mgie Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='mmd']O rany, ale zmasowany atak Jak nikt nie zadzwoni to zostaje gazeta albo tv :siara: Adopcjapsa:mazowieckie,łodzkie,wielkopolskie,dolnośląskie Rawik ma ok 12 lat, może ciut mniej, z c / Pudel / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Rawik ma ok 12 lat, może ciut mniej, z c / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Rawik ma ok 12 lat, może ciut mniej, z c / Pudel / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Rawik ma ok 12 lat, może ciut mniej, z c / Pudel / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa e-zwierzak:mazowieckie,łódzkie,wielkopolskie,kujawsko-pomorskie Rawik - dżentelmen starszej daty wniesie radość do : MAGDA : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Rawianin potulny jak baranek czeka na dom : magda : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Rawik w typie PUDELKA czeka na swojego PANA : magda : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Rawik - dżentelmen starszej daty wniesie radość do : Magda : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Quote
Sabina02 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dodalam Rawianina do grupowego wyronionego Allegro Kudlaczy: :lol: KUDŁATE PIESKI CZEKAJĄ NA ODMIANĘ SMUTNEGO LOSU (802612332) - Aukcje internetowe Allegro Quote
mgie Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Sabina02']Dodalam Rawianina do grupowego wyronionego Allegro Kudlaczy: :lol: KUDŁATE PIESKI CZEKAJĄ NA ODMIANĘ SMUTNEGO LOSU (802612332) - Aukcje internetowe Allegro Dziękujemy :Rose: Quote
Sabina02 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dobrze by bylo jesli oprocz nr telefonu byl jeszcze jakis adres e-mailowy w ogloszeniach... Quote
mgie Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Sabina02']Dobrze by bylo jesli oprocz nr telefonu byl jeszcze jakis adres e-mailowy w ogloszeniach... Jest podany mój. Chyba na każdym serwisie jest powiadomienie-wyślij wiadomość do ogłoszeniodawcy. mgie@wp.pl Quote
Sabina02 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='mgie']Jest podany mój. Chyba na każdym serwisie jest powiadomienie-wyślij wiadomość do ogłoszeniodawcy. mgie@wp.pl Mnie chodzilo o e-mail do mojego grupowego Allegro :) Juz dodalam tam Twoj e-mail, dziekuje! Quote
mgie Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dziewczyny jakiej wielkości jest Rawik? Ile waży tak mniej więcej? Dostałam maila w jego sprawie. Pani wzruszyła się jego historią ale mieszka w bloku gdzie jest duużo schodów. :shake: Quote
mmd Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Twoja akcja przynosi jakieś rezultaty:) A on sam chyba lata po schodach? Jutro pewnie sbd go określi, ale na mój gust to wielkość spaniela/pudla, tak po fotkach i nie waży ta kupka kłaków dużo... oj, chciałabym, żeby się udało. Quote
mgie Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='mmd']Twoja akcja przynosi jakieś rezultaty:) A on sam chyba lata po schodach? Jutro pewnie sbd go określi, ale na mój gust to wielkość spaniela/pudla, tak po fotkach i nie waży ta kupka kłaków dużo... oj, chciałabym, żeby się udało. O wielkości napisałam co wiedziałam a teraz czekamy... W ogłoszeniu pisze ' Wystarczy, żeby nie musiał chodzić po schodach' i stąd to pytanie. Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 bo on juz stawy nie ten teges. wiesz, na ręce da się go wziąć, ale przytjemne to nie będzie. moim zdaniem na oko zaważy do 15kg. no, chyba, że owłosienie go wyjatkowo powiększa. ale ponad 10 to raczej tak.... może pani by sie wzruszyła historią kajką ;-)? Quote
mgie Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 sleepingbyday napisał(a): może pani by sie wzruszyła historią kajką ;-)? Pani się chyba tak wzruszyła,że nawet nie była wstanie odpisać na maila ... Quote
mgie Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 http://lh6.ggpht.com/_sqtTPSOLY7M/ShiVkdl0lVI/AAAAAAAABB4/nqBA0C6KuGQ/s640/SS853930.JPG" class="ipsImage" alt=""> Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 jaki valentino, homer moja droga, homer :-)/ jeza, własnie mi sie przypomniało, ze ok miesiąc temu chandler dzowniła z njusami z wizyty u homera.... Quote
mgie Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 sleepingbyday napisał(a):jaki valentino, homer moja droga, homer :-)/ jeza, własnie mi sie przypomniało, ze ok miesiąc temu chandler dzowniła z njusami z wizyty u homera.... No Homer oczywiście :loveu::loveu: Właśnie ciekawe co tam u niego ... Będzie już 3 miesiące odkąd trafił do domu. :) Quote
mmd Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Mgie, chyba szturm na tv został:( Riki z uśmiechniętą papcią, a ten biedak... Quote
Onaa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 A ten biały kudłaty psiaczek to co to za bida ? Też domku szuka ? Quote
mgie Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 mmd napisał(a):Mgie, chyba szturm na tv został:( Riki z uśmiechniętą papcią, a ten biedak... Właśnie też tak myślę. Z 'normalnych' ogłoszeń (poza 1 zapytaniem) brak zainteresowania. Hm... albo jeszcze gazeta zostaje. Zobaczymy czy z Metra będzie zainteresowanie jak ogłosisz Liska. Dogo07 napisał(a):A ten biały kudłaty psiaczek to co to za bida ? Też domku szuka ? Nie,Homer znalazł już dom...najlepszy na świecie. ;) Quote
mmd Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 mgie napisał(a):Zobaczymy czy z Metra będzie zainteresowanie jak ogłosisz Liska. O jaka czujna jesteś:) Jeszcze trzeba się modlić, żeby Lisek nie zeżarł spodni lub czego innego ew. zainteresowanych:evil_lol: Poszło też drugie - ze szczeniakami. Bardzo by mi było fajnie, jakby się okazało, że to coś da, bo już ręce opadają. Darmowe serwisy zapchane, allegro zapchane, adopcje stoją, niedługo na hotelik przyjdzie rok czekać, ech... Quote
mgie Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wszystko wiem... wątek Liska podczytuje regularnie. :p Co parę dni odnawiam mu ogłoszenia na tych najpopularniejszych serwisach. Strony przeładowane są okropnie.Wczorajsze ogłoszenia Gwiazdki dzisiaj spadły już na 20 stronę. :shake: Quote
mmd Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 A ja się zastanawiałam, kto tę Gwiazdkę tak promuje:) Ale mamy dobrą wiadomość - Lesio z głowy i z ogłoszeń - zostaje w DT! Quote
mgie Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='mmd']A ja się zastanawiałam, kto tę Gwiazdkę tak promuje:) Ale mamy dobrą wiadomość - Lesio z głowy i z ogłoszeń - zostaje w DT! No to super ... :) Najlepsze zakończenie jakie tylko może być. Quote
Ank@ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 STARY ŚLEPY I GŁUCHY FILIPEK ZBIERA NA HOTELIK - BRAKUJE 70ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI !! http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-grozi-mu-zagryzienie-ZBIERAMY-NA-PA-ATNY-DT Quote
Recommended Posts