mmd Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ceny poszybowały strasznie, 5 lat temu za hotel pod W-wą płaciłam max 20PLN i pies spał w łóżku - i to pies prywatny. Ale ja na płatne tymczasy nie narzekałabym, dobrze, że są. I tak ich mało. Ci, którzy biorą tylko za karmę i weta to święci ludzie są i nawet byłabym za tym, żeby stworzyć na dogo listę darmowych tymczasów, żeby było wiadomo kto zacz, bo jak kiedyś będą chorzy czy starzy to cała dogomania powinna chuchać i dmuchać i na rękach nosić. Idealistka czasem ze mnie:roll: Quote
sleepingbyday Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 listę tymczasów, z podziałem na darmowe i płatne to można by, fakt, dziabnąć. no jak tam mmd, dopytac sie nie mogę, jak było? Quote
sleepingbyday Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 rili? idę poczytać. po 3 minutach - byłam, przeczytałam, odpisałam. że tak nawiążę do ksiegi cytatów ;-) Quote
Ewa i flatki Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 siekowa napisał(a):Rany takie cudo :loveu: 9 lat w schronie ? No, u tej pani działa zasada: im ładniejszy, tym bardziej skazany na wieloletnie więzienie :angryy: Estetka :shake: Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 ha, no właśnie... co robic z rawianinem...:shake:. nalezy mu sie zadośćuczynienie, ale czy będzie miał farta? mam nadzieję na nowe info i na fotki po oddredzeniu. nie byłam w ten weekend,a le dziewczyny były, to na pewno coś nowgeo napiszą. Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 i kiszka. rawianin chyba nie będzie miał farta. cisza i wiater duje na wątku.. Quote
mmd Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Może banerek w celu "rozniesienia"? Morduchę ma taką, że tylko całować, może komuś złamie serce? Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 banerek i ogłoszenia też.... Quote
mmd Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Mam nadzieję, że Czuczek mi wybaczy. Nie wiem, czemu, ale mogę mieć tylko dwa banerki. Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 a te 3 iksiki? to jaby nieczynne banerki... zreszta nie wiem.... Quote
mmd Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Gdzie Ty widzisz iksiki? Mi jakiś wredny automat podczas edycji sygnatury mówi, że mogę mieć max 5 wszystkiego, a trzy banerki to jest 6. Jakas wyższa matematyka, moze linki mi liczą... Quote
mru Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ojej :(:(:( ale fajny... nie mogłam się powstrzymać, żeby nie napisać tego :( mmd, mi też pisze, że mogę mieć 5 jak mam 4 :P a linków nie może liczyć, bo mam poskracane wszystkie :razz: Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 ja tam widze w twoim podpisise 2 czynne banerki i 3 iksiki (czerwone, na białym tle). Quote
mru Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):ja tam widze w twoim podpisise 2 czynne banerki i 3 iksiki (czerwone, na białym tle). u mmd? ja widzę dwa dzialające bannerki i tyle :) Quote
mmd Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Zbiorowe zaburzenia wzroku:cool3: Sbd, sprawdzaj sobie pierwszy post, bo ja swój co godzinę sprawdzam:angryy: Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 o rany, ile razy mam pisać :roll: może istnieje szansa, ze nie widać czegoś, a jest i dlatego meldują, ze masz maksa? proszszsz... Quote
mmd Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 U mnie nie widać nic ponad dwa banery. Ale to jakiś trop jest:) Pogrzebię w tym i najwyżej dziecko pogonię do roboty. A pies jak był biedny, tak jest biedny. Dajmy więc psu głos. Quote
mru Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 mmd może sbd "widzi więcej " :cool1: ma jakąś specjalną przeglądarke (sbd, w co jestem ubrana?) możesz spróbować wejść w edycję profilu i tam za bannerkami, gdzie niby nic nie ma, zaznaczyć i stuknąć "delete" czy coś, może tam coś jest faktycznie jakiś syf, pozostałości ide sie obejrzeć w IE, bo ja też mam u sbd (minusa!) krzyzyki... ;) to może wiele tłumaczyć edit: o ja gad! mam jakiś syf faktycznie! mmd, Ty masz jamnikowate szczeniaki szukaja domow ;) trzeba otworzyć wątek w IE, iść w edycję sygnatury i wywalić te krzyżyki ;) aha, zrobie Rawkowi bannerki jakieś Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 proponuje ctrl + A i delete,a potem jeszcze raz wstaw to, co chcesz. chałupniczo, ale to jedyne, na co jestem w stanie wpaść. Quote
Recommended Posts