ElzaMilicz Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Od kilku dni jest przeraźliwe zimno. Biegała po ulicy, ekspecjentki w pobliskim sklepie spożywczym twierdzą, że cały dzień próbowała ukryć się przed zimnem u nich. Co miałąm zrobić? Zabrałam ją z ulicy. Nie może u mnie zostać ! Moja suka nie toleruje bokserów !!! Jest wychudzona. Całuśna, grzeczna, posłuszna. Uległa wobec psów. Z miłością patrzy na dzieci, mogą ją głaskać, ściskać itd. Zjęcia z dziećmi będą jutro wieczorem, bo od rana muszę być gdzie indziej... [SIZE="3"]POMOCY !!! Podstawowych komend nie zna, ale robi wszytko by zasłużyć na dobre słowo. Najpierw podała jedną łapę i zaraz potem drugą. :) Quote
GoskaGoska Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ile sunie ma lat? wiedzá ciotki z Wroclawia od bokserow o suni ?- te ze schroniska raczej zabierajá - to moze i jej pomogá? Quote
Soema Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Jaka ona kochana... mordka siwiuteńka :shake: :-( Quote
Diuna B. Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Mam nadzieję,że szybko znajdzie domek. Quote
eliza_sk Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ło matko - a Ty jeszcze boksera nie miałaś ... ? Mam kilka bokserzych namiarów, żaden z nich niesprawdzony - chcesz ? Część dostałam dla swojej Klary po innym psie, a dwa mam po Klarze. Quote
giselle4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ..Starsza ale sliczna Boziu kochana,trzeba ogłaszac:oops::crazyeye: Quote
andzia69 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 coś wysyp boksiów ostatnio:-( i to nie w schronach...a na ulicach:shake: Elza, wiem, że masz kuupę psiaków na głowie...ale - zajrzyj proszę tu: BERNEŃSKI PIES PASTERSKI - Szuka domu. - Strona 2 - Dogomania Forum Quote
Dzika_Figa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Melduję się na wątku. Zrobiłam banerek. Quote
ElzaMilicz Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Wczoraj po Erdę zgłosiła się właścicielka. Quote
Dzika_Figa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Uff... Mam tylko nadzieję, że właścicielka ok i suka ma dobry dom. Quote
Recommended Posts