Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GuniaP napisał(a):
Ale sobota juz niedługo i znowu będzie zajazd cioć w Kundelku :evil_lol:

dobre i to :lol:

tylko nie wiadomo kto sie bardziej cieszy my czy zwierzaki ;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Taką Marylka ma obrożkę? :o Śliczna! :lovueu:

no jeszcze nie ma ;)

jutro dostanie pod choinkę miało być
dzisiaj kupiona na szczeście !!!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewuniu, nie wiesz dlaczego Marylcia ma taki czerwone sutki? Czy cos sie dzieje?

ona juz z takimi przyszła do schroniska a teraz jak miała wygolony brzuch i znacznie schudła to to bardziej widać - ja nie mam suczki i nie bardzo wiem jak maja wylądać sutki u 11 letniej suni ale u niej sa jedne mniejsze inne wieksze
daje sie po nich głaskać nie widać zeby ją bolaly
ja nie wiem jak moge jej pomóc - gdyby to był piesek domowy toby pewnie od weta nie wychodził a tak to raz na kilka miesiecy sa ogledziny .........ona na pewno nie jest całkiem zdrowa to nie ulega kwestii było to zreszta powiedziane jak tylko była przyjeta
tych zgubien i guzów jest tak duzo ze nic sie nie da zrobic -tyle z tego zrozumiałam :-(

Posted

Dzieki Ewuniu za wyjasnienie.
Na moich zdjeciach i Twoich wczesniejszych nie bylo tak dokladnie widac :shake: A ja Marylce nie zagladam pod brzusio...biedna sunia...

Posted

[quote name='ewatr']prosze oto jestem :lol:

setImgWidth();

i co moze być ? :eviltong:

och mARY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale Ci ta obrózka wkomponowała się pięknie w image :d WYGLąDASZ BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!! Szczęscie musi się odnależć....... :) musi się i musi Ciebie ;):bluepaw:

Posted

Marylko :loveu: Ewa zaczeła juz magiczne zaklęcia i rytuały "odprawiać" :eviltong: kadzidła woń unosi się dookoła :D CZARUJEMY DOMEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och ...... :bluepaw: CIOTECZKI łąCZYMY SWE MOCE PIEKIELNE :eviltong: !!!!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka']Marylko :loveu: Ewa zaczeła juz magiczne zaklęcia i rytuały "odprawiać" :eviltong: kadzidła woń unosi się dookoła :D CZARUJEMY DOMEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och ...... :bluepaw: CIOTECZKI łąCZYMY SWE MOCE PIEKIELNE :eviltong: !!!!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw:

śmiej sie śmiej :mad: :eviltong:

ale jak znajdzie dom to Ci mina zrzednie;) .........czarujemy dalej

może jakaś wróżka pomoże :