Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

:angel: To białe cudo z 16 strony ma na imię Mary Jane i jest najdostojniejszym psem jakiego spotkałam. Ma 7 lat , nie upomina sie nachalnie jak młode pieski o mizianie , ale gdy się ją głaszcze to z wrażenia kładzie uszy po sobie i prawie przestaje oddychac, żeby tylko nie przestawać.
Mary pomimo 3 lat spedzonych w schronisku Mieleckim jest spokojnym , posłusznym ,bardzo dobrze ułożonym pieskiem.Wczoraj byłam z nią na spacerze poza schronem i widac było że Mary prawie niczego nie zapomniała z poprzedniego życia / w domku / .Duzo do niej mówiłam a ona to wszystko rozumiała i wykonywała bez zarzutu .
Pan Kierownik napisał o suni " do tanca i do różańca " do tych słów własciwie nie ma co dodać to sama prawda w 500 %.
Ktos kto sie zdecyduje na adopcje Mary będzie miał przekochaną , spokojną sunie.
Podnoszę wszyskie Kremówki z Mielca , Mary w szczególnosci bo osobiscie moge ja polecić .

• 4 weeks later...
Posted

Przygladalam sie dokladnie zdjeciom Kremówki ze 108 i wydaje mi sie,ze to jest Mary Jane. I ze Kremówka ze 108 nie zostala adoptowana. Tylko po prostu przeniesiona.

Posted

Wszystko możliwe , przy takiej ogromnej ilosci psów jaka jest w Mielcu to

czasami trudno nadążyc za informacją i rozpoznac psiaki

/ a rozpoznac ze zdjecia jeszcze trudniej /

Ja w tym momencie nie widze żadnych zdjęć bo mi sie nie otwierają :-(

i trudno mi porównac Mary z sunia ze 108 .

Posted

otworzyły mi się zdjęcia i z przykroscią muszę stwierdzić :

Slodka mordeczka

Chce stad wyjsc

że Kremówka ze 108 to na " bank" jest Mary tylko teraz jest znacznie bardziej spokojna i po prostu smutna , dużo bardziej zrezygnowana ,
juz tak bardzo sie nie cieszy z człowieka bo wie , że to tylko na chwilę
a potem znowu do boksu na miesiace ........... lata................... !!!!!!!
az sie płakać chce:placz::placz: , jak człowiek sobie to uświadomi

no i na tych pierwszych zdjęciach jest dużo chudsza co tu dużo mówic kuchnia P.Kierownika słuzy jej bardzo ;) , no i brak ruchu

Posted

Wiec zadna Kremowka domku nie znalazla...a Mary rzeczywiscie bardziej zrezygnowana. Musimy jej znalezc domek. Mysle nad platnym ogloszeniem w GW w wydaniu weekendowym...Moze to dac efekt.