malawaszka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 no przecież pisałam newsy :eviltong: Quote
Gosiapk Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Dogo07']Dzisiaj w poczekalni u pani wet, gdzie byłam z moją tymczaską Gracją, spotkałam pewną panią i coś zaczęłyśmy mówić o psiakach schroniskowych i od słowa do słowa okazało się że to pani od Rawianina! Rawuś żyje, i chociaż starość daje mu się we znaki, to naprawdę wspaniale że tyle czasu jeszcze jest mu dane spędzić w tym kochającym go ds, to była jedna z tych adopcji cudów. Wymieniłam sie z panią nr tel i umówiłam na odwiedziny u Rafika.[/QUOTE] :multi: PS co oznacza tekst w Twoim podpisie? Czy potrzebujesz pomocy? Quote
Onaa Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Ja również się cieszę że Rawuś żyje ale pani mówiła że jest coraz słabszy, tak więc nie wiadomo ile jeszcze mu życia zostało. Ale dla mnie jest niesamowite i wspaniałe że ma kochającego człowieka obok siebie i to już kolejny rok, po tym wszystkim co było w Boguszycach i kiedy wydawało sie że on tam już zmarnieje całkiem. Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 ile by mu nie zostało, ma ostanie lata boskie i tyle. na kazdego przychodzi kryska, a ile dziadków schronowych dostaje szanse godnej starości? rawianin ma farta, skubaniec! Quote
Onaa Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Dzisiaj miałam wielką przyjemność być w odwiedzinach u pani Rawianina , widziałam Rafcia, głaskałam go. Rafcio miał dzisiaj śpiący dzień, cały czas jak byłam przeleżał, przespał, pani musiała go wziąć na ręce żeby go wynieść na siku. Leżał tak całym ciałkiem na rękach swojej pani, łapki wyprostowane, widać że to już staruszek. Ale na pewno cały czas czuje że jest bardzo kochany, a to najważniejsze. Kochany Rafcio [IMG]http://images61.fotosik.pl/441/ff18a041ecfd4e5fm.jpg[/IMG]. Poniżej kilka zdjęć. W kudełkach trzeba się Rafika doszukać.. Quote
Onaa Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Dzisiaj miałam wielką przyjemność być w odwiedzinach u pani Rawianina , widziałam Rafcia, głaskałam go. Rafcio miał dzisiaj śpiący dzień, cały czas jak byłam przeleżał, przespał, pani musiała go wziąć na ręce żeby go wynieść na siku. Leżał tak całym ciałkiem na rękach swojej pani, łapki wyprostowane, widać że to już staruszek. Ale na pewno cały czas czuje że jest bardzo kochany, a to najważniejsze. Kochany Rafcio [IMG]http://images61.fotosik.pl/441/ff18a041ecfd4e5fm.jpg[/IMG]. Poniżej kilka zdjęć. W kudełkach trzeba się Rafika doszukać.. [IMG]http://images61.fotosik.pl/505/b4b613406a2aadff.jpg[/IMG] [IMG]http://images61.fotosik.pl/505/aa42b6e7ae0eefd9.jpg[/IMG] [IMG]http://images62.fotosik.pl/507/11395d4d4bcd357b.jpg[/IMG] Quote
Gosiapk Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 bidunio malutki. Dziękuję jego Pani za tak dobrą opiekę nad psinką :Rose: Quote
sleepingbyday Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 a co pani o nim opowiada? pozdrowiłaś od nas??? Quote
Onaa Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Oczywiście, pozdrowiłam. Pani bardzo go kocha, opowiadała o nim, o tym jak jeszcze niedawno było, i o tym jak jest teraz, że Rawuś bardzo dużo śpi, że musi go wynosić na siku, że już nie chodzi, takie to smutne było. Że Rawuś to przekochany psiak, że jak były kiedyś małe kotki to leżały sobie przy nim, nawet go cmokały, że Rawuś nigdy nie wszedł na łózko pani jeśli ona na nim sypiała, i pani mówiła że to wyglądało jakby ktoś go wyrzucał od siebie, nie pozwalał na bycie z nim. Quote
sleepingbyday Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 dogo, ale myslisz, że on jużcałkiem schyłkowy, czy po prosu niedołężny dziadeczk, ale jeszcze życie w nim jest? Quote
Onaa Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Trudno mi powiedzieć. I nie chcę nic tutaj wróżyć. Najważniejsze że jesz cze tyle czasu miał pełne ciepła dobra miłości. Czego każdemu życzę na nowy rok. Również psiakom, zwł tym starszym. Quote
malawaszka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Dziadunio kochany - spokojnie sobie żyje i niech żyje jak najdłużej :calus: Quote
sleepingbyday Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 jak najdłużej i w dobrym zdrowiu. należy mu się! Quote
Onaa Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Dzisiaj ponownie głaskałam Rafcia, słabiutki jest, dużo śpi, ale rusza słodko noskiem jak się go dotyka i głaszcze. To przekochany psiaczek, ma wszystko co każda istota potrzebuje - miłość, dom, bezpieczeństwo, ciepło, wspaniałą opiekę. Quote
Gruba Berta Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Kochany Rafcio :iloveyou::iloveyou::iloveyou: jak dobrze ze po tylu okropnych latach :( trafił do super domku i ze może się nim nacieszyć :) :) :) Quote
sleepingbyday Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 dziadunio zasłuzył na spokojną, bezpieczną emeryturę. Quote
Onaa Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Dnia 2 grudnia Rawcio odszedł za TM w swoim domu przy swojej ukochanej Pani. Żegnaj Maleńki, mimo że już na początku tego wątku widać było ja bardzo stary i zaniedbany byłeś przez te wszystkie lata tam, to udało Ci się znaleźć wspaniały dom i przeżyłeś w nim wiele wspaniałych dobrych lat w miłości. Dziękuję. Quote
sleepingbyday Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 własnie dostałam PW. pierwsze posty z info od dogo07, kiedy nasz rawianin juz był słaby i wynoszony na siku to 2013.... postarał się chlopak naprawdę, mimo przeszłości nie poddał sie szybko. Smutna jeste, bo kawałek historii z nim odszedł, ale jednocześnie jestem pewna, że ten kawałek jego zycia był warty dużo. tydzień temu spotkałam ewę na szkoleniach okulictycznych, mowiła o polnej, ale nie mówiła o rawianinie. rawianinku, pozdrów mojego ukochanego hipcia w zaświatach, o ile istnieją.... Dogo, przekaż pani rawcia kondolencje i wielkie podziękowania za dom dla naszego dżentelmena, spóźnione kondolencje, ale naprawde jej współczujemy. Quote
Gruba Berta Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Rawciu biegaj szczęśliwy za TM i zaglądaj do swojej ukochanej Pańci która na pewno bardzo bardzo za Tobą tęskni :( Quote
Recommended Posts