mmd Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 A gdzie znajdzie takiego drugiego futrzaka...:) Quote
Anna_33 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dzwonilam przed chwila do Agaty spytac jak sie ma Rawianin. Psiak jest bardzo zywotny, wybiega na spacery pedem kilka razy dziennie, zupelnie jak mlodzieniec. Agata mowi, ze jak jej nie ma w schronisku, to siedzi cichutko. Gdy sie pojawia szczeka i bardzo sie ozywia. Stwierdzone nausznie, szczekal mi do sluchawki ))) Je ok 5 razy dziennie, malutkimi porcjami. Na domek czeka z utesknieniem... Wiecej sie nie dowiedzialam, bo chyba padl zasieg... Quote
mgie Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 dom w Warszawie z 4l dzieckiem .... mają zadzwonić Quote
mgie Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Rawcio nie jesteś sam..ludzie o tobie pamiętają Dostałam takiego maila... myślę,że ta osoba nie będzie zła jeśli wkleję go tutaj na wątek ,,Wiem, że szukają państwo dla Rawika intensywnie domu. Wiem, że w internecie jest mnóstwo ogłoszeń ale mogliby państwo spróbować w telewizji. Na 2 programie telewizji publicznej leci taki program rano "Kawa czy Herbata". Wiem, że w tym programie często pokazywali psy ze schroniska do adopcji. Rozumiem, że z przewiezieniem Rawika byłby problem ale można przesłać zdjęcia, opis i może znajdzie się osoba, która zapragnie pieska mieć. Która będzie chciała Rawikowi pomóc. Ten program ogląda dużo ludzi. Proszę spróbować skontakować się z redakcją tego programu, napisać,zadzwonić. Taki apel w tv mógłby pomóc. Pozdrawiam.,, Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 ten program propbowalismy obstawić, ale oni mają ukłąd z pism aniołem. czasem wstawiaja pilne aodpjc,e gadałam z dziewczyna, ktra pracuje wredakcji, miała zaproponowac boguszyce (w awaryjnych sytuacjach), ale najwyraxniej nic nie wyszło... mogłabym ją przycisnąć, ze tak nieładnie pwoiem, o drugie zapytanie szefów, ale musiałabym miec pewnośc, ze ktoś moż eprzyjechać na nagranie z psem - w poniedziałki rano... Quote
mgie Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jeszcze taki link dostałam : http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/kawa-czy-herbata/wideo/psy-czekaja-na-adopcje Właśnie z tym transportem trudno... co innego jakby już był w Warszawie. Bo samo podesłanie zdjęcia nic nie da,prawda? Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 biedny rawianin... dżentelmen w schronie. skandal... Quote
mmd Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 i jeszcze co jakiś czas ktoś robi nadzieję i później cisza wkurzające to Quote
sleepingbyday Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 takich długich rozmów telefonicznych z fajnymi psiarsko ludźmi miałam o kajka sporo. apotem cisza. na pewno jakkegos psiaka wezmą, tylko żeby choć smsa z info, ze rezygnuja... ech, czas umierac, standardy padają do poziomu rowu marianskiego.... Quote
Onaa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='sleepingbyday']ten program propbowalismy obstawić, ale oni mają ukłąd z pism aniołem. czasem wstawiaja pilne aodpjc,e gadałam z dziewczyna, ktra pracuje wredakcji, miała zaproponowac boguszyce (w awaryjnych sytuacjach), ale najwyraxniej nic nie wyszło... mogłabym ją przycisnąć, ze tak nieładnie pwoiem, o drugie zapytanie szefów, ale musiałabym miec pewnośc, ze ktoś moż eprzyjechać na nagranie z psem - w poniedziałki rano...[/QUOTE] W tamtym roku był prowadzony taki kącik adopcyjny przez pana Michała Olszańskiego. Czy to jest dalej to samo czy prowadzi teraz ktoś inny ? Quote
sleepingbyday Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 niestety nie wiem, ale t bardzo być może, bo kojarze nazwisko, a skąd bym miała..... Quote
Onaa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A wiadomo kiedy jest ten program w którym pokazują pieski do adopcji ? Quote
mgie Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Dogo07']A wiadomo kiedy jest ten program w którym pokazują pieski do adopcji ? więcej znajdziesz tutaj : http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/kawa-czy-herbata/wideo/psy-czekaja-na-adopcje Quote
Onaa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A czy on się nadaje do mieszkania czy raczej do domu z ogródkiem ? A szukacie mu domku w całej Polsce czy tylko w okolicach Wwy ? Nie wiem, może ogłoszenie w jakiejś gazecie by mu pomogło. Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 on się nadaje wszędzie. byle nie do budy, to dziadunio. zgodny do innych, przyjazny. bez wad... Quote
mgie Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zdjęcia Rawcia ze strony psiaszansa.pl Cudnie wyszedł na tym zdjęciu. Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 prawda :-)? czasem sa psy, na kórych bardziej zalezy, niż na innych. no rawcio taki własnie jest... Quote
Gruba Berta Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Rawik slicznie wyszedl na tym zdjeciu. mnie najbardziej ujelo zdjecie ktorego chyba na tym watku nie mam, juz nie pamietam gdzie go widzialam. to bylo zdjecie z wolontariuszka i bylo widac ze jest TAKI szczesliwy jak sie moze przytulic do czlowieka i bylo widac ze ma biedne oczka. Quote
gonia66 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ile może wazyc piesio???I jakiej jest wielkosci dokladnie...Napiszcie prosze... Quote
Onaa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 A gdyby go tak wyciągnąć na jakiś domowy tymczas , płatny niestety, szkoda żeby psiaczek tam zakończył swój żywot gdzie teraz jest, niech chociaż na starość ma trochę miłości, bliskości i troski dobrego człowieka. Przecież nie wiadomo ile jeszcze czasu pożyje, a wiem jak ciężko jest gdy się nie zdąży :(. Quote
gonia66 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Wlasnie o tym myslalam....ale cos cichutko...:( Quote
Recommended Posts