Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chikinchan napisał(a):
Już wszystko wiem- Mary przestawia Kaja po kątach, zazdrośnica jedna, a on czasem warknie, ale przeważnie pokorniutko schodzi jej z drogi.

No co fakt to fakt Mary broni swojej własnosci :evil_lol: to w koncu jej panie i jej głaskanie a Kaj jest bardzo madrym pieskiem i tylko był cały czas ze tak powiem pod ręką :eviltong: i zawsze jak sie Mary nie głaskało to jego grzbiet sie pod dłonia od razu znajdował :lol:

Najpierw było oczywiscie buzi dla Panci :

I sesja fotograficzna ;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marylasek dalej jest skubany :???: Ile z niej jeszcze wyjdzie tego puchu, bylaby z tego niezla poduszka :evil_lol:

Kaj jest bardzo podobny do Rubiego, naprawde moze byc z tego samego miejsca co mielecki Rubi.

Posted

Fajnie było odwiedzić znowu Marylkę. Kochana Misia :loveu:
W ogóle dobrze mi zrobił wyjazd do schroniska i kontakt z psiakami. Ewa, Magda- dzięki za towarzystwo!
Tylko smutno było wracać do pustego domu- bez wesołego szczekania na powitanie i bez obwąchiwania...

Posted

Chikinchan napisał(a):
Fajnie było odwiedzić znowu Marylkę. Kochana Misia :loveu:
W ogóle dobrze mi zrobił wyjazd do schroniska i kontakt z psiakami. Ewa, Magda- dzięki za towarzystwo!
Tylko smutno było wracać do pustego domu- bez wesołego szczekania na powitanie i bez obwąchiwania...

Miło nam , że choc troche mogłysmy pomoc :p

A Mary jak wiesz kaszlała w sobote i po ogledzinach wetki dostała antybiotyk bo miała zaczerwienione gardło .Bedzie na obserwacji ;)

Posted

Chikinchan napisał(a):

Dobrze, że wetka ją obejrzała. Miej na nią oko, dobrze? a ja będę wirtualnie chuchać i dmuchać ;)

Bede jej dogladac :lol: jak zwykle zreszta ........

masz jak w banku .........!!!

Inne dziewczyny tez dbają o Krolową ;)

Ale fajnie......................

No miziaj miziaj nie przestawaj .................:mad:;)

Bo ugryze ...e no nie zartuje :evil_lol:

Posted

Marylcia się wtedy wygrzewała w słoneczku, kochana :loveu: Ja mam jeszcze zdjęcia Jej i Kaja. Niestety dopiero dzisiaj, bo nie miałam wcześniej czytnika do karty z aparatu. Myślę, że Mercia się nie pogniewa jak wstawię tu Kaja :loveu:

Posted

Matko, jakie piekne zdjecia :crazyeye: Kolory takie nasycone, portreciki takie cudne :loveu: Kay zrobi furore na allegro :cool3:

Wszystkie zdjecia sa genialne, ale to mi sie szczegolnie podoba :loveu:

Posted

[quote name='ewatr']A bo Psiulka robi te zdjecia nie byle jakim sprzętem :loveu: no i talent ma :p
Typowalabym na cyfrowa lustrzanke np. Nikon D80. Niestety w pracy nie moge podejrzec we wlasciwosciach zdjecia jaki to aparat :wink:

Dzieki tym zdjeciom Kay na pewno znajdzie domek :kciuki:
Bo Marylas ma juz chyba zaklepany, czy cos sie zmienilo?