:: FiGa :: Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 http://images23.fotosik.pl/46/83bbe7bb9a3e61fbmed.jpg Takie cudo:loveu: i bez domu :shake: Quote
Beata J. Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Nikt nie pytał o Mary? Na allegro 2 obserwatorów i ok 1500 wyświetleń Quote
ewatr Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Beata J. napisał(a):Nikt nie pytał o Mary? Na allegro 2 obserwatorów i ok 1500 wyświetleń do mnie nikt nie mailował :shake: ze schroniska tez nie mam wiesci zeby ktos był chętny .......... ja sie zastanawiam czy by jej tekstu nie zmienic na allegro bo tam tym rakiem straszymy ludzi a ona ma porobione badania i nie ma komorek złosliwych z biopsji :shake: pomysle nad zmianą tekstu ! Co o tym myslicie? Quote
Ulka18 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Ewa, ja jestem za zmiana tekstu :p Podobno HALBINA pisze takie teksty, ze Pudzian by sie rozplakal ;) Moze by napisala cos dla Marylaski naszej sniezynki. Quote
ewatr Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ulka18 napisał(a):Ewa, ja jestem za zmiana tekstu :p Podobno HALBINA pisze takie teksty, ze Pudzian by sie rozplakal ;) Moze by napisala cos dla Marylaski naszej sniezynki. HALBINA to rozumien nick i pisze sie z dużych liter ? Quote
Ulka18 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Ewa, pisze sie Halbina, napisalo mi sie tak, zeby podkreslic, ze to dla nas nowa osoba. Chyba Beci66 napisala jakis tekst o orzechowskich psiakach. Tak mi sie cos obilo o uszy. Moze naprawde lamiacy serca tekst wyrwie Marylke ze schroniska. Ale taki tekst, zeby moj ulubieniec Pudzian plakal jak bobr :cool3: Quote
ewatr Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ulka18 napisał(a):Ewa, pisze sie Halbina, napisalo mi sie tak, zeby podkreslic, ze to dla nas nowa osoba. Chyba Beci66 napisala jakis tekst o orzechowskich psiakach. Tak mi sie cos obilo o uszy. Moze naprawde lamiacy serca tekst wyrwie Marylke ze schroniska. Ale taki tekst, zeby moj ulubieniec Pudzian plakal jak bobr :cool3: ulubieniec Pudzian no no :evil_lol: ;) ok dopytam beatki co i jak z tymi tekstami .... a co z naszym spotkaniem rzeszowskim dzieje sie cos czy narazie cisza ? / oczywiscie ,ze Cie "odbiorę" i popilotuje w Rzeszowie - to odpowiedz do PW / Quote
Beata J. Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 zmieńcie, zmieńcie koniecznie ten tekst. Allegro jest już od dość dawna. W sumie zawsze jakis obserwator jest-tylko ja nie zawsze o tym piszę, bo już nadzieja nie taka jak sie obserwator pojawia. Wtedy wszystko było tak jak w tekście, nie chcieliśmy nic ukrywać... Myślę, że ten tekst może mieć takie działanie jak napisała Ewa Quote
ewatr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 napisałam prosbe o nowy tekst moze sie uda :p Quote
:: FiGa :: Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Tzrymamy kciuki za domek :kciuki: i wypatrujemy go! Quote
Ulka18 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Bosz, tyle czeka ta nasza biala przylepka i nic :shake: Quote
ewatr Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 nikt mi nie odpisał na moja prosbe o nowy łzawy tekst :-( pewnie trzeba bedzie cos samemu sklecić a może ktoś tu ma talent tylko ukryty ???? Niech sie ujawni proszę :loveu: Quote
Ulka18 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Ewa, ja wspieram sie tekstami Jotpeg albo Agula. Najlepsze znane mi teksty pisze Pani Hania Rupczewska. Quote
ewatr Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 pisałam do halbiny ale cisza :-( moze jest gdzies na wczasach ? czy ta p.Hania to Halbina? Quote
marillka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 halbina jest świetna w pisaniu, naprawdę :) Quote
Recommended Posts