Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzwonilam przed chwila do Agaty spytac jak sie ma Rawianin.
Psiak jest bardzo zywotny, wybiega na spacery pedem kilka razy dziennie, zupelnie jak mlodzieniec.
Agata mowi, ze jak jej nie ma w schronisku, to siedzi cichutko. Gdy sie pojawia szczeka i bardzo sie ozywia.
Stwierdzone nausznie, szczekal mi do sluchawki )))
Je ok 5 razy dziennie, malutkimi porcjami.
Na domek czeka z utesknieniem...
Wiecej sie nie dowiedzialam, bo chyba padl zasieg...

• 2 weeks later...
Posted

Rawcio nie jesteś sam..ludzie o tobie pamiętają
Dostałam takiego maila... myślę,że ta osoba nie będzie zła jeśli wkleję go tutaj na wątek

,,Wiem, że szukają państwo dla Rawika intensywnie domu. Wiem, że w internecie jest mnóstwo ogłoszeń ale mogliby państwo spróbować w telewizji. Na 2 programie telewizji publicznej leci taki program rano "Kawa czy Herbata". Wiem, że w tym programie często pokazywali psy ze schroniska do adopcji. Rozumiem, że z przewiezieniem Rawika byłby problem ale można przesłać zdjęcia, opis i może znajdzie się osoba, która zapragnie pieska mieć. Która będzie chciała Rawikowi pomóc. Ten program ogląda dużo ludzi. Proszę spróbować skontakować się z redakcją tego programu, napisać,zadzwonić. Taki apel w tv mógłby pomóc. Pozdrawiam.,,

Posted

ten program propbowalismy obstawić, ale oni mają ukłąd z pism aniołem. czasem wstawiaja pilne aodpjc,e gadałam z dziewczyna, ktra pracuje wredakcji, miała zaproponowac boguszyce (w awaryjnych sytuacjach), ale najwyraxniej nic nie wyszło... mogłabym ją przycisnąć, ze tak nieładnie pwoiem, o drugie zapytanie szefów, ale musiałabym miec pewnośc, ze ktoś moż eprzyjechać na nagranie z psem - w poniedziałki rano...

• 2 weeks later...
Posted

takich długich rozmów telefonicznych z fajnymi psiarsko ludźmi miałam o kajka sporo. apotem cisza. na pewno jakkegos psiaka wezmą, tylko żeby choć smsa z info, ze rezygnuja... ech, czas umierac, standardy padają do poziomu rowu marianskiego....

Posted

[quote name='sleepingbyday']ten program propbowalismy obstawić, ale oni mają ukłąd z pism aniołem. czasem wstawiaja pilne aodpjc,e gadałam z dziewczyna, ktra pracuje wredakcji, miała zaproponowac boguszyce (w awaryjnych sytuacjach), ale najwyraxniej nic nie wyszło... mogłabym ją przycisnąć, ze tak nieładnie pwoiem, o drugie zapytanie szefów, ale musiałabym miec pewnośc, ze ktoś moż eprzyjechać na nagranie z psem - w poniedziałki rano...[/QUOTE]

W tamtym roku był prowadzony taki kącik adopcyjny przez pana Michała Olszańskiego.
Czy to jest dalej to samo czy prowadzi teraz ktoś inny ?

Posted

A czy on się nadaje do mieszkania czy raczej do domu z ogródkiem ?
A szukacie mu domku w całej Polsce czy tylko w okolicach Wwy ?
Nie wiem, może ogłoszenie w jakiejś gazecie by mu pomogło.

Posted

Rawik slicznie wyszedl na tym zdjeciu. mnie najbardziej ujelo zdjecie ktorego chyba na tym watku nie mam, juz nie pamietam gdzie go widzialam. to bylo zdjecie z wolontariuszka i bylo widac ze jest TAKI szczesliwy jak sie moze przytulic do czlowieka i bylo widac ze ma biedne oczka.

Posted

A gdyby go tak wyciągnąć na jakiś domowy tymczas , płatny niestety, szkoda żeby psiaczek tam zakończył swój żywot gdzie teraz jest, niech chociaż na starość ma trochę miłości, bliskości i troski dobrego człowieka.
Przecież nie wiadomo ile jeszcze czasu pożyje, a wiem jak ciężko jest gdy się nie zdąży :(.