Ulka18 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Łomatko, ale sliczna ciocia odwiedzila Marylke...:crazyeye: A Maryla widze taka zadowolona, ze hej :eviltong: pyszczek usmiechniety :loveu: a wybielala :crazyeye: czy Wy Ewuniu jakiegos wybielacza jej dajecie do jedzenia? Czy do tych smakolykow? Quote
ewatr Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Śnieżna Królowa proszę pani wymieniła juz sobie futerko na białe w całości / już sie prawie nie leni :eviltong: / i obnosi sie z tą swoja białościa po szarym schronisku aż nie pasuje do tła ............. Quote
GuniaP Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Marylko co ty tak daleko robisz, szukamy domku ! Quote
ewatr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 a chałupy bywaja na 1 stronie Mary Jane :oops: a tak Królewna wyglada dumnie w czasie naszych nocnych / 16 godzina ;) po południu / spacerów : i nikt sie do tej pory nie zakochał w Marylce i domu jej nie dał :shake: nawet nikt nie pytał :-( Quote
ewatr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 nawet taka pogodna sunia jak Marylka czasem już ma momenty zwątpienia a ja razem z nia :oops: Quote
ewatr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Mary nie martwimy sie już noooooooooooo :shake: nie smutamy jak mówi Gonia :shake: setImgWidth(); Quote
ewatr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 w tym całym psim nieszczęsciu to i tak Marylko masz dużo szczęścia , że jesteś z nami w Rzeszowie i nie pada na ciebie deszcz ani śnieg i ładne Ciocie cie odwiedzają i na pewno czujesz że ja cie ......... setImgWidth(); Quote
Ulka18 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Boze najswietsy jaki smutasek :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
noemik Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ona jest śliczna, wygląda jak kuzynka mojego ELika. Czemu nikt nie chce jej dać domku? Quote
GuniaP Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Bo ona jest niezwykła i czeka na niezwykłego czlowieka :-) Quote
noemik Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 cudna mordka.:) szukamy cudownego opiekuna dla cudnej suczki!:) Quote
ewatr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 dziekujemy Ciociom za wsparcie :loveu: bo czasem to faktycznie i człowiek i pies ma doła :-( no ale od czego jest dogomania - czasem dobre słowo znaczy wiecej niż się wydaje :p pomaga podnieść sie i jednak coś robić ........... bo najgorzej to siąść i płakać a czasem by się chciało.............:-( Quote
Ulka18 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Bezsilnosc jest straszna :placz: Taka fajna sunia jak Marylka i nie może domku znalezc...a my sie miotamy po portalach, dajemy ogloszenia i nic :shake: Quote
ewatr Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Marylciu:loveu: jak tych ludzi zachecic do Ciebie no jak ? setImgWidth(); Quote
Ulka18 Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Ewuniu, a może jej kupisz czerwona obrózke na szczescie? Quote
ewatr Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ulka18 napisał(a):Ewuniu, a może jej kupisz czerwona obrózke na szczescie? mówisz , że może pomóc ;) dobra dostanie pod choinke i jeszcze jej zdjecia zrobie !!! Quote
Ulka18 Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Wiem, ze dziewczyny z Kielc ubieraly swoje bezdomniaczki w czerwone obrozki i chusteczki. Wierze w moc czerwonej, skorzanej obróżki z pieknymi sreberkami nabijanymi ;) Quote
ewatr Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 a Ciocia Beatka to pewnie nadal chora :-( bo nas nie odwiedza :shake: Quote
GuniaP Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ale sobota juz niedługo i znowu będzie zajazd cioć w Kundelku :evil_lol: Quote
kinga Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 dziewczyny, ja nie mam czasu przekopywac się przez wątek - przepraszam bardzo - ale w związku z moją Pytią - jej wątek tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34614 która już ma zaklepany dom, miałam tel od bardzo sensownie brzmiącej Pani z Warszawy ( której odległośc od Koszalina nie przeraziła) - Pani poszukuje suki z grubsza podobnej do labka - bo taką sukę miała - starszej, raczej z marnymi szansami na adopcję. Mieszkanie w bloku, druga suczka, dość nieufna, na stanie. Plus dwie córki, raczej większe, o ile się zorientowałam. napiszcie mi króciutko o Mary - czy spełniałaby powyższe wymogi? - obiecałam Pani, ze się rozejrzę za jakąś suką w klimacie Pytii Quote
ewatr Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='kinga']dziewczyny, ja nie mam czasu przekopywac się przez wątek - przepraszam bardzo - ale w związku z moją Pytią - jej wątek tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34614 która już ma zaklepany dom, miałam tel od bardzo sensownie brzmiącej Pani z Warszawy ( której odległośc od Koszalina nie przeraziła) - Pani poszukuje suki z grubsza podobnej do labka - bo taką sukę miała - starszej, raczej z marnymi szansami na adopcję. Mieszkanie w bloku, druga suczka, dość nieufna, na stanie. Plus dwie córki, raczej większe, o ile się zorientowałam. napiszcie mi króciutko o Mary - czy spełniałaby powyższe wymogi? - obiecałam Pani, ze się rozejrzę za jakąś suką w klimacie Pytii Kinga :loveu: napisze wiadomosc na Pw wieczorem /streszczenie z wątku / serdecznie dziekuje za zainteresowanie Marylką :Rose: Quote
matinestka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Marylko Polarna Kobitko!!!!!!!! Wspanialy Domek Twój to Szczęscie w naszych serduchach !!!!!! Wypatrujemy razem z Tobą Kochana !!!!!! :) :bluepaw: Quote
Recommended Posts