ewatr Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Chikinchan napisał(a):Już wszystko wiem- Mary przestawia Kaja po kątach, zazdrośnica jedna, a on czasem warknie, ale przeważnie pokorniutko schodzi jej z drogi. No co fakt to fakt Mary broni swojej własnosci :evil_lol: to w koncu jej panie i jej głaskanie a Kaj jest bardzo madrym pieskiem i tylko był cały czas ze tak powiem pod ręką :eviltong: i zawsze jak sie Mary nie głaskało to jego grzbiet sie pod dłonia od razu znajdował :lol: Najpierw było oczywiscie buzi dla Panci : I sesja fotograficzna ;) Quote
ewatr Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A Kaj krazył i zachodził to z tej to z tamtej strony :eviltong: a nuz pogłaskają ? udało sie :multi: a Mary nie zauważyła ;) Quote
ewatr Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Wykorzystywałem kazdy moment nieuwago Marylki i stałem jak skamienieały ze szczescia ze wreszcie i mnie głaskają ::loveu: Quote
Ulka18 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Marylasek dalej jest skubany :???: Ile z niej jeszcze wyjdzie tego puchu, bylaby z tego niezla poduszka :evil_lol: Kaj jest bardzo podobny do Rubiego, naprawde moze byc z tego samego miejsca co mielecki Rubi. Quote
Chikinchan Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Fajnie było odwiedzić znowu Marylkę. Kochana Misia :loveu: W ogóle dobrze mi zrobił wyjazd do schroniska i kontakt z psiakami. Ewa, Magda- dzięki za towarzystwo! Tylko smutno było wracać do pustego domu- bez wesołego szczekania na powitanie i bez obwąchiwania... Quote
psiulka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Mercia zadowolona, że tyle Cioteczek się koło niej zebrało :loveu: Szkoda, że mnie nie było w sobotę w schronie.. Quote
ewatr Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Chikinchan napisał(a):Fajnie było odwiedzić znowu Marylkę. Kochana Misia :loveu: W ogóle dobrze mi zrobił wyjazd do schroniska i kontakt z psiakami. Ewa, Magda- dzięki za towarzystwo! Tylko smutno było wracać do pustego domu- bez wesołego szczekania na powitanie i bez obwąchiwania... Miło nam , że choc troche mogłysmy pomoc :p A Mary jak wiesz kaszlała w sobote i po ogledzinach wetki dostała antybiotyk bo miała zaczerwienione gardło .Bedzie na obserwacji ;) Quote
Chikinchan Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ojej, biedny Marylek Dobrze, że wetka ją obejrzała. Miej na nią oko, dobrze? a ja będę wirtualnie chuchać i dmuchać ;) Quote
ewatr Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Chikinchan napisał(a): Dobrze, że wetka ją obejrzała. Miej na nią oko, dobrze? a ja będę wirtualnie chuchać i dmuchać ;) Bede jej dogladac :lol: jak zwykle zreszta ........ masz jak w banku .........!!! Inne dziewczyny tez dbają o Krolową ;) Ale fajnie...................... No miziaj miziaj nie przestawaj .................:mad:;) Bo ugryze ...e no nie zartuje :evil_lol: Quote
psiulka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Marylcia się wtedy wygrzewała w słoneczku, kochana :loveu: Ja mam jeszcze zdjęcia Jej i Kaja. Niestety dopiero dzisiaj, bo nie miałam wcześniej czytnika do karty z aparatu. Myślę, że Mercia się nie pogniewa jak wstawię tu Kaja :loveu: Quote
ewatr Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Psiulka sliczne zdjecia i juz dodane do allegro Kaja : Patrzył Ci tak kiedyś doberman w oczy ? :))) powodzenia chłopaku !!! Quote
Ulka18 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Matko, jakie piekne zdjecia :crazyeye: Kolory takie nasycone, portreciki takie cudne :loveu: Kay zrobi furore na allegro :cool3: Wszystkie zdjecia sa genialne, ale to mi sie szczegolnie podoba :loveu: Quote
Reno2001 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Co może zdziałac DOBRE zdjęcie... niesamowite!!! Mary wyglada bosko w tej zieleni!!! Quote
ewatr Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Ulka18']Matko, jakie piekne zdjecia :crazyeye: Kolory takie nasycone, portreciki takie cudne :loveu: Kay zrobi furore na allegro :cool3: Wszystkie zdjecia sa genialne, ale to mi sie szczegolnie podoba :loveu: http://lh6.ggpht.com/psiulka/SCC4nTeIakI/AAAAAAAACnA/Pqy_Jv-T2N4/DSC08342.JPG?imgmax=640 A bo Psiulka robi te zdjecia nie byle jakim sprzętem :loveu: no i talent ma :p Quote
Ulka18 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='ewatr']A bo Psiulka robi te zdjecia nie byle jakim sprzętem :loveu: no i talent ma :p Typowalabym na cyfrowa lustrzanke np. Nikon D80. Niestety w pracy nie moge podejrzec we wlasciwosciach zdjecia jaki to aparat :wink: Dzieki tym zdjeciom Kay na pewno znajdzie domek :kciuki: Bo Marylas ma juz chyba zaklepany, czy cos sie zmienilo? Quote
Recommended Posts