justynavege Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 o jezu :) ale cudnie ravena ma około roku tyle się dowiedziałąm , próbowałam po więcej onfo dodzwonic się do rotkowej ale nie odbiera tel moze oddzwoni jak nie spi :oops: Quote
Anna. Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jej nowa Pani już na nią czeka... Sama straciła niedawno swego wilczarza, którego ciągle opłakuje ...Uznała, że jest tyle nieszczęść psich na świecie, że nie będzie kupowała szczenięcia wilczarza...a właśnie postanowiła zaadaptować Ravenę. Już się nie mogą na Nią doczekać...Czy to nie wspaniałe? Będzie miała do towarzystwa jeszcze dwa psiaki "schroniskowe"...Ja również odliczam dni do niedzieli ... :multi: Bardzo się cieszę, że tak szybko udało nam się załatwić tę adopcję... Gdyby ktoś wcześniej z okolic Uciechowa jechał do czeskiego Cieszyna, to proszę dajcie mi znać... Pozdrawiam! Quote
rotek_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 wielkie dzięki:loveu: Ravena nawet nie wie co ją czeka:multi: jest jednym z najkochańszych psów jakie poznałam Ona jest tak łagodna że z pewnością dogada się z pozostałymi psiakami Quote
justynavege Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Anno zajrzałam na Twoją stronę piękna :loveu: Pięknie o psach, o marzeniach a psy istne cuda! Wilczarz od czasów wczesno młodzieńczych był i jest moim skrytym i niespełnionym jak dotąd marzeniem ( pamiętam do dziś uliczkę w Nowej Soli , którą chadzałam by popatrzeć właśnie na wilczarza, który tam mieszkał );) Quote
Anna. Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Rotku, dziękuję i czekam. Justynavege, pamiętaj, że marzenia kiedyś się spełniają... Na moim forum takich osób jest naprawdę dużo... :evil_lol:Dziękuję! Quote
terra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No to Ravena, pakuj walizkę i sio do domku:p Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Przepraszam za OT. Pilnie sunia potrzebuje każdej złotówki.. kiedyś była wesoła, a teraz traci blask w oczach...mamy DT, ale brak kasy. POMÓŻCIE!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/gasnie-w-oczach-lady-przetrwala-pseudo-schronisko-u-klamki-146880/ Quote
rotek_ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 jutro jedziemy do weta w sprawie paszportu jeśli nie znajdzie się sponsor schronisko zasponsoruje paszporcik dla damy tak na dobry początek długiej drogi do domu czekamu z niecierpliwością do niedzieli:multi: Quote
Anna. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Nie tylko Wy czekacie...Właśnie jestem po rozmowie z panią Blanką z Czech...płacze, że już by Ravenę chciała...a ja nie jestem w stanie przeskoczyć tych dni... :placz: Już napłynęło trochę pieniędzy, więc na paszport już będzie :multi: http://forum.republika-marzen.pl/viewtopic.php?p=11374#11374 Przekażcie Ravenie, że już ją ktoś bardzo kocha i nie może się doczekać na jej przyjazd :loveu: Quote
justynavege Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Anno lejesz miód na moje serce :loveu: Quote
Anna. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Rotku, udało się wyrobić paszport? Pozdrawiam!!! Quote
rotek_ Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 tak, poszport już wyrobiliśmy został juz opłacony koszt 51 zł do niedzieli jeszcze dużo czasu a chciałanbym żeby to małe cudo juz siedziało w ciepłym domku:loveu: wielkie wielkie dzięki Anno.:multi: Quote
Anna. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Rotku, baaaardzo dziękuję! Cena niska-super! Starczy na obróżkę i jakieś smakołyki na drogę :multi:Odliczamy godziny ... Quote
justynavege Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 wybaczcie ofa ale psiak zamarznie na mrozie :shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171598 Quote
_ogonek_ Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 łiii ale się cieszę !!!! Rav wyjazd ze schroniska! Quote
Anna. Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Witam, jutro odbieramy Ravenkę, ale...mam prośbę ogromną...o współrzędne gps schroniska. Pilne plisss, albo dokładną mapę jak dojechać... Quote
_ogonek_ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 anna. pisalam na watku schroniska - podaj mi miasto i woj, w jakim mieszkasz. Quote
Anna. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Losy Raveny vel Leontynki można będzie śledzić na moim forum; http://www.forum.republika-marzen.pl/viewtopic.php?p=11706#11706 Pozdrawiam i dziękuję Wam Drodzy Wolontariusze za pomoc! Leośka ma już swój nowy kochany dom. Quote
_ogonek_ Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jest! Anna już siedzę na szpilkach od wczoraj!!! czekam na wieści :) Jakby co numer do kierownika masz ;) Quote
Anna. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ogonku, mam nadzieję, wierzę, że nie będzie potrzebny...wszystko jest super i oby tak już zostało...Leontynka dobrze trafiła...mam zapewnienie dwóch osób, które znają p.Blankę...poza tym oczy tez mam i trochę intuicji ;-) Quote
_ogonek_ Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 baardzo ci dziękuję za to co zrobiłaś dla Ravenki :loveu: Jeżeli masz jeszcze kontakty na fajne domki, dawaj! Bo widze ze jestes swietna osoba ;) Quote
Anna. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ja mogę pomóc tylko dzięki naszym nieocenionym Forumowiczom oraz Fundacjom w Niemczech (adopcja Odysa-był tu jego wątek, ale gdzieś zaginął i Lilki) http://www.forum.republika-marzen.pl/viewtopic.php?t=470 , oraz Czech, które pomagają chartom, a ta w Czechach przede wszystkim wilczarzom i ich mieszańcom... Więc jeśli kiedyś trafi do Was pies w typie wilczarza, deerhounda, to piszcie śmiało...pomożemy jak umiemy! ;) Pozdrawiam! Quote
terra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Bardzo się ciesze, że sunieczka już we własnym domku. Bądź szczęśliwa ślicznotko:loveu: Quote
justynavege Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Anno dziękuję za linka do Ravenki na Waszym forum :lol: będę podczytywać i najważniejsze już wem gdzie uderzać gdy napotkam na swej drodze wilczarza w potrzebie :loveu: Quote
Recommended Posts