ewatr Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='marillka']bo mary jane jest niedogadnioną tajemnicą :) jak wiekszośc kobiet[/quote] Dobrze powiedziane :lol: chodząca tajemniczość :evil_lol:;) Quote
Ulka18 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Nie moge uwierzyc, ze nie ma zadnych chetnych po Marylkowym ogloszeniu w Moim Psie :placz: Quote
matinestka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Marylasku .... pedzimy na pierwszą :loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Widzicie kto jest miedzy innymi na kalendarzykach 2008 :multi: promujacych 10 lecie stowarzyszenia ;) Quote
Ulka18 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Jasna anielka... :crazyeye: Marylas na kalendarzyku :multi: Jak Ty to Ewa zrobilas :???: Quote
ewatr Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ulka18 napisał(a):Jasna anielka... :crazyeye: Marylas na kalendarzyku :multi: Jak Ty to Ewa zrobilas :???: Nie Jasna Anielka tylko Jasna Marylka :evil_lol:;) To nie ja zrobiłam ja tylko ja głaskałam :eviltong: a reszte to juz zrobiły nasze dziewczyny ze Stowarzyszenia co roku mamy drukowane kalendarzyki z najładniejszymi zdjeciami jakie uda nam sie zrobic w schronisku - psiakami i kotami ale teraz na 10 lecie mamy takie najładniejsze z motywem przewodnim "dłoni cżlowieka " i zwierzaka :loveu: No i Mary oczywiscie sie załapała na modela ! Dajemy drukować tez np. kartki z tych najładniejszych zdjęc i potem na Targach czy Wystawach sa sprzedawane jako cegiełki .......idą jak woda :lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 urzekła mnie ta panienka swoim pięknem :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 to jest MIłOść:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ona jest piękna!!!! I jaka bielutka:) Kurcze..dlaczego nikt jej nie chce!!!! A jak tam allegro- nikt nie pyta o nią???? Quote
ewatr Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Ona jest piękna!!!! I jaka bielutka:) Kurcze..dlaczego nikt jej nie chce!!!! A jak tam allegro- nikt nie pyta o nią???? Pytaja i to nie tylko z allegro ............a dalej to juz nie wiem co jest ? Nawet ostatnio było powiedziane cos takiego ze ja widziano ostatni na stronie Bos-a ;) ale nawet o nia nie pytali bo mysleli ze taki sliczny pies to juz dawno w domu...........czy ktos cos z tego rozumie? Quote
ewatr Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Iwonko sliczne zdjecia :multi: a i Mary cudna śnieznobiała :iloveyou: Quote
Ulka18 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Ewatr, normalny czlowiek tego nie zrozumie :shake: taka cudna sniezna sunia, a nie ma domu ...ehhh, gdyby ona lubila inne psy, to dawno by grzala doopke na jakiejs kanapie np. u mnie, u Ciebie... To zdjecie jest boskie :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ewatr napisał(a):Iwonko sliczne zdjecia :multi: a i Mary cudna śnieznobiała :iloveyou: mam jescze kilka ..nascie jak bede miala chwilke wolnego to sukcesywnie bede wklejała:razz: Quote
Ulka18 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Kto jeszcze nie widzial Marylaska w wydaniu snieznobialym, to ma okazje :p Quote
ewatr Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Iwona1984 napisał(a):mam jescze kilka ..nascie jak bede miala chwilke wolnego to sukcesywnie bede wklejała:razz: Czekamy na Królową ;) nawet sukcesywnie :eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 a taka jest szczęśliwa wśród przyjaciół Quote
psiulka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 http://img140.imageshack.us/img140/4584/dsc0314qd3.jpg - Ojeju :loveu: Quote
Recommended Posts