko! Na Bielanach studiowalam w koncu 8) Quote
sayma Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 http://img247.echo.cx/img247/738/siedze3kx.jpg :angel: :angel: :angel: no nie mogę jakie ona ma iskierki w oczach. ' Szatan nie kobieta :wink: :D Quote
bognik Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Mam parę fotek Lhary (nie są za dobrej jakości, wstawiam takie, które mam): Lhara w Łebie :) Ja z Lharką w Łebie Pozycja wystawowa :D Z kotem (uwielbia mu uszy podgryzać :P ) W ogrodzie :) Kąpiel I po kąpieli uczesana (widać, że ma już dużooo sierści) Dobra, nie wklejam więcej zdjęć Lhary, bo to przecież GALERIA LIKO !!!!!! :D Pozdrawiam :wink: Quote
Daisunia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Alfik napisał(a):Przepiękne są te psiurki :iloveyou: zgadzam sie ;) Quote
nefesza Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Bognik, Ty sie nie krepuj! Wstawiaj jak najwiecej! A ja sobie popatrze, jak Likonka bedzie wygladala za miesiac, dwa, trzy :D Quote
bognik Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 nefesza napisał(a):Bognik, Ty sie nie krepuj! Wstawiaj jak najwiecej! A ja sobie popatrze, jak Likonka bedzie wygladala za miesiac, dwa, trzy :D DZIĘKI :multi: Quote
nefesza Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 I koniecznie zamecz tate o cyfrowke :) Co prawda jzu po dniu dziecka, ale moze jakies urodziny czy imieniny? :wink: Quote
bognik Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Heh, urodziny miałam 6 maja, imieniny teraz 20 czerwca...KURCZE !!! Zacznę zbierać tak jak na Lharę zbierałam...heh :evilbat: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 śliczne te Wasze pieseczki ! oby tylko się zdrowo chowały i rosły na dzielne lhasaczki :) Quote
EwikB Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Witam Dziewczyny Wasze panienki są super :) Jak najbardziej poproszę więcej fotek. Wklejam dwóch braciszków Liko, które biegają i broją u mnie pozdrawiam Ewa Quote
Recommended Posts