justynavege Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 ano fakt :evil_lol: dobrze Aduś ze Ty panujesz nad sytuacją:loveu: Quote
rotek_ Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 wielkie dzięki Aniu:loveu: tak samo jak na forum republiki-marzeń potwierdzam jesteś wielka Ravena vel Leonka była wspaniałym psem...zupełnie nie zasługiwała na schronisko:shake: Ewa Gmiter, na dogo wpadam bardzo rzadko. jutro odpiszę na twoje PW wielkie dzięki jeszcze raz wszystkim którzy w najmniejszym stopniu przyczyniły się do adopcji Ravy Quote
_ogonek_ Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 justyna, nie panuję :D wszystkich wlasciwie odsylam do sylwii a sama lapie za telefon i dzwonie :D (dobrze ze rotek cierpliwa :evil_lol: ) Quote
rotek_ Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 zdjęcie z forum republiki marzń:loveu: Rava tuż przed odjazdem Quote
Anna. Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Nie mogłam odnaleźć wątku Raveny, no ale źle szukałam... :oops: Cieszę się , że mogłam pomóc-naprawdę! Oby więcej piesków znalazło takie dobre domy...Dziękuję i pozdrawiam! I gdy nadejdą nowe zdjęcia podeślę i tutaj ;) Quote
justynavege Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Anno rzuć okiem ;) http://www.dogomania.pl/forum/f1161/opuszczona-samotna-wycofana-146446/ czy sunia ma coś wilczarzowatego w sobie? ja niestety ciemniak jesli chodzi o rasy :oops: Quote
_ogonek_ Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Anna, jeżeli będziesz nam jak dotąd pomagać to więcej będzie tych fuksiarzy Quote
Anna. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 :shake: nie, ta sunia nie ma nic z wilczarza...w sumie tak jak Ravena...taka jest prawda ... Faundacje z którymi się kontaktuję, a które pomagają nam w adopcjach, czekają na wilczarze i ich mieszanki...ewentualnie charty. W sumie udało nam się ulokować w nowych domach 4 takie psy, choć żaden z wilczarzem nie miał nic wspólnego... :shake:Chciałabym Wam pomóc...ta sunia to obraz ogromnego smutku... ale mimo najszczerszych chęci nie zawsze mogę. Wilczarze i ich mieszanki, to psy bardzo wysokie, ok.80-90 cm w kłębie, sierść szorstka...maści od białej, pszenicznej, wszelakie odcienie szarości, po czarne z znaczeniami. Wejdźcie na moją stronę...w dziale "wilczarz irlandzki" są moje psy. Wilczarze to specyficzna, ogromna rasa i dlatego ludzie mogą się obawiać adopcji takie wielkiego psa...stąd miłośnicy rasy stworzyli Fundację np.ta w Czechach [url=http://www.irskyvlkodav.cz/] Quote
Anna. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 (nie wiem dlaczego tylko część postu się pokazała , więc w drugim idzie cd.) by swej ukochanej rasie pomóc w razie potrzeby. W Polsce na szczęście wilczarze nie są popularne i mam nadzieję, że długo jeszcze nie będą "zasilały" schronisk... Wilczarze to znów niesamowita osobowość psia...i ludzie którzy zwracają się do tych fundacji, najczęściej są po stracie swego kochanego wilczarza i w kolejnym chcą odszukać to, co w wilczarzach ukochali najbardziej... Dlatego pooglądajcie sobie zdjęcia tej rasy koniecznie proszę...utrwalcie w pamięci ich obraz i w razie czego dajcie mi znać proszę. Przykro mi, że nie zawsze potrafię pomóc.... Spróbuję podesłać zdjęcie tej sunieczki do Fundacji. Napiszcie mi coś o niej więcej...jak z psami, kotami, ile jest już w schronisku, jaki ma temperament, ile lat. Quote
justynavege Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 ups nie trafilam :oops: z rasą Anno dziękuję za szybki odzew bardzo dziekuję za chęć pomocy tej biednej suni poproszę dziewczyny ktore ją znają by podesłaly Ci trochę informacji jeszcze raz dziękuję Quote
justynavege Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Anno :) dziękujemy :multi: cudownie patrzeć na takie szczeście :loveu: Quote
lilk_a Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zapraszam na bazarek dla psa , który dwa dni spędził uwięziony w mule :shake: Quote
rotek_ Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 :crazyeye: jak ona wyładniała!!!! a t aobróżka-jak marzenie wielkie dzięki Anno. za domek dla niej bez ciebie chyba nie udao by się Quote
_ogonek_ Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Matko, aż trudno poznać ze to ona!!! Quote
Recommended Posts