g_o_n_i_a Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 My wcale naszej Marylci nie dokarmiamy... ;-) Taką Mary ma ładną obróżkę... A taki uśmiech :-) Quote
ewatr Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']My wcale naszej Marylci nie dokarmiamy... ;-) uote] Gonia ma racje wcale nie karmimy :shake: nic a nic !!! tylko czemu ona jakas taka tłustawa się zrobiła ostatnio ? to na pewno przez to futro wymienione na zimowe grubiutkie ...... jakby co idziemy w zapatre ;) tylko czego ona tak we mnie sie wgapia jakby na coś liczyła - Mary bo się wyda .............:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Ewa, jak nasza Marylka pieknie w czerwonym wyglada :loveu: Nie wiem czy stara aukcja na allegro jeszcze jest, mozna by dodac te piekne zdjecia. Quote
ewatr Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Marylka dalej jest wystawiana przez naszą Beatkę :loveu: / aukcja skonczyła sie 21 stycznia / i miała dodane do aukcji tamte wczesniejsze sliczne zdjęcia - duzo zdjeć !!! ale i tak odzewu nie ma - oj ciężko bardzo takiej starszej suńce znależć dom :-( Quote
ewatr Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 oby sie zakochał :loveu: bo czas ucieka a Królowa w schronisku długo juz czeka bedzie z 5 lat :-( Quote
Ulka18 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Cholera....gdyby Marylka nie byla tak zazdrosna o inne psy, pewnie dawno ktoras z nas ja wziela do siebie. Quote
ewatr Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ulka18 napisał(a):Cholera....gdyby Marylka nie byla tak zazdrosna o inne psy, pewnie dawno ktoras z nas ja wziela do siebie. tu masz 100 % racji ......ale dom z konkurencja w przypadku Marylci odpada w przedbiegach ........ ja niedalej jak w sobote aż ochrypłam tak sie wydzierałam na nia , bo to co wyprawiała z Meteorem o jednego marnego chrupka który przez przypadek mi wyleciał w boksie i on biedak chciał skorzystać / mi go naprawde jest szkoda on tak patrzy jak ja przychodze po nią , tak chce być choc przez chwile blizej człowieka .....ale sam wzrok Marylki jakby zabijał to Meteos jużby dawno wyszedł nogami do przodu ;) / żarcie i człowiek to dwie miłości Marylasa i tym się nie dzieli :shake: ale jest w tym naprawde agresywna jakby te starcze zęby miała w całości to musiałaby w boksie siedzieć sama bo ona nie żartuje jak sie wscieka :evil_lol: domek niezapsiony i pan na wyłączność - to Marylki marzenie i moje :loveu: Quote
Ulka18 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Zagladamy, zagladamy, ale nie zawsze jest jak napisac :oops: Quote
ewatr Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ulka18 napisał(a):Zagladamy, zagladamy, ale nie zawsze jest jak napisac :oops: a bo to trzeba tak w tej robocie przesiadywać i mało istotne rzeczy robić :diabloti: ;) zamiast miec czas i wykorzystywać go twórczo : czyli np.podnosic Marylkę :multi: Quote
jayo Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ja tez podnosze.. I domku szukam, ale jeszcze sie zaden wlasciwy nie trafil... Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Marylcia pokaz się Skarbie na pierwszej stronce :-)! Quote
Beata J. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Marylka niezmiennie na allegro http://www.allegro.pl/item161770959_mary_tyle_ja_spotkalo_a_ona_wciaz_sie_smieje.html Quote
Ulka18 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Beatko, taka piekna aukcja i az dziw bierze, ze nikt nie chce Marylaska....wybralas najladniejsze chyba zdjecia :loveu: naprawde swietna aukcja :p Quote
ewatr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Beata J.']Marylka niezmiennie na allegro http://www.allegro.pl/item161770959_mary_tyle_ja_spotkalo_a_ona_wciaz_sie_smieje.html Beatko jestes nasza nadzieja z tym allegro .........bo na inne ogłoszenia w gazecie czy w adopcjach cisza głucha ..... to dla Cioci Beaty od Marylasa w wersji zimowej !!!!! Quote
Beata J. Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dzięki dziewczyny, ale mi momentami się wydaje, że ja pecha tym psiakom przynoszę. Tyle czasu to trwa , a tu głucha cisza.Domków nie widac i nie słychać :shake: Quote
matinestka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Beata J. napisał(a):Dzięki dziewczyny, ale mi momentami się wydaje, że ja pecha tym psiakom przynoszę. Tyle czasu to trwa , a tu głucha cisza.Domków nie widac i nie słychać :shake: ach żadnego pecha!!!! to ludzie są jacyś "zawichrowani" i niezaradzi temu ....poza tym czasami warto poczekać na domek ( chodź dokładnie moze to trwac chwileeeee) i miec pewność ze to bedzie najlepszy domek który mocno pokochał psiaka niź "dac" Niunki komuś "pierwszemu lepszemu " a potem ... :/ ech .... ale własnie najbardziej przygnębiające w tym wszystkim jest to bardzo- czasami baaardzo baaardzo- długie oczekiwanie na nowego Pana czy Panią:( ale wierze że się uda !!!!!!! i już !!!!! :cool3: a piękna Mary to musi w śniegu pędzić na pierwszą strone!!!!!!!!!!! :loveu: Olaboga jak ta Mary "wygląda" w śniegu ... normalnie CUDO CUDóW!!!!!!! przysięgam :) :bluepaw: Quote
ewatr Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Beata J. napisał(a):Dzięki dziewczyny, ale mi momentami się wydaje, że ja pecha tym psiakom przynoszę. Tyle czasu to trwa , a tu głucha cisza.Domków nie widac i nie słychać :shake: Beatko chcesz w nos :olympic: ja nie tylko całować wirtualnie potrafie :eviltong: co Ty za rzeczy opowiadasz jakiego pecha ............nadzieje tym psom przynosisz i szanse na normalny dom im dajesz , poswiecasz swój wolny czas a w ogole prosze mi tu wiecej takich rzeczy nie insynuować :mad: noooooo :nono: zeby mi to było ostatni raz - bo powiem Mary !! I dla Ciebie :calus:jestes ich dobrym duchem :angel: i naszym ! Quote
Ulka18 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Zupelnie nie rozumiem co ta Beatka pisze :???: I mam nadzieje, ze juz wiecej tak pisac nie bedzie :mad: Quote
Beata J. Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 no bo ile można szukać, czekać.......a tu nic :mad: Quote
ewatr Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Beata J.']no bo ile można szukać, czekać.......a tu nic :mad: tyle ile będzie trzeba :eviltong: bedziemy szukać i czekać ............... one i tak maja szczęście bo mają dogomaniakow ktorzy sie ich losem przejmuja a nie siedzą zapomniane , jak niestety wiekszośc schroniskowych zwierzaków :-( i zimowa sesja Marylci : biegnę ach biegnę .......................:lol: niuchne sobie ............ i przykucnę ......zgadnijcie w jakim celu :evil_lol: ? i biebnę dalej ............ Quote
Recommended Posts