sleepingbyday Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 os, pchnijcie mejla do krakowa, strrrasznie jestem ciekawa, co u rawianina. należy nam sie na mikołajki troche njusów i jakas fotka. koniecznie!!!!! Quote
Gruba Berta Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ja tez ostatnio o nim myslalam. co u niego słychać ? Quote
Anna_33 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 :oops: Na Mikolajki zaspalam, ale obiecuje wiesci pod choinke. W miedzyczasie mialam wiadomosci od jego Pani. Wszystko swietnie sie u nich uklada, z kotami niebianska zgoda:-) Poprosze Pania o zdjecia. Quote
Gruba Berta Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 dzieki za wiadomosc :lol: bardzo ciesze sie ze Rawianin jest szczesliwy i to jeszcze z kotami ;) pewnie zmienil sie i odmlodnial. Quote
sleepingbyday Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Anna, miałas njusy od rawianina i nie dałaś znać?? trudno, czekamy choć na spełnienie obietnicy zdjęć i kilku słów od pani. chciałabym wiedzieć, jaki jest rawianin, jak nie musi udawac, ze go nie ma, jak czuje sie bezpiecznie. Quote
sleepingbyday Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 ha! ciekawe, co u rawianina? dziewczyny, wyciągnijcie telefon do tej babki, zadzwonię. plisss!!!! Quote
Onaa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Sama jestem ciekawa, zwł. że zamieszkał ponoć niedaleko ode mnie ale nigdy go nie spotkałam na spacerku. Quote
sleepingbyday Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 no wiesz.... to ty musisz go odwiedzic i cyknąć fotki! Quote
Onaa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ale ja sie nie moge panoszyć, ktoś to musi uzgodnić z ds :). Jeśli Rawuś jeszcze żyje, przecież to już taki biduś był. Quote
sleepingbyday Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 jasne, jasne, dlatego proszę o telefon Quote
malawaszka Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 tadam :grins: Ravi jeszcze żyje :loveu: oj miał Rawuś szczęście, że znalazł taki domek, miałam dzisiaj dzień wysyłania maili do moich byłych odopiecznych więc napatoczył się też Rawianin chociaż moim podopiecznym nie był, ale napisałam z ciekawości Dziękuję raz jeszcze za przywiezienie Raviego(tak zmieniłam mu imię, bo trudno było go wołać Rawianinie- Rawianinie.)Ravi żyje choć już na spacery chodzi tylko do ogródka, wynoszony na rękach.Ostatni raz na smyczy szedł rok temu do fryzjera.Dokucza mu bardzo noga, przewraca go byle patyczek.ale po ogrodzie chodzi, gorzej w domu mimo systemu i chodniczków Jest kochany i bardzo bym chciała, żeby jeszcze pożył.Właśnie dziś na fejsie wspominałam jak bida biegła za Panią, chciał wracać do schroniska.Dziś przesłałam Ani Kosiniak jego ostatnie wyniki z listą leków, które zażywa, bo jak zawsze na upały czuje się gorzej, ma złe wyniki wątrobowe.Ania obiecała zapytać Boguszowskiego weta, co on na to.Wiem, że wszystko ma swój kres, ale jak myślę o jego ośmiu latach spędzonych w schronisku to chce mi się walczyć o każdy nowy dzień dla niego i śni mi się kurACJA Z KOMÓREK MACIERZYSTYCH, ALE TO TYLKO POBOŻNE ŻYCZENIE.....Ravi odzyskuje w pełni władzę w nóżkach gdy na horyzoncie pojawia się kocia miska, śpi z kotami i tylko gdy go za mocno ssą(??) poszczekuje...ZAWSZE WIE KIEDY ZEGAR WSKAZUJE 13, GODZINĘ OBIADKU I NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE KOCHA BISZKOPTY Quote
Gruba Berta Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 jakie szczescie ze moze cieszyc sie kochana pania :) :) :) oby jak najdluzej :) :) :) Quote
sleepingbyday Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 bożeee, atyle się naczekałam na wieści! jestem zachwycona, jest boski, ma minę jak to on, cudo! oby żył w jak najlepszym zdrowiu jak najdłużej. może faktycznie pokombinowac cos z preparatami, ktore mu poprawia komfort? malawaszka, bardzo dziękuję za te fotki i wieści, wzruszyłam sie jak głupia! boski jest rawianin i jego adopcja to była jedna z tych, co człowiek dziękuje za nie opatrzności latami . i ten usmieszek półgębkiem :-). Quote
malawaszka Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 No cieszę się, że Wam radość sprawiłam - sobie też :lol: to bardzo fajne jak dziadulce sobie żyją w dobrych warunkach :loveu: jego Pańcia ma problem z pojechaniem do fryzjera w Krakowie, ale może coś się uda zorganizować, żeby ktoś pomógł na miejscu? Dogo07 zaglądasz tu???? Quote
sleepingbyday Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 i ten piekny wiecheć zniknie? non possumus! ;-) Quote
sleepingbyday Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 a podobno szata izoluje,a tak słońce bezpośrednio operuje na skórze ;-) Quote
malawaszka Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 nie goli się do samej skóry - przynajmniej ja nie golę nigdy :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 jak go dziabniecie, wstaw fotkę - niech mam na co narzekać ;-) Quote
sleepingbyday Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 dokladnie, taki z metra cięty cwaniak. zadowolony, jakby michę schabowych wciągnął/ Quote
Onaa Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Jestem, zaglądam do Rafcia i z radością widzę że nadal cieszy się dobrym życiem przy boku kochającego człowieka. Potrzebna pomoc przy obcięciu psiaczka, jak rozumiem ? Quote
malawaszka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 na razie nie bo pani obcięła go sama nożyczkami :lol: Quote
Onaa Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Dzisiaj w poczekalni u pani wet, gdzie byłam z moją tymczaską Gracją, spotkałam pewną panią i coś zaczęłyśmy mówić o psiakach schroniskowych i od słowa do słowa okazało się że to pani od Rawianina! Rawuś żyje, i chociaż starość daje mu się we znaki, to naprawdę wspaniale że tyle czasu jeszcze jest mu dane spędzić w tym kochającym go ds, to była jedna z tych adopcji cudów. Wymieniłam sie z panią nr tel i umówiłam na odwiedziny u Rafika. Quote
sleepingbyday Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 dogo, nie wierzę! tyle razy chciałam jakies njusy dostac i masz, dostanę! koniecznie, koniecznie wpadnij do nich z aparatem. i koniecznie panią serdecznie od nas pozdrów, wymiziaj rawianina i w ogóle. ale ci zazdroszczę! Quote
Recommended Posts