justynavege Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ravena Ravena jest duża, smukła, spokojna, łagodna Przez pierwsze dni chodziła tylko z podkulonym ogonem Jej umaszczenie nie jest kruczo czarne, a ma jaśniejsze czasami grafitowe przejaśnienia Sierść hmmm...coś pomiędzy szortkowłosym psem a roztrzepanym szczeniakiem:p Nie ciągnie na smyczy, łagodna do innych psów i kotów Ravena ma też taki charakter- spokojny i melancholijny jednak na spacerach czy nawet w boskie zawsze to ona zaprasza psy do zabawy Ktoś kto ją adoptuje będxzie miał wspaniałego towarzysza zupełnie bezproblemowa Ravena - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl Schronisko w Uciechowie koło Dzierżoniowa. Ravena,suka w typie. Wątek: Ośrodek Pomocy dla Zwierząt Niechcianych i Porzuconych w Uciechowie-PSIAKI DO ADOPCJI Quote
_ogonek_ Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ravena jest naprawdę ładną, spokojną sunią. Wspaniale chodzi na smyczy i ma niezwykle urokliwą sylwetkę. Quote
justynavege Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Prosimy o pomoc w oglaszaniu suni :lol: Quote
anhan1 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jest cudna... ogłoście ją na Świat chartów :: pozdrawiam Quote
terra Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Postaram się dzisiaj zrobić jakieś ogłoszenia. Na chartach nie jestem zarejestrowana. Quote
Anna. Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Napisałam do Fundacji IW w Czechach...czekam na odpowiedz w sprawie Raveny...spróbuję jeszcze napisać do Niemieckiej Fundacji IW, gdzie już zawieźliśmy Lilkę i Odysa (z DGM)...szukam kogoś, kto zna niemiecki i pomoże mi w korespondencji. Quote
justynavege Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 anhan1 miło Cie widzieć :) moze pomogłąbys w ogłoszeniach na chartach ?:lol: Anna dziękuję :) o rety niemiecki zna chyba pajunia zaraz podeślę jej wątek kurcze dość dawno się nei logowała więc nie wiem czy jest sens wysyłać jak zagląda zradko a tu sprawa pilna.... znacie Kochani kogoś jezcze z niemieckim ?? Quote
rozi Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Skąd wiadomo, że łagodna dla kotów? Skąd wzięła się w schronisku i dlaczego? Quote
terra Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ogłosiłam Ravenę: Ravena piękna suka w typie wilczarza szuka swojego człowieka - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Ravena piękna suka w typie wilczarza szuka swojego człowieka | Wyżły - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ravena piękna suka w typie wilczarza szuka swojego człowieka (2897) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Ravena piękna suka w typie wilczarza szuka swojego człowieka Quote
justynavege Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 rozi napisał(a):Skąd wiadomo, że łagodna dla kotów? Skąd wzięła się w schronisku i dlaczego? rozi niestety nei wiem :oops: rotkowa pewnie jak wpadnie tu to napisze w uciechowie jest kotka czarna pantera więc domyślam się , że to ona była testerem Raveny na koty ;) terra bardzo Ci dziękuję za ogromną pomoc w ogłoszeniachdla Uciechowskich psiaków Quote
_ogonek_ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 rozi, otoz po zakonczeniu kwarantanny robimy BEZPIECZNY test na koty. najwidoczniej Rav przeszla pomyslnie ;) NIe wiem czy bylam przy tym czy nie bo moj mozg na razie nie pracuje ;p Lecze sie :D Quote
rotek_ Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ravena już po kwarantannie i sterylce płakać mi się chce...ona jest zbyt delikatna na schronisko test na koty wypadł pozytywnie, do psów wszystkich(!) łagodna często nawet sama zaprasza do zabawy wczraj miałam kiepski dzień i sprzątając boksy kucnęłam w kącie i popłynęło mi parę łez....wszystkie psy siedziały przy miskach i jadły jedynie Ravena przyszła do mnie i swój wielki łeb przytuliła do mojego ramienia jest duża ale za to bardzo delikatna w porównianiu do średniej wielkości psa wclae nie jest o wiele większa, ale ma znacznie dłużesze nogi co sprawia że stojąc jest wyższa nawet od onków Quote
terra Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Z ogłoszeń nikt się nie odzywa? Czy została dodana na charty? Quote
Anna. Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dostałam informację z Fundacji w Czechach, że zrobią co się da...niestety trzeba czekać do drugiej połowy tygodnia. Bądźmy dobrej myśli! Dam znać , jak tylko dowiem się czegoś więcej...jest nadzieja... :-) Quote
Anna. Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Mam prośbę...proszę uściślijcie ile ona może mieć faktycznie lat...na tych ogłoszeniach powyżej czytam, ze 4-5...gdzie indziej czytam, że poniżej roku...To ważne... Quote
justynavege Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 zapytalam smsowo rotek jak dostane odp napisze Quote
Anna. Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Mam dom dla Raweny, dzięki Fundacji wilczarzy irlandzkich w Czechach i zaangażowaniu Zuzany Malkovej !!!! Proszę o kontakt osoby która się bezpośrednio nią zajmuje lub pracuje w schronisku.Czekam na informacje, skąd i kiedy mogę ją odebrać. Quote
terra Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Hura!!!:multi: Anna. jesteś wielka:loveu: Quote
Anna. Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Czy ktoś zechciałby ufundować Ravenie paszport, który jest niezbędny by zawieźć ją do Czech? Quote
_ogonek_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Anna jaki jest koszt paszportu napisz wszystko proszę. Quote
Anna. Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ogonku, napisałam do rotka ? (pani, która zna Ravenę), lecz jeszcze nie mam odpowiedzi... Cena jest bardzo różna- w zależności od miejsca wydania. Zadzwonię do schroniska w którym jest Ravena, gdy dowiem się więcej-dam znać. Dziękuję za zainteresowanie! Quote
_ogonek_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 rotek to wolontariuszka z uciechowa :) dobra to czekam na wieści :) Quote
Recommended Posts