guina Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [FONT=Tahoma][SIZE=2]Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych (CACIB) International Dog Show (CACIB) Poznań, 8.11.2009[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] dziwne, nie ma wątku, czyżby nikt nie jechał? :P Suki kl.młodzieży KISS OF LIFE of Wolf Point Quote
Cyraneczka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jadą, jadą tylko się kamuflują :-) A my w tym roku nie jedziemy. Jakoś nam tym razem nie po drodze :diabloti: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 po dlugich przemysleniach ;) mamy jednak bardzo blisko psy kl championow Winterfrost´s PEGASO suki kl szczeniat Lancelot´s WINTER MELODY suki kl posrednia Winter Melody DOUBLE TROUBLE suki kl weteranow Winterfrost´s ANGEL OF GLORY Quote
galadria Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [CENTER]...my oczywiście tez będziemy:) [/CENTER] [LEFT]psy kl.młodziezy much better of wolf point suki kl,szczeniat pearl of ice galladria novitaris kl.otwarta. secret star of wolf point[/LEFT] Quote
guina Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Siberian Husky (34) pies kl.szczeniąt 1 kl.młodzieży 2 much better of wolf point kl.pośrednia 1 kl.otwarta 5 kl.championów 3 Winterfrost´s PEGASO suka kl.szczeniąt 3 pearl of ice galladria novitaris Lancelot´s WINTER MELODY kl.młodzieży 3 KISS OF LIFE of Wolf Point kl.pośrednia 5 Winter Melody DOUBLE TROUBLE kl.otwarta 8 secret star of wolf point kl.championów 2 kl.weteranów 1 Winterfrost´s ANGEL OF GLORY Quote
SZAMAN Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Do pośredniej suczek możecie dopisać: ALEX z Kociej Mafii Quote
Zaltana Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Świetne wyniki w Poznaniu! BOB Angie CACIB Lolita & Pegaso CWC, Res CACIB (CACIB) Trejik - nowy czampion Polski CWC, Reserve CACIB - Jagienka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cyraneczka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 GRATULACJE dla zwycięzców!!! Poprosimy o staweczkę i wyniki wszystkich psiaków :-) Quote
Zaltana Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wow!!!! Angie - Best of Group V III BIS Veteran Pegaso & Lolita Best in Show Brace :bigcool::calus::bigcool: Quote
Zaltana Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Bardzo duże gratulacje Somos muy felices Angie Winterfrost's Angel of Glory Vice Best in Show Poznan 2009 :drink1: Quote
Cyraneczka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 WOW!!! GRATULACJE!!! To babcia zaczęła i kończy sezon w pięknym stylu :-))) Quote
husky_strzegom Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Granulacje dla wszystkich walczących w Poznaniu :) Quote
galadria Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Zaltana']Bardzo duże gratulacje Somos muy felices Angie Winterfrost's Angel of Glory Vice Best in Show Poznan 2009 :drink1: Brawo,ogromne gratki dla Ewy i Jose i ich psiaków.:lol: Ja niestety nie dotarłam-wystawa pod nosem a mnie na niej nie było:( Ewa jak będziesz miała chwilkę to wstaw całą stawkę z wynikami:) Quote
Nitor-Nivalis Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Winterfrost´s ANGEL OF GLORY ex I, Best Veteran in Breed BEST OF BREED III BEST VETERAN IN SHOW BEST OF GROUP res. BEST IN SHOW Winterfrost´s PEGASO ex I, CWC, CACIB, Polish Winner 2009, Best Male Winter Melody DOUBLE TROUBLE ex I, CWC, CACIB, Polish Winner 2009, Best Female Lancelot´s WINTER MELODY v.p I, Best Puppy Pegaso & Lolita BEST COUPLE IN SHOW Ogromne podziękowania dla Kasi, Marty, Wojtka i Ani za fajny dzień i wielką pomoc, jak nic cały Poznań słyszał gdzie staliśmy :p Wielkie podziękowania dla wszystkich za gratulacje, naprawdę bardzo się cieszymy. Wielkie gratulacje dla Kasi i Trezika za ukonczenie Championatu Polski :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
SZAMAN Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Moja Zorka - ALEX z Kociej Mafii - tradycyjnie II :) na 5 w klasie pośredniej. Ale dlaczego w pozostałych klasach było tak mało zgłoszonych psiaków? Czy to był bojkot wystawy przez te najbardziej znane hodowle? ;) Poznań zawsze kojarzył mi się z dużą ilością wystawianych huskich, miałam nadzieję zobaczyć dużo huskich, czołówkę rasy, a w tym roku psiaków jak na lekarstwo.. Quote
Kida Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 :multi: Gratulacje dla wszystkich zwycięzców! :multi: Wielkie brawa dla Ewy, Jose i ich psiaków (zwłaszcza dla Loli :loveu:), a także dla Kasi, Jagódki :loveu: i nowego championa Treżika :multi: Jakieś zdjęcia prosimy! ;) Quote
Savannah Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 wielkie gratulacje dla Ewy, Jose, Muminka, Angie, Loli i Nikitki !!! wielkie gratki dla Kasi i Trezika!!! Quote
Nitor-Nivalis Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Cyraneczka napisał(a):WOW!!! GRATULACJE!!! To babcia zaczęła i kończy sezon w pięknym stylu :-))) no bez przesady ;) babcia jeszcze ma wystawy w tym roku :cool3: wielkie dzięki Quote
Nitor-Nivalis Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 SZAMAN napisał(a):Moja Zorka - ALEX z Kociej Mafii - tradycyjnie II :) na 5 w klasie pośredniej. Ale dlaczego w pozostałych klasach było tak mało zgłoszonych psiaków? Czy to był bojkot wystawy przez te najbardziej znane hodowle? ;) Poznań zawsze kojarzył mi się z dużą ilością wystawianych huskich, miałam nadzieję zobaczyć dużo huskich, czołówkę rasy, a w tym roku psiaków jak na lekarstwo.. Gratulacje to sliczna suczka Faktycznie frekfencja była bardzo mała ale co zrobić.... mam nadzieję, że w przyszłym roku na 2 x CACIB w Poznaniu będzie nas znacznie więcej. Quote
Nitor-Nivalis Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Savannah napisał(a):wielkie gratulacje dla Ewy, Jose, Muminka, Angie, Loli i Nikitki !!! wielkie gratki dla Kasi i Trezika!!! dzięki Lidziu Quote
Savannah Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 nie ma za co Ewa, wreszcie mam okazje dorwać sie do kompa, a tu takie wieści, bardzo sie ciesze!!!!:loveu: Quote
Nitor-Nivalis Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Zaltana']Bardzo duże gratulacje Somos muy felices Angie Winterfrost's Angel of Glory Vice Best in Show Poznan 2009 :drink1: Nosotros tambien, somos muy felices :multi: muchas gracias Louise :multi: Quote
_Agnieszka_ Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [FONT=Arial Black]Gratulacje dla wszystkich !!!! [/FONT]Na prośbe Mariusza: [FONT=Arial Black] [/FONT][FONT=Arial Black]Best Puppy in breed [/FONT] [FONT=Arial Black]LEXUS Eskimoski Domek[/FONT][FONT=Arial Black]:Cool!:[/FONT][FONT=Arial Black]:bigcool:[/FONT] [FONT=Arial Black] [/FONT][FONT=Arial Black]:Dog_run:[/FONT] [FONT=Arial Black] [/FONT][FONT=Arial Black]Młodzieżowy Zwycięzca Polski[/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4] [/FONT] [FONT=Arial Black] [SIZE=4]BALTO the Futur is Ours:Cool!::bigcool:[/FONT] [FONT=Arial Black] [/FONT] Quote
Cyraneczka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wrzućcie kochani całą staweczkę i wyniki, please!!!!! Quote
J & A Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 PSY kl. szczeniąt Lexus Eskimoski Domek - Best puppy in breed kl. młodzieży Balto The Future Is Our - I , młodzieżowy zwyciezca Polski Much Better of Wolf Point - nb kl. pośrednia Snowmist's Ontario Tresaure[FONT=MS Shell Dlg 2] [FONT=Verdana]kl. otwarta Husqvarna Best Beauty - III Don't Be Long Eskimoski Domek - IV Legendre Ardien Polnocny Wiatr - II Leonardo da Vinci Polnocny Wiatr - I Lord Nikes's z Pierwszej Reki kl.championow Dexter z Debickiej Kepy Ebonyshadow n Shapali's Dragon Winterfrost's Pegaso SUKI kl.szczeniąt Pearl Of Ice Galladria - Novitaris (FCI) - nb Sabrina Gidelskie Sanie - II Lancelot's Winter Melody - I kl.młodzieży Ibiza Nektar Północy Ines Nektar Północy Kiss of Life of Wolf Point kl.pośrednia Alex z Kociej Mafii (FCI ) - II Destiny For Eskimo River Galladria - Novitaris Winter Melody Double Trouble - I Ohara D.B Arctic Zeja Eskimoski Domek - IV kl.otwarta Aranka Zew Wolności - II dosk. Channa Moro-No-Kimi Daffy z Debickiej Kepy Esuna Chugach Ebonyshadow's Husqvarna Isis - nb Lovelace Ada Polnocny Wiatr - I Oksana Srebro Polnocy - nb Secret Star of Wolf Point - nb kl.championow Jagienka z Coyoacan (FCI) - I Husqvarna Winter Love kl. weteranow Winter Melody Agel of Glory W razie błedów proszę o poprawki, ponieważ wiadomość jest od znajomej , więc nie daje 100 % pewności :cool3: :) I Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow jak i walczacych . ;) [/FONT] [/FONT] Quote
Recommended Posts