Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wielkie dzięki Aniu:loveu:
tak samo jak na forum republiki-marzeń potwierdzam jesteś wielka

Ravena vel Leonka była wspaniałym psem...zupełnie nie zasługiwała na schronisko:shake:

Ewa Gmiter, na dogo wpadam bardzo rzadko. jutro odpiszę na twoje PW

wielkie dzięki jeszcze raz wszystkim którzy w najmniejszym stopniu przyczyniły się do adopcji Ravy

Posted

Nie mogłam odnaleźć wątku Raveny, no ale źle szukałam... :oops: Cieszę się , że mogłam pomóc-naprawdę! Oby więcej piesków znalazło takie dobre domy...Dziękuję i pozdrawiam! I gdy nadejdą nowe zdjęcia podeślę i tutaj ;)

Posted

:shake: nie, ta sunia nie ma nic z wilczarza...w sumie tak jak Ravena...taka jest prawda ... Faundacje z którymi się kontaktuję, a które pomagają nam w adopcjach, czekają na wilczarze i ich mieszanki...ewentualnie charty. W sumie udało nam się ulokować w nowych domach 4 takie psy, choć żaden z wilczarzem nie miał nic wspólnego... :shake:Chciałabym Wam pomóc...ta sunia to obraz ogromnego smutku... ale mimo najszczerszych chęci nie zawsze mogę. Wilczarze i ich mieszanki, to psy bardzo wysokie, ok.80-90 cm w kłębie, sierść szorstka...maści od białej, pszenicznej, wszelakie odcienie szarości, po czarne z znaczeniami. Wejdźcie na moją stronę...w dziale "wilczarz irlandzki" są moje psy.
Wilczarze to specyficzna, ogromna rasa i dlatego ludzie mogą się obawiać adopcji takie wielkiego psa...stąd miłośnicy rasy stworzyli Fundację np.ta w Czechach
[url=http://www.irskyvlkodav.cz/]

Posted

(nie wiem dlaczego tylko część postu się pokazała , więc w drugim idzie cd.)

by swej ukochanej rasie pomóc w razie potrzeby. W Polsce na szczęście wilczarze nie są popularne i mam nadzieję, że długo jeszcze nie będą "zasilały" schronisk...
Wilczarze to znów niesamowita osobowość psia...i ludzie którzy zwracają się do tych fundacji, najczęściej są po stracie swego kochanego wilczarza i w kolejnym chcą odszukać to, co w wilczarzach ukochali najbardziej...
Dlatego pooglądajcie sobie zdjęcia tej rasy koniecznie proszę...utrwalcie w pamięci ich obraz i w razie czego dajcie mi znać proszę.

Przykro mi, że nie zawsze potrafię pomóc....

Spróbuję podesłać zdjęcie tej sunieczki do Fundacji. Napiszcie mi coś o niej więcej...jak z psami, kotami, ile jest już w schronisku, jaki ma temperament, ile lat.

Posted

ups nie trafilam :oops: z rasą
Anno dziękuję za szybki odzew

bardzo dziekuję za chęć pomocy tej biednej suni poproszę dziewczyny ktore ją znają by podesłaly Ci trochę informacji

jeszcze raz dziękuję

• 2 weeks later...