justynavege Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 nowa sunia średniej wielkości przestraszona. jeszcze w piątek podchodziła do człowieka na ugiętych łapach z podkuolnym ogonem. Jej właściciel zapił się na śmierć suczka dostała dziwne imię Creepa ale wymawia się to na tyle dziwnie że już myśle nad jego zmianą:diabloti: sunia, jest bardzo uległa aż za bardzo często kładzie się wystarczy na nią spojrzeć i już leży na plecach oblizując nerwowo swój nos na spacerach chodzi normalnie ale wystarczy ją zawołać albo w ogóle odezwać się i sunia już leży na moich nogach z brzuchem do góry sunia nie jest raczej do adopcji- na razie ma zaawansowaną ciążę na tyle że nie możemy jej zrobić sterylki ona będzie kolejnym psem pilnym do adopcji przy człowieku sunia zaczyna się otwierać i zachowywać normalnie w domu powinna nauczyć się bycia prawdziwym psem, bo przecież nie każdy człowiek odrazu bije..ona musi to zrozumieć Quote
giselle4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ...Justynko az serce sie sciska:-(sliczna ale przestraszona jak Warsik:shake: Quote
justynavege Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Graziu dziękuje , że wpadłas na wątek :loveu: tak bardzo mi żal tej suni :-( Quote
justynavege Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Creepa potrzebuje nazej pomocy w szukaniu domku Quote
_ogonek_ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jezusie... Ja niestety nie moge na razie jechac do uciechowa, moze za tydzien, bo przeziebiona jestem... :( Quote
terra Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Jaka jest duża i ile może mieć lat? Biedna sunia, na pewno nie raz była bita, skoro tak reaguje na zainteresowanie nią człowieka:-( Quote
justynavege Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 wygląda na młodą sunie rotku gdzie jestes napisz ile lat ma Creepa kurcze wydawalo mi się ze wstawiałam tu fotkę a teraz jej nie ma http://www.dogomania.pl/forum/f1155/osrodek-pomocy-dla-zwierzat-niechcianych-porzuconych-w-uciechowie-psiaki-do-adopcji-142281/index3.html#post13041624 drugie zdjęcie to Creepa w powyzszym linku Quote
_ogonek_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 kurcze foty by sie przydaly.... hopka!!! Quote
rotek_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 w schronisku mam mnóstwo zdjęć z creepą w roli głownej najlepszym lekarstwem na jej lęk byłby człowiek ona sama aż pragnie żeby ktoś przyszedł ją pogłaskał, pochwalił...ale odruchowa zaczyna się przewracać na brzuch chociaż ostatnio zauważyłam że otworzyła się w momencie jak weszła na boksy ogólne... już nie jest tak źle z jej człogłaganiem, jednak tak naprawdę w DT dopiero szybko by się otworzyła postaram się nakrecić film jak Creepa zachowuje się w boskie Quote
justynavege Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 to zapodaj Słonko te foty do ogloszen będą :) Quote
rotek_ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 jutro na pewno wezmę fotki:oops: dopiero wieczorkiem znalazłam chwilę zeby odpocząć Creepa powoli szaleje sądząc po jej zachowaniu chyba nie byla wychowana w domu-załatwia się w boksie ale jest niesmowicoie zadbana...ma czyste uszy, przycięte pazurki...nie powiedziałabym że żyła w patologicznej rodzinie...no ale jednak pijaństwo pozostawiło na niej ślad Quote
justynavege Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 w dobrym domku pewnei zapomni o złej przeszłości Quote
_ogonek_ Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ale najpierw domek sie znalezc musi...... Quote
justynavege Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 ogonku a Ty robisz ogloszenia psiakom jeszcze ? moze byś znalazła chwileczkę i dla Creepy zrobila? :lol: Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 justys, robie :) Postaram się :) tylko te fotki, szkoda ze nie ma lepszych... Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='_ogonek_']justys, robie :) Postaram się :) tylko te fotki, szkoda ze nie ma lepszych...[/QUOTE] Już mamy lepsze foty :) dzięki edycie :) Quote
terra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ogonek, Ty zrobisz Crepie ogłoszenia? Bo się zobowiązałam a zdjęcia już są;) Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 zrobię, ty sobie odpocznij ;) A wiem ze pojawilo sie pytanie skad takie imie, wyjasnie ;) Otóż Creepa jest bardzo uległa (ona nie widzi sensu jakiejkolwiek walki itd. ;) ) , wychodząc na spacer, lub w pobliżu ludzi zaczyna podkulać ogon i ... czołgać się... Może to śmiesznie zabrzamiało ale spojrzcie na pierwsze zdjecie w poscie 18, tam ja ja glaskam i sie patrzy tak spode łba, uważnie mnie obserwując ;) A ostatnie zdjecie z tego postu, tam widac jak juz przylega do podloza ;) Teraz wezcie slownik polsko angielski i poszukajcie słowa człogać się (creep) , a jako że to dama to creepa ;) Quote
justynavege Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 czy ktoś mógłby ogłosić Creepę w metro? wiem od rotek ze senega miala mnostwo tel z ogloszenia z metro Quote
rotek_ Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 sigma, senega to zupełnie inna sunia:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Creepa jest cudna! Wspaniała młodziutka sunia która szuka domu. Ona każdego zaliże :D Quote
Recommended Posts