Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata J. napisał(a):
No to kciuki zaciśnięte z całych sił. Za Marylkę.

Ewa, mamy "na stanie" jakieś dziecko lub nawet kilka żeby Marylcię przetestować?:evil_lol:

niestety z takimi do testu na "małe dzieci" to klopot bo nasze prywatne to już za stare
/ niestety - bo to tez o naszym wieku nie najlepiej świadczy :eviltong: /
a z zewnątrz to raczej nikt nie wypożyczy do testowania :shake:
najmłodszy wolontariusz to ma 13 lat ale podejscie do psów ma takie , że sama mu czasem zazdroszczę - tak , że jego osoba zaciemniła by obraz sytuacji ;)

Posted

stawiam pierwsze nieporadne kroki w zdjęciach na dogo prosze wiec o wyrozumiałość :oops: jak będzie widać tylko ogon albo jeszcze co innego :evil_lol:
bo najczęsciej psy mi uciekaja z kadru zanim zdjęcie zrobie

a to Marylka z soboty :

z serii - ogon lata jak łopata :eviltong:

setImgWidth();

Posted

ja sie tu posmieje z moich umiejetności :mad:;)

/ no Tobie Ulka18 :loveu: wyjątkowo wybacze bo byłaś przy moim raczkowaniu na dogo i to na Twoich wątkach uczyłam się wszystkiego.. ..robienia podpisu , avatarka itp. :evil_lol: /

i tu wklejam dowody , że sie nadal rozwijam :

Marylas nawołujący -- no idziesz wreszcie kobieto czy sie obijasz :mad:
/ no tak moja wirtualna pani ma juz swoje lata i za mną nie nadąża :evil_lol:/

no jestes wreszcie - to teraz sie nie przyglądaj tylko chrupka dawaj
ile bede sie jeszcze tak musiała tandetnie uśmiechać jak z obrazka
- ech ludzie :shake:

o tam coś jest ciekawszego za siatką .............chłopak jakiś :diabloti:

/ o a to jest właśnie dowód na to , że się ciągle jeszcze ucze /

pies w biegu... ...pędzie ...........mordke właśnie zgubił

ale co by nie powiedziec ogon ma ładny nie :eviltong:

no dobrze jeszcze moge tymi swoimi piwnymi oczami w ciebie popatrzeć i sie pouśmiechać całkiem za darmo :loveu:
a tam w tej kieszonce z lewej strony nie zawieruszył sie jakis chrupek ?
no ja tak tylko pytam :evil_lol: na wszelki wypadek !

Posted

Czy to naprawde MARY JANE? :o Nie bylo mnie od początku października w schronisku, a ona sie tak zmieniła! :o MORDKA ZADZIORNEGO SZCZENIORKA! :loveu:
Chyba sie będę musiała pobawić troche aparatem Ewy, bo jeszcze jej cacka nie widziałam. :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Czy to naprawde MARY JANE? :o Nie bylo mnie od początku października w schronisku, a ona sie tak zmieniła! :o MORDKA ZADZIORNEGO SZCZENIORKA! :loveu:

a jaka talia :evil_lol: no bieganie robi swoje !

a może to faktycznie mój magiczny aparat :eviltong: - ciekawe czy mnie też taka talie wykroi na zdjęciu ...........jakby co Was również ufoce obiecuje :lol:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Naprawde Marylki nie poznalam :crazyeye: taka szczuplinka z niej, wciecie w pasie :p

a ja myślałam, że żartujesz :cool3: ........ a co do jej chudosci to nie dajcie się tak bardzo zwieść moim zdjęciom - jest jeszcze kawałek kobiety z niej
/ ratuje ją jak moge zawsze odrobinke podkarmię ;) tylko mnie nie wydajcie bo mam oficjalny zakaz dokarmiania przez wetkę /

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewa, czy ten pan juz sie nie odzywal? Nie wiesz czy byl w schronisku?

nikt mi nic nie przekazywał w schronisku aby ktoś pytał o Mary :shake:
jestem tam prawie codziennie bo szczeniaki nam choruja :placz: i jakby było coś nowego tobym wiedziała na bieżąco

Marylka mieszka na powrót ze swoim kawalerem / tym co tak do niego leciała do boksu po sterylce :eviltong: / i bardzo jej to pasuje bo samotnośc nie leży w jej naturze .......tak to ma kogo poprzestawiać i oszczekać :lol:

Posted

Z tego co pamietam z Mielca, to Marylcia na zycie kocha ludzi i jest o ich uczucia bardzo zazdrosna (Ewa to potiwierdzila nieraz :evil_lol: ), wiec kandydaci czy tez konkurenci do mizianka nie maja szans. Poza tym chlopem trza rzadzic, a ze Marylka sprytna jest, to dobrze wie co robi :razz:

Posted

[quote name='Beata J.']Widać Marylka potrzebuje chłopa, żeby go po kątach poprzestawiać :evil_lol:

bo dziewczyna ma charakterek :evil_lol: oj ma !!!

tylko ludzie są dla niej ważni a konkurencja .........wynocha , biedny Meteor chciał niezauważony jednego marnego chrupka odemnie dostać i owszem chrupka nie wypuścił z pyska , ale Marylas miał pełno jego siersci w pysku cały pokazny kawałek mu z grzbietu wydarła zołza jedna dobrze ,że ona ma marne te zęby ............

ale najlepsze , że ona Meteora bardzo lubi :loveu: naprawdę !
tylko niech siedzi w kącie jak ktoś do niej przychodzi a nie pałęta się po wybiegu :eviltong: