ewatr Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Królowo o Tobie też nie zapominam :loveu: a zreszta nie da się bo Marylcia bardzo czeka na odwiedziny i na spacerki po innych wybiegach do tego stopnia babsko się wycwaniło ze zanim wszystkiego nie wywącha dokładnie to mnie na wybiegu ignoruje :mad: ;) popiero po paru minutach sobie o mnie przypomina i o mizianiu - ech wdzięcznośc :eviltong: Quote
matinestka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Marylka szuka swojej Miłości !!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
k_c Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Marylcia czeka i czeka ...........ileż tak można ??:-( Quote
ewatr Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 k_c napisał(a):Marylcia czeka i czeka ...........ileż tak można ??:-( dokładnie ręce juz opadaja :-( tyle miesiecy jest wystawiana gdzie sie da i nic echo :mad: starośc nie jest popularna :shake: Quote
Aga_Mazury Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 znajdzie....znajdzie....gdzieś czeka ten wymarzony, najlepszy....:kciuki: Quote
matinestka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Polarna Królwa dumnie kroczy na pierwszą strone!!!!!!!!!! :loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Królowa dzisiaj sie razem ze mna " byczyła" na wybiegu pogoda piękna , my obie nie lubimy się przemęczać ;) :eviltong: no to nasz spacerek wygladał tak : niebo nad schroniskiem chwila pojedzenia trawki niuchania i wreszcie nasze słodkie lenistwo !!!! fajnie jest nie ? :p bardzo fajnie .......żeby tak jeszcze było we własnym domu :oops: Quote
Ulka18 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Oj fajnie Wam bylo, zeby to jeszcze byl Wasz wlasny ogrod, a nie schroniskowy wybieg ....ale zdjecia cudne i Marylasek taki usmiechniety :loveu: Quote
matinestka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 przesłodkie to byczenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Maryla śmiejtuszku jeden :loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 k_c napisał(a):Marylcia to straszny śmiejoszek :grins: no własnie :evil_lol: ja znam taka Marylke:p a niektórzy mi próbuja wmówic ze ona niedobra kobita jest i goni chłopów :diabloti: ;) przecież to sunia z sercem na łapie :lol: i tego się trzymamy !!! Quote
matinestka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ewatr napisał(a):no własnie :evil_lol: ja znam taka Marylke:p a niektórzy mi próbuja wmówic ze ona niedobra kobita jest i goni chłopów :diabloti: ;) przecież to sunia z sercem na łapie :lol: i tego się trzymamy !!! hihihiihihih :buzi: przesłodka przeuśmiechnięta Maryla vel. Polarna Królowa chce obdarować Uśmiechem .... Ciebie... :oops: :bluepaw: Quote
matinestka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 no co nie widzisz tych Usmiechów.......???????? :oops: :bluepaw: Quote
Ulka18 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Biedny Marylasek juz tak dlugo czeka, a to taki buziaczek radosny Quote
matinestka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Polarna Królowo mkniemy na pierwszą stronę!!!!!! :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 moja damo :loveu: trzeba sie pokazywać zeby nie zapomnieli o tobie :shake: a Marylas to ostatnio jest bardzo rozbrykany :eviltong: żywioł nie kobieta jak wczoraj weszłam na wybieg gdzie biegała i ją zawołałam to takiego szwunga dostała że musiałam uskoczyć w bok jak do mnie dobiegła boby mnie ta subtelna :evil_lol: masa przewróciła !!! a jakie były skoki i piruety w powietrzu z radości - szkoda ze aparatu nie miałam w rękach a zreszta i tak by mi nie dała zrobić zdjecia bo trzeba było ja wygłaskiwać itp. i co dalej nikt jej nie chce :mad: ? Quote
k_c Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ktoś chętny na Śnieżkę juz musi się znaleźć :mad: Quote
Ulka18 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 a jakie były skoki i piruety w powietrzu z radości - szkoda ze aparatu nie miałam w rękach a zreszta i tak by mi nie dała zrobić zdjecia bo trzeba było ja wygłaskiwać itp. Rzeczywiscie szkoda, ale pewnie i tak bylyby kawalki ogona, doopiny, pyszka, wiem, jak potrafi cieszyc sie Marylka :multi: Kawal z niej kobity, ale skakac to ona umie ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ewatr napisał(a):szkoda ze aparatu nie miałam w rękach a zreszta i tak by mi nie dała zrobić zdjecia bo trzeba było ja wygłaskiwać itp. Melduje swoja gotowość na sobotni spacer z Marylasem :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
ewatr Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Melduje swoja gotowość na sobotni spacer z Marylasem :loveu: :loveu: :loveu: :multi: miło nam niezmiernie :calus: Quote
Recommended Posts