justynavege Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 REMIKA- około roczna suczka średniej wielkości. Wychowana w domu. Bardzo źle znosi pobyt w schronisku Quote
giselle4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ..Sliczna i jestem pewna ze taki ,,siersciuch,, wpadnie w oko Edytce:eviltong: Quote
justynavege Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 o to pewnie Edytka zagości na tym watku :) im nas więcej tym lepiej awze większa szansa czy na ogłoszenia czy teżinne pomysły a z tego co pisała rotek to sunia nie aklimatyzuje się w schronie a jak dusza chora to i ciało zacznie neidomagać :-( Quote
_ogonek_ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 jezdem :) Edytce dajmy spokoj na razie jak dobrze czytalam choruje :) Quote
justynavege Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Remice przydałby się DT tylko skąd go wziąc ??:cool1: Quote
terra Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Biedna sunia:-( Jaka ona duża, ile ma lat, jaki ma stosunek do innych psów i do człowieka, sterylka, itp. Chociaż jak zestresowana to pewnie nie wiadomo, ale jakieś info do ogłoszeń potrzebne. A może do tytułu wątku wpisać, że dt potrzebny, przecież cuda się zdarzają. Quote
rotek_ Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 sunia jest średniej wielkości śliczna, ładnie spaceruje, pare dni trwało zanim wziełam ją na pierwszy spacer....bała się smyczy jak ogonia, teraz to przeszłość na sam widok obroży sunia skacze ze szczęścia do psów róznie niektóre toleruje niektóre nie, ale nie ma w niej jakiejś agresji do wszystkiego co się rusza:eviltong: do ludzi ok...nawet jak się bała na poczatku nigdy nikogo nie ugryzła... głaskanie sprawia jej wielką przyjmność czeka w kolejce na sterylkę teraz pierwszeńsytwo dostała sunia która ma ropomacicze sunia przebywa w boksie z psem o imienu Mario dogadują się bez problemu widać że była wychowana w domu, trzyma czystość Quote
_ogonek_ Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 dzieki za szczegolowy opis. jakis tekst sie wymysli ;p Quote
justynavege Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 terra napisał(a):Biedna sunia:-( Jaka ona duża, ile ma lat, jaki ma stosunek do innych psów i do człowieka, sterylka, itp. Chociaż jak zestresowana to pewnie nie wiadomo, ale jakieś info do ogłoszeń potrzebne. A może do tytułu wątku wpisać, że dt potrzebny, przecież cuda się zdarzają. terra dodałam DT do tytułu , jak macie pomysly na zmiane tytułow piszcie - wątki zakładałam na biegu i tytuły nie są wysokich lotów :oops: a wiadomo ze tytuł jest b wazny wsrod tylu psow zeby ktos zajrzal na watek to tytuł musi przyciagnac Quote
terra Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cioteczki, dajecie jeszcze jakąś fotkę na której widać całą sunię to ją już ogłoszę. Quote
_ogonek_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 to juz do rotkowej niestety.... hopka!!!! Quote
justynavege Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 juz poproiłam Sylwię o foty :lol: Quote
rotek_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Remika już spokojnie nadaje się do adopcji wychowana w domu, zachowuje czystość kotów jednak chyba nie za specjalnie polubiła:p Quote
terra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Foty, foty cioteczki. To jedno zdjęcie to piękny portret, ale ludzie adoptując chcą widzieć więcej pieska. Quote
justynavege Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 no to rotek do dziela aparat w dloń :cool3: posieję ofa ale jakoś muszę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13331382#post13331382 Quote
_ogonek_ Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Remika mega łagodność. Pomimo że w sobote widziala mnie pierwszy raz cieszyla sie jak wariatka :) Łagodna i juz jest wysterylizowana. W niedziele jak tylko zobaczyla mnie z karma smycza i woda to malo boksu nie rozniosla :D a jak szlam sp[rzatac u szczeniakow plakala :) Quote
justynavege Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 rety jakos mi umknęła remika ........ tzn wątek :oops: Quote
rotek_ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 no jutro mocne postanowienie..aparat w dłoń i robię porządne zdjęcia ogonku przyjeżdzaj szybko bo sama nie daję rady:shake: Quote
_ogonek_ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Sylwia, byłam w srode a ciebie nie bylo :lol: sie minelismy ;P Quote
rotek_ Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 kolejne zdjęcia Rema prosi o ogłoszenia Ada, mijamy się jakoś cały czas Quote
_ogonek_ Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 rotek_ napisał(a):> Ada, mijamy się jakoś cały czas Niestety ;) Poogłaszam Remikę jak będę miała troszkę czasu. Quote
_ogonek_ Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='_ogonek_']Niestety ;) Poogłaszam Remikę jak będę miała troszkę czasu. Mam banerek dla Remiki, taki prosty ale coś tam jednak... nie moge wrzucic na dogo. link: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c97f39a44f3db9d7.html Quote
Recommended Posts