MSMIMI Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 gdzie????? :crazyeye::cool3::cool3: Quote
MSMIMI Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 pyzunia wczoraj, na miedzynarodowce w opolu zdobyla I lok i Zwyc. mlodziezy u p. supronowicz i rozpoczęła młodziezowy championat :p:multi::multi::multi: mam fotki od justy: huraa!!!!! :multi: Quote
asher Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Gratulacje!!! :klacz: :klacz: :klacz: Warunki wystawiania hardcorowe :shake: Quote
Alicja Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 PYZUNIA:multi::multi::multi:i MSMIMI:multi:Gratulacje Ja wczoraj nie doszłam na wystawę trochę przemokłam i nie zrobiłam obiecanych fotek:cool3: Quote
Matisse Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Nooo!! Gratulujemy Pyzuni :razz: Śliczna jest, wiec wygrana zasłużona. Quote
arnika Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 no i co tu pisać jak matisse już wszystko napisała? :) Pyza się stała dostojną, elegancką kobietką :) Quote
asher Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Aja chyba znam osobiście siostrę Pyzy - śliczną słodką Jamais :loveu: :lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='asher']Aja chyba znam osobiście siostrę Pyzy - śliczną słodką Jamais :loveu: :lol:;)a ja Pyzę :p Quote
Matisse Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Arnika! Powtarzać głośno, powtarzać :razz: Kuurcze, kiedy ostatni raz widziałam Pyzę była jeszcze taka "miętka", dziecięca i oceniałam kto wystawia lepiej - Mimi czy Horacy :cool3: A teraz to już dorosły babulec i to w dodatku pięknie wyrośnięty. A kiedy pokażecie światu drugie dziecię? Quote
MSMIMI Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 drugiego dziecięcia nie planujemy pokazac, poki nie nauczy sie porządnie wystawiac.:lol: poki co bryka i robi psikusy i ani mysli o pozycji wystawowej :evil_lol: a co do tego ze widzialas pyzunie ostatnio jako szczylka- czy nie uwazasz ze najwyzszy czas to zmienic;) :p Quote
arnika Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Matisse napisał(a):Arnika! Powtarzać głośno, powtarzać :razz: Kuurcze, kiedy ostatni raz widziałam Pyzę była jeszcze taka "miętka", dziecięca i oceniałam kto wystawia lepiej - Mimi czy Horacy :cool3: A teraz to już dorosły babulec i to w dodatku pięknie wyrośnięty. A kiedy pokażecie światu drugie dziecię? Ja to jestem pierwszą orendowniczką, bo to moja córcia chrzestna :cool3:. Cieszę się, ze przynajmniej nie muszę być nieobiektywna!:lol: Quote
Matisse Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 MSMIMI napisał(a):drugiego dziecięcia nie planujemy pokazac, poki nie nauczy sie porządnie wystawiac.:lol: poki co bryka i robi psikusy i ani mysli o pozycji wystawowej :evil_lol: a co do tego ze widzialas pyzunie ostatnio jako szczylka- czy nie uwazasz ze najwyzszy czas to zmienic;) :p Taaak. Ciocia Marta przyjedzie i pokaże Wam jak się wystawia bulteriery :razz: Obiecuję znaleźć w ciągu najbliższych 2 miesięcy czas :evil_lol: Quote
MSMIMI Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 dobra, to zajmiesz sie coco. ona to jest ciezki przypadek dla handlera, ale coz to dla cebie :cool3::razz:;) Quote
tunio Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [SIZE="1"]A ja tak niesmialo melduje,ze ja tez chce zobaczyc Pyze,Coco i szpicbullka... :gent: Quote
Matisse Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 No cóż, na razie udało mi się przyszpiegować jedynie Horacego, na tyle skutecznie, że nawet mnie nie zauważył :cool1: Mimi, gdzie znowu planujecie się pokazać i kiedy? Quote
MSMIMI Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 bedziemy w bytomiu, nastepny raciborz, krakow, bielsko i bedzin. potem pewnie GP, zabrze, chorzow, swiatowka i byc moze, jak wszystko wypali, Hauck Memorial :roll: Quote
Recommended Posts