Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj w ogródku hasalismy przez godzinę, było oglądanie świata i pierwsze przymiarki wystawowe :D :D
panna "postawna":

wystawianki:

tutaj ma to mamine spojrzenie :)

:)

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nooo !!! Piękne zwierzątko !!! Sunia jest prześliczna !!! Koniecznie wycałować ode mnie !!! Wspaniały miot !!!
No, nie jest dobrze. Konkurencja rośnie :D .

Posted

Nie marudzę, ale zdjęcie dwóch piego-kinolków i tak bije inne na głowę, a o dwóch ryjkach nie myśleliście?? 8)

Msmimi, wstyd, żeby pańcia takiej buźki nie umiała pokazać 8) :wink:

Posted

spotkanie podobno jest. po wystawie. ale jak? gdzie? z kim? - nic nie wiem :question: pewnie sie poprostu po wystawie zbierzemy i pojedziemy tam gdzie ostatnio było- do nowej huty na te łączyska ze źródlaną wodą :lol:

Posted

Czy jeszcze komuś nie działają powiadomienia? ja dostaję z opóźnieniem 1 tydzień... :-?

Tia, ja też nie zdawałam sobie sprawy że z takiego ciałka małego mogą takie rzeczy się wydobywać :o

Posted

sliczna suniaaaaaa :angel: :angel: !! jejku, cudne sa te fotki co ze swoja siora spi :iloveyou: . Wycalowac ode mnie sliczny nochal!!

• 2 months later...
Posted

wakacyjnie - Pyza z polskich dróg :

integracyjnie:

(z athamasem i haszi):

z Daisy:

z Migotka i Haszi:

z ciocią Magdą:

wujkiem Januszem :lol: :lol: :

w parku z krecikiem:

i oczywiscie jak dama: :lol:

wakacje były dla Pyzy baaaaaaradzo męczące... :):)

odpoczynek pod palmami :lol: :lol:

Posted

Cudna Pyza :iloveyou: Ja się co prawda nie znam, ale dla mnie to ona ma rewelacyjną głowę :D

A ta ostatnia fotka jest po prostu bombowa!!! :klacz: :lol:
MSMIMI mogłabys mi ja przesłać w oryginalnym rozmiarze? Zrobiłabym sobie tapetkę na pulpit mojego osobistego komputera :modla:

Posted

Cudna Pyza #iloveyou Ja się co prawda nie znam, ale dla mnie to ona ma rewelacyjną głowę

do rewelacji jej jeszcze duzo brakuje :wink: :wink: :wink: :lol:
ale dziekujemy za miłe słowa uznania! :oops:

asher- wysyłam :)

Posted

Ale sliczna Pyzia :iloveyou: :iloveyou: A jaka juz duza panna z niej sie zrobila!!

Zdjecia rewelacyjne, szczegolnie to ostatnie jets sliczne :loveu: no i nawet Atik sie zalapal do zdjecia! :angel:

Posted

bo atik to jest dobry kumpel pyzy i przy okazji- zeby nei bylo ze jest bezinteresowna.... ati to pies treningowy pyzy - ona na nim trenuje swoje umiejetnosci reproduktorskie :lol: :lol: :lol: o ile mi wiadomo pyza to jedyny pies, któremu ati na to pozwala :o :o
za to pyza sobie pozwala z wieksza liczba psów... :lol: jednak nie zawsze sie udaje.... luger złosnicy był ewidentnie niezadowolony :o :evil: :wink:

• 5 weeks later...
Posted

a oto pare zdjęć Hummera Jesiennego i jego przyszywanej żonki forumowej Pyzuni :D

Hummer najpierw pokazywal swe męskie walory- siłe spryt odwagę spręzystosc skocznosc, zwinnosc.. ech moznaby wymieniac :P :wink:

pokonywał silnych rywali....

fruwał z miłosci niczym ptaszek, tak mu bylo lekko... :)

i pieknie się prezentował na jesiennych listkach... :oops:

a wszystko dla wzgledów pewnej damy.... :oops:

ktora aby pokazac ze jej zalezy, usiadla mu na kolanie.... standardowo :lol:

wreszcie zdecydowala sie na BUZI... :P :P :P

po kilkunastu latach razem dalej sie kochaja. tak wyglada para statecznych emerytów :wink: