__Lara Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 kuba123 napisał(a):może i nie powinnam , ale co mi tam - napiszę to co myślę dziękuję tym ciotkom , które wchodzą i sprawdzają co u Tosia słychać, jednocześnie proszę te , które robią nam łaskę że zaglądają aby dały spokój i i wisi mi czy się obrażą , czy nie nie potrzeba w tej orkiestrze dyrygentów , bo z koncertu będzie duuuu.....aaaa "ło" co chodzi? :razz: Quote
JOMA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 muro - szalona ciotko :multi: - odkąd cię znam słyszę, że teraz odpoczywasz po tymczasie :diabloti: - myślę, że znudził ci się stary pilot i zatymczasowałaś Tośka - pilota :evil_lol: Quote
kuba123 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Tosiu jak tylko Muro pozwoli, to przyjadę dziś zrobić ci kilka zdjęć Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dobrze, że chociaż jeden wątek dzisiaj nie taki tragiczny jak inne.. No, bo chyba zjedzenia pilota do tragedii nie zaliczymy..;) Quote
amikat Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A czy pilot miał pilotkę i samolocik?????:cool3: Quote
muro Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 witam po długiej nieobecności, korzystam poki dogo działa, wiec tak: tosiu zjadł pilota-to fakt, cud boski ze nie aparat foto:diabloti:, bo tego to ja juz mogłabym nie przezyc;), przestał sikac w domu, wiec z czystoscia jest ok, uwielbia swierze pieczywo, bułeczki, chlebki, jak leci-sam sie czestuje,a co bedzie chłopak czekał az go ktos poczestuje:eviltong:, skosztował juz legowisko, oczywiscie nie swoje-bo swojego to szkoda:cool3:, wogole jest przebojowy i całusny, toleruje inne zwierzeta , z kotami coraz lepiej , z fredką-najlepsi kumple:crazyeye: na spacreach- grzeczny9o ile nie idzie z kuba123:lol:) sam w nocy jak na razie był cichutko, ale głos ma facet jak z beczki, słodki jest :p Quote
kuba123 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 bo ciotki kuby to on musi bronić i strzec jak oka w głowie - jeszcze ją jakaś porąbana właścicielka ''pikusia'' zje po drodze byłam dziś u Tosia zdjęcia wrzucę jak mi się tylko baterie naładują pies mnie przywitał u Muro z taką radością , że sama byłam w szoku Chyba mnie kocha głuptasek:loveu: Quote
kuba123 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 tak, tak- mnie broni, a Muro nie widać ona waleczniej wygląda :evil_lol: wgrywam zdjęcia duuuużo zdjęć Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 To działaj! Popatrzymy! I porobimy kilka ogłoszeń! Gumtree na pewno! Quote
kuba123 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Obiecane- dostarczone " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
kuba123 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
czarna1977 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Wspaniała wiadomość :multi::multi::multi: Gdzie ten domek dla Tosinka? Quote
czarna1977 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cieszę się bardzo. Tosinek to taka kochana mordeczka. Quote
kuba123 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 ja też się cieszę,bardzo będą wizyty poadopcyjne, oj będą:razz: Quote
Glutofia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Naprawdę zostaje u Muro???? NIE WIERZE! :multi: Moro zabieraj się do pieczenia ciasta ciotki przyjadą! Quote
Recommended Posts