Beata J. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Dziewczyny, zawstydzacie mnie :oops: Naprawdę nie ma za co. Niech te domy się w końcu znajdą. To się wtedy razem wirtualnie napijemy. Quote
ewatr Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Beata J. napisał(a):Dziewczyny, zawstydzacie mnie :oops: Naprawdę nie ma za co. Niech te domy się w końcu znajdą. To się wtedy razem wirtualnie napijemy. a nie lepiej na żywo :p no ale dobra jak sie nie da inaczej a dzisiaj to nas Marylka urządziła ........przychodze do schronu i otrzymuje informacje , że moja miss się wyperfumowała z rana na moje przyjscie chwile myslałam o co chodzi bo czasem mam cieżkie myślenie z rana........... no i jak myslicie co to było .......... to co białe pieski lubia najbardziej / wiem bo mój prywatny biały też mnie kiedyś tak uszczęśliwił tylko do tej pory tosmy mu już wytłumaczyli że to był pierwszy i ostatni raz / trzanko w gów...ku oba boczki pachnące i ciemno brazowe , rece mi opadły Maryla ty brudasie , takich perfum ci sie zachciało co było czynic - wiaderko , ręczniczki , szamponik i 30 minut / z pomocą Goni / szorowania brudasa , kolor odzyskała ale zapaszek jeszcze sie za nia ciagnie .śmierdziuch jeden ........... ale juz nam zaczęła uciekac do 2 boksu no to jej odpusciłyśmy ...........na dzisiaj bo jeszcze do tego wrócimy ale przez ta cała sytuacje tylko utwierdzam sie w przekonaniu , że Mary Jane to tak jak Kierownik z Mielca mówił o niej '' sunia do tańca i do różanca " nawet okiem nie mrugła jak żesmy ja szorowały na 4 rece i szczotkowały i znowu szorowały i tak pół godziny - bardzo cierpliwa sunia Quote
g_o_n_i_a Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ja tam sie nie spodziewalam, ze szanowna Mary Jane jest taka zdolna i ma taki gust do perfum. :evil_lol: To miało być błotko, a okazało sie czymś innym. Ale wieelkie brawa dla Mary za jej cierpliwość - dobrze, że ona lubi psie chrupki, to jak nam wiała do budki albo do wewnętrznej częsci boksu, to zawsze przychodziła na chrupeczka. :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Oj Marylko, Marylko, ale swojej Panci ukochanej zrobila niespodzianke....;) Dobrze, ze byla Gonia, to dalyscie sobie rade z wymyciem brudaska. Quote
g_o_n_i_a Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 A mi udalo się odzyskać fotki, które tak pstrykałam jeszcze przed sterylką Marylki. Z Pańcią (dlatego tak się Marylka uśmiecha) Quote
Neris Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Boże, jaka ona piękna. Jaka mlecznobiała, usmiechnięta... Quote
g_o_n_i_a Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Jutro wstawię więcej zdjęc Marylkowej piękności :loveu: Quote
Beata J. Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Marylkę trzeba zgłosić do księgi guinessa. Żaden schroniskowy psiaczek nie ma tylu fot. Marylka to mistrzyni z rekordem nie do pobicia. Quote
ewatr Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Beata J. napisał(a):Marylkę trzeba zgłosić do księgi guinessa. Żaden schroniskowy psiaczek nie ma tylu fot. Marylka to mistrzyni z rekordem nie do pobicia. a co :lol: cos jej sie od życia należy :eviltong: ale żeby to sie chociaż na dom na stare lata ;) przełożyło .......... Quote
ewatr Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Jutro wstawię więcej zdjęc Marylkowej piękności :loveu: Gonia to mysmy narobiły tyle zdjeć ? super :multi: Quote
ewatr Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ja wiem , że to wątek Marylki :evil_lol: ....wiem ale kiedys był to watek kremowych piesków z mieleckiego schroniska i normalnie nie mogę sie oprzeć żeby wam nie pokazać : takie kremowe cudo siedzi w 10 boksie Mieleckiego schronu :shake: nie ma narazie nawet imienia - napisali o nim Kremowy Piesek 4 lata - lekko utyka na nóżkę / ale w domowych warunkach jest to ponoć do skorygowania / ja to mam słabość do tego koloru - wyglada jak śnieżny anioł :lilangel: Quote
g_o_n_i_a Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Piękny ten piesek! Taki goldenkowy :loveu: Quote
ewatr Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Piękny ten piesek! Taki goldenkowy :loveu: to i mamy odpowiedż czemu mnie zauroczył ;):evil_lol: Quote
Labosława Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 ojoj... Mary caly czas bez domku... :( chyba zaczne terroryzowac moich wspolmieszkancow ;) Quote
Ulka18 Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Ten piesek kremowy jest bardziej jak szpic, jest nieduzy. Waży max 7-8 kg. Jest kochany, ma zle zrosnieta prawa przednia lapke, trzeba by pewnie ponownie ja zlozyc. Zastanawialam sie, czy by mu watku nie zalozyc. A tymczasem Marylka czeka na domek...duza, kremowa, kochana sunia. Quote
ewatr Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ulka18 napisał(a):Ten piesek kremowy jest bardziej jak szpic, jest nieduzy. Waży max 7-8 kg. Jest kochany, ma zle zrosnieta prawa przednia lapke, trzeba by pewnie ponownie ja zlozyc. Zastanawialam sie, czy by mu watku nie zalozyc. A tymczasem Marylka czeka na domek...duza, kremowa, kochana sunia. mysle ze to dobry pomysł z tym wątkiem dla Śnieżynka :evil_lol: ;) bo piesio jest piekny z błyszczącym futrem i lepiej by było zeby zimy nie musiał w schronie spędzić , nie mówiąc juz o tym ze w domu moze by sie udało łapke uratować :oops: a co do Marylki to to już całkiem zakrecony pies z dnia na dzień młodszy i bardziej żywotny / taka ciekawostka biologiczna :eviltong: / już skacze na mój widok na wysokosc biustu;) bo w tych okolicach nosze w przedniej kieszeni koszuli chrupki a to jest to dlaczego Mary zrobi wszystko - nawet piruet w powietrzu jak trzeba zaczynamy sie wiec powoli uczyć karnosci - konczy sie rozpieszczanie :mad: ;) bo ona juz sobie na wiele rzeczy pozwala a charakterek to ona ma mocny oj mocny ..........ja tam jeszcze jakoś sobie radze ale z psem w boksie to juz żadnym sie nie zgodzi , goni delikwenta na wejsciu wynocha i juz ja tu rządze :snipersm: zwyczajna Marylka dominant / ale tylko do psów bo człowieka ona kocha mocno naprawdę jest super :loveu: / Quote
Ulka18 Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Cala Marylka...serce na "dloni" czy raczej łapie, ale zazdrosna tez potrafi byc i chce byc kochana i na pierwszym miejscu, a co ;) Quote
Recommended Posts