Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jej nowa Pani już na nią czeka... Sama straciła niedawno swego wilczarza, którego ciągle opłakuje ...Uznała, że jest tyle nieszczęść psich na świecie, że nie będzie kupowała szczenięcia wilczarza...a właśnie postanowiła zaadaptować Ravenę. Już się nie mogą na Nią doczekać...Czy to nie wspaniałe? Będzie miała do towarzystwa jeszcze dwa psiaki "schroniskowe"...Ja również odliczam dni do niedzieli ... :multi: Bardzo się cieszę, że tak szybko udało nam się załatwić tę adopcję... Gdyby ktoś wcześniej z okolic Uciechowa jechał do czeskiego Cieszyna, to proszę dajcie mi znać... Pozdrawiam!

Posted

wielkie dzięki:loveu:

Ravena nawet nie wie co ją czeka:multi:
jest jednym z najkochańszych psów jakie poznałam

Ona jest tak łagodna że z pewnością dogada się z pozostałymi psiakami

Posted

Anno zajrzałam na Twoją stronę

piękna :loveu:
Pięknie o psach, o marzeniach
a psy istne cuda!

Wilczarz od czasów wczesno młodzieńczych był i jest moim skrytym i niespełnionym jak dotąd marzeniem ( pamiętam do dziś uliczkę w Nowej Soli , którą chadzałam by popatrzeć właśnie na wilczarza, który tam mieszkał );)

Posted

Rotku, dziękuję i czekam. Justynavege, pamiętaj, że marzenia kiedyś się spełniają... Na moim forum takich osób jest naprawdę dużo... :evil_lol:Dziękuję!

Posted

jutro jedziemy do weta w sprawie paszportu

jeśli nie znajdzie się sponsor schronisko zasponsoruje paszporcik dla damy
tak na dobry początek długiej drogi do domu

czekamu z niecierpliwością do niedzieli:multi:

Posted

tak, poszport już wyrobiliśmy

został juz opłacony

koszt 51 zł

do niedzieli jeszcze dużo czasu a chciałanbym żeby to małe cudo juz siedziało w ciepłym domku:loveu:
wielkie wielkie dzięki Anno.:multi:

Posted

Ogonku, mam nadzieję, wierzę, że nie będzie potrzebny...wszystko jest super i oby tak już zostało...Leontynka dobrze trafiła...mam zapewnienie dwóch osób, które znają p.Blankę...poza tym oczy tez mam i trochę intuicji ;-)

Posted

Ja mogę pomóc tylko dzięki naszym nieocenionym Forumowiczom oraz Fundacjom w Niemczech (adopcja Odysa-był tu jego wątek, ale gdzieś zaginął i Lilki)

http://www.forum.republika-marzen.pl/viewtopic.php?t=470

, oraz Czech, które pomagają chartom, a ta w Czechach przede wszystkim wilczarzom i ich mieszańcom... Więc jeśli kiedyś trafi do Was pies w typie wilczarza, deerhounda, to piszcie śmiało...pomożemy jak umiemy! ;)
Pozdrawiam!