Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mru']
mmd, Ty masz jamnikowate szczeniaki szukaja domow ;)

trzeba otworzyć wątek w IE, iść w edycję sygnatury i wywalić te krzyżyki ;)

Bracia mojego Kelbiego - od czterech miesięcy szczęśliwie w domkach:evil_lol:
W Firefoxie nic nie widać. Ale porządki to i w nim da się zrobić.
Opcja Ctrl+a oczywiście dobra na wszystko:)
sbd - jesteś WIELKA!!!

Banerek sobie wzięłam.

Posted

nie zdążyłam, ze wszytskim jesteś szybka jak tsunami :eviltong:.
może jakos przykroic tekst z 1 postu? przeczytaj i pomyśl, co o tym sądzisz, czy się nadaje, jeśli tak, to go sredaguję, wstawki forumowe usunę itp...

Posted

na cafe to lepiej skrócic do faktów, ale na innych ogłoszeniowych - pełen tekst.
słuchaj, marlenka wrzucła 2 x dziennie sarę na cafe i co? w metzre jets i telefony sie urywają. tak tzreba robić z najbardziej potzrebujacymi psami chyba.

Posted

Przyszłam się przywitać z kudłaczem.
I przy okazji: czy on dalej w tej salce pooperacyjnej?
Ktoś go odwiedza, to niech skrobnie, co u niego.

Posted

ON BYŁ CHYBA W RAWIE ZNALEZIONY.

dziewczyny były w sobote, mam nadzieję, ze coś napiszą. fakt, że aga w pracy może nie mieć możliwosci, ale jakos da radę prędzej czy później.

mgie, tekst do ogłoszeń:

[FONT=Arial]"Rawianin ma ok 12 lat, może ciut mniej, z czego 9 spędził w schronisku,w bardzo złych warunkach. Niedowidzi, [/FONT][FONT=Arial]niedosłyczy , rozjeżdżają mu się łapy - [/FONT][FONT=Arial]a mimo to jest jedynym psem, który tupta na dwór, żeby się załatwić...[/FONT][FONT=Arial]Do tej pory [/FONT][FONT=Arial]był w pomieszczeniu zbiorowym, gdzie był przez inne psy[/FONT][FONT=Arial]popychany, gryziony, t[/FONT][FONT=Arial]rącany... S[/FONT][FONT=Arial]iedział w kącie i się [/FONT][FONT=Arial]trząsł ze strachu. Głaskany, po kilku minutach uspokajał się, kładł na [/FONT][FONT=Arial]boku i [/FONT][FONT=Arial]prosił o pieszczoty. osttanio, dla swojego bezpieczeństwa został przeniesiony do salki [/FONT][FONT=Arial]przyoperacyjnej, gdzie przynajmniej aden pies nie będzie go odganiał [/FONT][FONT=Arial]od miski, ani nie [/FONT][FONT=Arial]będzie na nim wyżywał nagromadzonych w schronie frustracji. Został częściowo [/FONT][FONT=Arial]ostrzyżony, pozbył się [/FONT][FONT=Arial]większości dredów. Przy okazji wyszła na jaw rana na boku, [/FONT][FONT=Arial]zapewne wynik bycia zabawką odstresowującą... [/FONT][FONT=Arial]Ra[/FONT][FONT=Arial]wianin jest boski, niezwykle przyjazny, uwielbia ludzi, z psami nie wchodzi w żadne konflikty. [/FONT]

[FONT=Arial]Ten pies ma prawo do domu na starość!!!! [/FONT][FONT=Arial]Wystarczy, [/FONT][FONT=Arial]żeby nie musiał chodzic po schodach. Nie zaczepia innych psów. Zachował godność i [/FONT][FONT=Arial]nawyki dżentelmena. Jeśli nie damy rady mu pomóc, zgaśnie samotnie w schronie [/FONT][FONT=Arial]bez żadnej rekompensaty za 9 lat samotności i strachu.[/FONT][FONT=Arial]Nie dopuśćmy do tego![/FONT]

kontakt- 507 47 62 39
lub 513 430 207

Posted

Dzięki za tekst. Zabieram się za ogłaszanie.
Zostawiamy Rawcia?

aa właśnie ... Potrzeba mi jakiś przyciągający tytuł.
Sbd liczę na Ciebie :p

Posted

rawik, rawcio, wsjo ryba, co ci bardziej leży.

"zaadoptuj rawcia, to kilka babeczek pokaże cycki"

nic mądrego jak widzisz nie przychodzi mi do głowy.... :roll:

no dobra, wymóżdżam, dajcie chwilę...

po dłuuuzszej chwili:

"Rawik - dżentelmen starszej daty wniesie radość do twojego domu"

"Rawcio. Straszy pan pełen miłości - do adopcji"

"Rawik - daj dom dżentelmenowi"

jak widzicie, mimo, ze cycki wyrzuciłam, dalej żadna rewelacja :oops:

aha, dostałam njusy o rawianinie na mjela, bo net adze nawala:
"Zasuwa jak glupi z ucieszonym pychem za Agata, po schodach,
w gore i w dol, tylko mu sie troszke dupcia rozjezdza na zakretach. Jest wyszczerzony, zachwycony i to w ogole nie ten pies co u Wahl...
tak sie ciesze, ze go zabralismy stamtad. CC ogladala jego skore w
czwartek, ale nie rozmawialam z nia jeszcze."

przysłała tez nowe fotki z soboty, min. rawcio w wersji punk :diabloti:

Posted

sbd - cycki to musisz dołożyć jako gratis, inaczej nici z odzewu

A Rawcio na tymczasie jest? Prosimy jeszcze o szczegóły, mogą być pikantne.

Posted

matko, skąd wyście wywnioskowały, że rawcio nie w boguszycach???? oczywiście, z e wbogszycach, tylko nie w pomieszczeniu u wahlowej, gdzie go psy tarmosiły, ale przy salce operacyjnej - i to wszystko jest wpierwszym poście, moje kochane.... juz ta zmiana wpłynęła tak, jka pisze aga...
ech, ciotki, absolutnie nie zasługujecie na piekne widoki przeze mnie oferowane. wycofuje ofretę. perły (dwie) przed wieprze! :cool1: :diabloti:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
r
"Zasuwa jak glupi z ucieszonym pychem za Agata, po schodach,
w gore i w dol, tylko mu sie troszke dupcia rozjezdza na zakretach. Jest wyszczerzony, zachwycony i to w ogole nie ten pies co u Wahl...
tak sie ciesze, ze go zabralismy stamtad.

No stąd wydedukowałam.... Szkoda...