Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwszy post i ten tekst porazajacy i poruszajacy. Mam mokra klawiature :-(.
Wstawilam go na nasz Wroclawski watek spacerowy. Poprosilam dziewczyny o rozpowszechnienie. Bede myslec o domku mam nadzieje, ze sie szybko uda. ELza Ty zawsze znajdziesz taka bide.

Posted

majuska napisał(a):
Camara wykorzystałam Twój tekst z allegro....:roll: mam nadzieją , że nie masz mi za złe:razz:

tekst należy do Parysa i nie sądzę by miał komuś za złe, pomoc w szukaniu mu miejsca na ziemi :p

Posted

Camara napisał(a):
Parys na allegro:
Tego się nie robi... psu. Śmierć i życie. (808034889) - Aukcje internetowe Allegro

ale prosi o inne ogłoszenia, to nie będzie łatwa adopcja :shake:

Camara - dziekuję :). Tomcug się oczywiscie zgodziła , ale zadziałałas jak błyskawica, :multi:cieszę sie, ze ma allegro ( czy to jest wyróznione?, z doswiadczenia wiem,ze takie mają szanse:oops:)
Elza - widzisz....
Florentynko, Figo - WAM również ..bardzo mocno

Posted

JAsny kiciu. Do kiedy on moze byc tam u tych ludzi?? I jak on to znosi? Chodzi o tego drugiego psa. Ja przez niego spac nie moge ( mimo ze moj maly spi po 12 godzin :loveu:)

Posted

graynew napisał(a):
JAsny kiciu. Do kiedy on moze byc tam u tych ludzi?? I jak on to znosi? Chodzi o tego drugiego psa. Ja przez niego spac nie moge ( mimo ze moj maly spi po 12 godzin :loveu:)

Nooo, na razie może tam być. Tylko sytuacja niekomfortowa. :roll:

Posted

Elza Ty tu nie rob fermentu :evil_lol:
Jest taki domek co chce mlodego ONka i kazdego co im ktos podsyla to momentalnie znajduje domek. Wiec zazartowalam do Pani, ze im wysle zdjecie PArysa :loveu: No ale PAni dopiero w czwartek odbierze maila :lol: