Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']My wcale naszej Marylci nie dokarmiamy... ;-)

uote]

Gonia ma racje wcale nie karmimy :shake: nic a nic !!!

tylko czemu ona jakas taka tłustawa się zrobiła ostatnio ?

to na pewno przez to futro wymienione na zimowe grubiutkie ......
jakby co idziemy w zapatre ;)
tylko czego ona tak we mnie sie wgapia jakby na coś liczyła - Mary bo się wyda .............:evil_lol:

Posted

Marylka dalej jest wystawiana przez naszą Beatkę :loveu:
/ aukcja skonczyła sie 21 stycznia /
i miała dodane do aukcji tamte wczesniejsze sliczne zdjęcia - duzo zdjeć !!!

ale i tak odzewu nie ma - oj ciężko bardzo takiej starszej suńce znależć dom :-(

Posted

Ulka18 napisał(a):
Cholera....gdyby Marylka nie byla tak zazdrosna o inne psy, pewnie dawno ktoras z nas ja wziela do siebie.

tu masz 100 % racji ......ale dom z konkurencja w przypadku Marylci odpada w przedbiegach ........
ja niedalej jak w sobote aż ochrypłam tak sie wydzierałam na nia ,
bo to co wyprawiała z Meteorem o jednego marnego chrupka który przez przypadek mi wyleciał w boksie i on biedak chciał skorzystać
/ mi go naprawde jest szkoda on tak patrzy jak ja przychodze po nią , tak chce być choc przez chwile blizej człowieka .....ale sam wzrok Marylki jakby zabijał to Meteos jużby dawno wyszedł nogami do przodu ;) /

żarcie i człowiek to dwie miłości Marylasa i tym się nie dzieli :shake:
ale jest w tym naprawde agresywna jakby te starcze zęby miała w całości to musiałaby w boksie siedzieć sama bo ona nie żartuje jak sie wscieka :evil_lol:

domek niezapsiony i pan na wyłączność - to Marylki marzenie i moje :loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Zagladamy, zagladamy, ale nie zawsze jest jak napisac :oops:

a bo to trzeba tak w tej robocie przesiadywać i mało istotne rzeczy robić :diabloti: ;)

zamiast miec czas i wykorzystywać go twórczo :

czyli np.podnosic Marylkę :multi:

Posted

Beata J. napisał(a):
Dzięki dziewczyny, ale mi momentami się wydaje, że ja pecha tym psiakom przynoszę. Tyle czasu to trwa , a tu głucha cisza.Domków nie widac i nie słychać :shake:

ach żadnego pecha!!!! to ludzie są jacyś "zawichrowani" i niezaradzi temu ....poza tym czasami warto poczekać na domek ( chodź dokładnie moze to trwac chwileeeee) i miec pewność ze to bedzie najlepszy domek który mocno pokochał psiaka niź "dac" Niunki komuś "pierwszemu lepszemu " a potem ... :/ ech .... ale własnie najbardziej przygnębiające w tym wszystkim jest to bardzo- czasami baaardzo baaardzo- długie oczekiwanie na nowego Pana czy Panią:( ale wierze że się uda !!!!!!! i już !!!!! :cool3:

a piękna Mary to musi w śniegu pędzić na pierwszą strone!!!!!!!!!!! :loveu: Olaboga jak ta Mary "wygląda" w śniegu ... normalnie CUDO CUDóW!!!!!!! przysięgam :)
:bluepaw:

Posted

Beata J. napisał(a):
Dzięki dziewczyny, ale mi momentami się wydaje, że ja pecha tym psiakom przynoszę. Tyle czasu to trwa , a tu głucha cisza.Domków nie widac i nie słychać :shake:

Beatko chcesz w nos :olympic: ja nie tylko całować wirtualnie potrafie :eviltong:

co Ty za rzeczy opowiadasz jakiego pecha ............nadzieje tym psom przynosisz i szanse na normalny dom im dajesz , poswiecasz swój wolny czas a w ogole prosze mi tu wiecej takich rzeczy nie insynuować :mad:

noooooo :nono: zeby mi to było ostatni raz - bo powiem Mary !!

I dla Ciebie :calus:jestes ich dobrym duchem :angel: i naszym !

Posted

[quote name='Beata J.']no bo ile można szukać, czekać.......a tu nic :mad:

tyle ile będzie trzeba :eviltong: bedziemy szukać i czekać ...............

one i tak maja szczęście bo mają dogomaniakow ktorzy sie ich losem przejmuja a nie siedzą zapomniane , jak niestety wiekszośc schroniskowych zwierzaków :-(

i zimowa sesja Marylci :

biegnę ach biegnę .......................:lol:

niuchne sobie ............

i przykucnę ......zgadnijcie w jakim celu :evil_lol: ?

i biebnę dalej ............