Basia1968 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Mary jest jak moja Biantusia - jak siostrzyczka Quote
Basia1968 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 tylko Mary jest jaśniejsza:lol::lol: - ale obie jak księżniczki :lol::lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Obie usmiechniete od ucha do ucha :loveu: Malo jest takich psow w schroniskach, otwartych na ludzi, wesolych....Biania i Marylka nie daly sie zgasic schronisku :cool3: Quote
ewatr Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Basia1968']Mary jest jak moja Biantusia - jak siostrzyczka http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/tn_P1080445.jpg Witam Basiu na Maryskowym wątku :multi: A Bianiusia zawsze mi nieco Mary przypominała :loveu: piękna jest niezmiernie ! Quote
Chikinchan Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Jak tam Marylka dzisiaj? Taki misiek polarny jak ona to pewnie umeczony bardzo upalem :roll: Tak bym chciala juz jej jakos ulzyc... Niestety nie wszystko zalezy ode mnie :shake::-( Mary, obiecuje robic, co tylko bede mogla! Narazie efektow zadowalajacych nie ma, ale sie nie poddajemy, nie? ;) Uszy do gory!! Ewa, prosze o jakis usmiech Marylkowy, bo takie zdjecia mi bardzo dodaja energii jak mam dola. A dol jak mnie zlapal to jakos nie chce puscic. Wczoraj minelo 2 miesiace od kiedy nie ma Karola, a nadal jest mi bardzo smutno i gdyby nie Marylek, to juz nie wiem, co by ze mna bylo. Tak ze dziewczyno, dzieki, ze jestes i ze sie usmiechasz!! :calus::calus::calus::calus: Z daleka i tylko wirtualnie ale ciumam w nochala, Bialasku: :buzi: Quote
ewatr Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Chikinchan']Jak tam Marylka dzisiaj? Ewa, prosze o jakis usmiech Marylkowy, bo takie zdjecia mi bardzo dodaja energii jak mam dola. A dol jak mnie zlapal to jakos nie chce puscic. Wczoraj minelo 2 miesiace od kiedy nie ma Karola, a nadal jest mi bardzo smutno i gdyby nie Marylek, to juz nie wiem, co by ze mna bylo. Tak ze dziewczyno, dzieki, ze jestes i ze sie usmiechasz!! :calus::calus::calus::calus: Z daleka i tylko wirtualnie ale ciumam w nochala, Bialasku: :buzi: Krolowa ma sie calkiem dobrze u nas az tak tragicznie nie jest z upałem . A pozatym Mary jest cwaniak i siedzi generalnie w cieniu . Przykro mi , że nadal tęsknisz za Karolkiem ale to jeszcze chyba wiele wody upłynie zanim cżłowiek sie jakoś nauczy życ z ta strata :-( Mary jest w dobrych rękach i uśmiecha sie często i liże mnie nieraz do upadłego - jak ją najdzie na dzien dobroci dla mnie ;) Tak , że moze choc troche jak juz bedzie z Wami wypełni ta pustkę w domu ....... bo to bardzo "ciepła" suczka :loveu: A teraz zdjecia żebys zobaczyła puchatego skarba :p Wyszłam juz z tych krzaków :eviltong: Mozesz mnie przytulac :lol: I glaskać :p A ja ci za to głeboko w oczy popatrze :loveu: Quote
Ulka18 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Marylasek widac pieknie wyczesany, nie ma podszerstka, to nie jest jej tak goraco. Ewa, widac milosc kwitnie :iloveyou: Quote
erka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 :crazyeye: Napiszcie proszę , bo nie mam czasu śledzić wątku, czyżby dla Marylaska szykował sie jakis domek:loveu:??? To jest jedna z moich ulubionych suczek na dogo i nie mogłam się nadziwić, dlaczego tak piękna i przesympatyczna sunia tak długo czeka na dom:roll:. Mam nadzieję,że jeszcze do drugiego mojego ulubieńca-Pepe uśmiechnie się szczęście:lol:. Quote
Chikinchan Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Dziekuje!! :p Piekna Misia :loveu: Ze ona jest w dobrych rekach- jak zreszta wszystkie psiaki w Kundelku- to widac na pierwszy rzut oka. A do tego jeszcze ma swoja ukochana Ewunie, w ktora jest taka wpatrzona (doslownie i w przenosni ;) ) Ale co wlasny domek, to wlasny i dlatego musze sie zmobilizowac, zeby to czekanie sie dziewczynie nie ciagnelo. Z tym uplywaniem wody masz absolutna racje, Ewa. To juz nigdy nie bedzie tak samo i nasz dom bez Karola nie bedzie juz tym samym miejscem. Mieszkamy tam 10 lat i tyle samo On byl z nami. Karol zawsze bedzie jego czescia i bedzie mial tam swoje miejsce. Ale bedzie tez miejsce dla Marylki. I moze dla jakiegos jeszcze psiaka tez. Bo jak wiem napewno, ze zawsze bedzie mi tej naszej kruszynki brakowac, tak tez wiem napewno, ze juz nie umiemy na dluzsza mete zyc bez psa i nie umiemy sobie wyobrazic domu bez psa. Ciesze sie, ze to wlasnie Marylke moglismy spotkac i dziekuje, ze zgodzilas sie, zeby mogla do nas trafic :Rose: Quote
Chikinchan Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='erka']:crazyeye: Napiszcie proszę , bo nie mam czasu śledzić wątku, czyżby dla Marylaska szykował sie jakis domek:loveu:??? To jest jedna z moich ulubionych suczek na dogo i nie mogłam się nadziwić, dlaczego tak piękna i przesympatyczna sunia tak długo czeka na dom:roll:. Mam nadzieję,że jeszcze do drugiego mojego ulubieńca-Pepe uśmiechnie się szczęście:lol:.[/quote] Szykuje sie domek, szykuje :cool3: Tylko i Marylka i domek musza sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac jeszcze na sprzyjajace "warunki przyrody" ;) Quote
matinestka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Marylka juz z niecierpliwościa wypatruje tych "sprzyjających warunków przyrody" :D :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='matinestka']Marylka juz z niecierpliwościa wypatruje tych "sprzyjających warunków przyrody" :D :bluepaw: To zdjecie moznaby zatytulowac: 'Usmiech Miska w zieleni' ;):lol: Piekna Maryleczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Chikinchan Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Tylko ja ostatnio do Marylki zagladam, czy co?? :mad:;) Buzia Misiu :buzi: Quote
ewatr Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Chikinchan napisał(a):Tylko ja ostatnio do Marylki zagladam, czy co?? :mad:;) E tam sa tacy co ja w Twoim imieniu w realu miziają i widuja :eviltong: to co sie beda jeszcze platac po dogomanii ;) Pozdrowienia od Marylaska :loveu: Quote
Ulka18 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Zagladamy, zagladamy do Marylki naszej :loveu: Quote
ewatr Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Zdjec nie mam ale Marylka dziś miała dobry dzień :lol: znaczysie dobry dla mnie ;) tyle przytulania , lizania i patrzenia w oczy to dawno nie dostałam .........a wszystko to dlatego ze udalo mi sie wstrzelic na wizyte w jej boksie jak Kaju jadł w drugim pomieszczeniu i wreszcie od dawna byłyśmy same :eviltong: Quote
ewatr Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Mynia :loveu: zdrowa , zadowolona i spokojna ............ tylko troche jej gorąco w tym boksie u nas tylko 29 stopni :mad:.......... duzo lepiej sie czuje na wybiegu w cieniu pod ławeczka :p Quote
Ulka18 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Ewatr, dzisiaj to jest super pogoda. Chyba w czwartek, nie pamietam, jak przyszlam z pracy bylo na termometrze w sloncu 48 stopni :crazyeye: Moje dziewczyny tylko na plytkach leżą. Quote
ewatr Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ulka18 napisał(a):Moje dziewczyny tylko na plytkach leżą. Słowo Ci daje tez bym sie tam położyła :evil_lol: ... upał mnie wykancza ............ Quote
Chikinchan Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ewatr napisał(a):E tam sa tacy co ja w Twoim imieniu w realu miziają i widuja :eviltong: to co sie beda jeszcze platac po dogomanii ;) Pozdrowienia od Marylaska :loveu: Co prawda, to prawda... A za pozdrowienia bardzo dziekuje!!:loveu: Przesylam :calus: i :buzi: Quote
Ulka18 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Ewa, jak ja Wam zazdroszcze tego spacerniaka :placz: Marylka i inne psiaki moga normalnie spacerowac, biegac.... Quote
Recommended Posts